FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

2-trins behandling mod åreknuder

Behandling af åreknuder er ofte en lang og dyr affære. I denne guide har vi forkortet behandlingen ned i to lette trin, som sparer dig tid og penge. Læs mere her om behandling af åreknuder og karsprængninger i denne 2 trins guide.

Er du frustreret over, at lige meget hvor meget hensyn du giver dine ben, så bliver dine åreknuder og karsprængninger kun værre og værre? Så læs med her, og få en 2-trins-guide til at reducere dine karsprængninger, og få flotte og ungdommelige ben igen.

Karsprængninger og åreknuder forekommer grundet flere forskellige faktorer – alt fra positur til følelser og generel sundhed kan have indflydelse på din cirkulation. Alle disse faktorer kan puttes ind i 2 enkelte trin, så følg disse, og slip ikke kun af med dine åreknuder og karsprængninger, men få sunde og smukke ben for resten af livet.

Trin 1: Mindsk presset på dine ben

Dette betyder (desværre) ikke, at du skal slappe mere af på sofaen, og se hele din foretrukne serie færdig på en weekend – tvært imod. For at slippe af med åreknuder, er det vigtigt at du lindrer presset på dine vener – specielt i benene. Da venerne i benene skal pumpe blodet opad, altså mod tyngdekræften, så er de altid under mere pres end resten af kroppen. Heldigvis findes der simple livsstilsændringer, som kan forbedre dette og lindre presset på dine vener på simpel og effektiv vis – og så er de generelt sunde for dit helbred, så der er ingen undskyldning.

Motioner korrekt

Hvad er nu det.. Ikke nok med at du skal motionere, så skal du også motionere korrekt. Typisk er der mange, som glemmer, at visse typer sport lægger et enormt pres på dine vener og deres helbred. Såfremt du allerede dyrker en af følgende typer sport, så bør du bruge støttestrømper, og tage ekstra hensyn til dine veners helbred. Det er sportsgrene såsom at stå på ski, tennis, vægtløft, boksning, karate, løb, judo og taekwondo, som især lægger stort pres på dine vener. Det er ligeledes vigtigt, at trække vejret på en korrekt måde. Hold aldrig vejret, når du laver øvelser, som er fysisk hårde. Pust ud, når du laver bænkpresset, i stedet for at holde vejret.

Hold en sund kropsvægt

Overflødig vægt er endnu en risikofaktor, som potentielt kan skade ikke blot din sundhed, men dine karsprængninger og åreknuder. Ved at holde kropsvægt til et minimum, og holde en sund diæt med et regulært motionsprogram, vil du kunne holde presset på dine vener til et aboslut minimum. Overvægtige mennesker oplever typisk flere og værre symptomer, såsom smerte og ulidelig kløe.

Drik rigeligt vand igennem dagen

Ved at drikke rigeligt med vand i løbet af dagen, blødgør du din afføring. Ved at gøre din afføring blød, og derved mindske risikoen for forstoppelse, lægger du samtidig mindre pres på venerne i dine ben, hvilket ligeledes kan forebygge hæmorider. Derudover er væske en god og nem måde at tabe sig på. Hold gerne en plastikflaske ved siden af dig på dit arbejde, eller når du træner.

Trin 2: Genopbyg styrken i dine vener

For at forebygge og helt undgå karsprængninger og åreknuder, er det vigtigt, at have sunde og stærke vener. Dette får du kun ved at gøre noget proaktivt, hvilket kan være et af følgende muligheder:

Undgå varmen – søg kulden

Ved at undgå varme bade, og i stedet bevæge dig ud i et relativt koldt bad, kan du hurtigt gøre bugt med dine karsprængninger og åreknuder. Dette styrker venerne, og vil derved give dig gode resultater på sigt, selvom kulden måske ikke er din bedste ven til en start.

Tag naturlige supplementer

En hurtig og ofte meget effektiv behandling af åreknuder finder man i naturlige supplementer. Disse virker på mange måder, og kommer i form af cremer, piller og lignende. En af de største fordele ved sidde supplementer er, at de er billige, og giver dig en direkte løsning på problemet.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med