Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Hvad er Acai?

Vi ønsker alle det bedste for vores krop og sind. Acai kan som supplement til en sund kost og motion have en gavnlig effekt på din krop. Acai bær indeholder et naturligt højt indhold af antioxidanter, vigtige vitaminer og mineraler, som både kan forbedre og forebygge dit immunforsvar.

Acai er et bær, der vokser i Amazonas regnskov. Det velkendte bær tilhører den berømte kategorigruppe som er kendt under navnet ”Super Food”. Super Food er en gruppe af fødevarer og tilskud, som indeholder et særligt højt indhold af gavnlige stoffer, som har en berigende indvirkning på dit helbred og immunforsvar. Det kan kort sagt være dig behjælpelig med at holde sygdomme og andre onder for døren. Inden for kategorigruppen Super Food omtales Acai bær. Begrebet er forholdsvis nyt i Danmark, men har taget store dele af verden med storm. Hvilket har resulteret i en øget forskning indenfor Acai bær og fødevarer under denne såkaldte kategori. Super Food bør så vidt muligt indgå i din bevidsthed når du indtager din daglige kost og kan ved den rette indtagelse gøre underværker på din krop og sind.

Hvorfor vælge Acai?

Et af de mest omtalte bær i superfødegruppen er Acai bærret. Men hvad er dette bær og hvorfor er det så specielt? Acai bær har et naturligt indhold af antioxidanter, herunder antocyanin, en række mineraler, E-vitamin samt omega 6- og omega 9 fedtsyrer. Forskere påpeger, at bærret med sine mange antioxidanter, kan beskytte mod ødelæggende og skadelige påvirkninger af det menneskelige væv. Bærret siges at kunne reducere risikoen for hjerte-kar sygdomme, flere former for kræft, Alzheimers, Parkinsons og andre kroniske sygdomstilstande.

Foruden sine helbredende og forebyggende egenskaber, kan dette super bær også være behjælpelig med at nedtone synlige aldringstegn. Den store mængde af antioxidanter menes ligeledes at kunne være hjernestimulerende og øge vores samlede energiniveau. Acai bær findes i flere frysetørret former, herunder kapsler, piller eller som pulver form. Forskellen består ofte i hvorledes Acai bær ønskes indtaget og mængdeindtaget.

Acai bær som pulverform anbefales at blandes i enten en smoothie, juice eller lignende. Hvis du indtager bærret i pille form, kan du let og hurtigt indtage næringsstofferne som et hvilket som helst andet almindelig supplerende kosttilskud. Acai som pille er yderst koncentreret og skal derfor indtages i mindre mængder. Bærret i pille eller kapsel form består af frysetørret frugtkød og skræl fra bærret.

Kan Acai bær anvendes mod vægttab?

Fortalere har fremført, at Acai bær også kan være behjælpelige mod vægttab. Udover at kunne være bevirkende til øget energi virker dette bær også undertrykkende på din appetitfornemmelse samt at kunne forbedre din generelle fordøjelse. Hvis du ønsker at tabe overskydende kilo kan bærret, suppleret med en generel sund kost og motion, hjælpe dig med dette på en naturlig og effektiv måde.

Acai Advanced indeholder blandt andet Acai bær, Grøn te og Guarana. Dette produkt er et kosttilskud i pille form, som er til dig der ønsker at tabe den overskydende vægt. Med sit rige indhold af nævnte ingredienser kan produktet være behjælpelig med at tabe de ekstra kilo hurtigere. Moderne medicin påviser, at Grøn te kan sænke kolesterolniveauer og forbedre cirkulationen. Pillen er sammensat med Guarana, som indeholder over tre gange så meget koffein end kaffe, hvilket kan hjælpe din krop med at fremskyde stofskiftet, så det giver en mere intensiv stimulans når du træner.

Pure Acai indeholder 100% koncentreret Acai bær. Produktet vil med sit høje indhold af antioxidanter, vitaminer og mineraler have en positiv effekt på din generelle sundhed, krop og sind. Den primære funktion med produktet er således at være et supplement til din daglige kost og motion. Produktet tilbydes i pille form og anbefales at indtages 2 gange daglig, morgen og aften. Du kan læse mere om produktet her

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med