FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Bathmate

Bathmate

Filtre

Type

Pris

799 kr. 799 kr.

Etiket

Stjerner

Solgt i 39 lande med et stort internationalt interesse har Bathmate sortiment sat en ny standard, når det kommer til penisforstørrelses pumper - Det som adskiller Bathmate fra andre pumper, er at de bruger hydro-teknikken, hvilket har gjort dem til en verdens anerkendt producent af penispumper til penisforstørrelse. Med en succesrate på 95 % - kan det kun konstateres at det virker!
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Bathmate Penispumpe til penisforstørrelse

Når det kommer til penisforstørrelse, uanset hvilken form og metode du er ude efter, er der specielt et mærke, som ikke bør overses. Dette mærke er Bathmate. Deres revolutionerende penispumpe serie har en ualmindelig høj succesrate på deres penis pumper og er anerkendt som en af de allerstørste penisforstørrende udbydere på det internationale marked. Hemmeligheden bag deres store succes, særligt deres udvalg af penispumpe, ligger i deres innovative samt patenterede anvendelse af hydraulik pumpeteknologi. Denne hydraulik teknik er en betegnelse over kraftoverførsel ved hjælp af en væske. I Bathmate tilfælde vandkraft. Denne teknologi har vist sig, i modsætning til mange andre udbydere, at give synlige og permanente resultater på på en skønsom, nem og anvendelig måde.

Siden lanceringen i 2005 har hundredevis af mænd benyttet sig af Bathmate i ønske om at få en permanent større penis ved brug af penispumpe. Den bemærkelsesværdige sugekraft af vand har betydet, at Bathmates produkter nu sælges i mere end 39 lande, og dette antal er stigende. Nogle kunder tilbagemelder resultater allerede efter første brug. De fleste kunder oplever resultater inden for blot få uger anvendelse. Nogle oplever at de synlige resultater, herunder penisforstørrelse ses hurtigere end andre. Det største resultat man har bemærket i forhold til penisforstørrelse med Bathmate penispumpe har været hele 13 centimeter. Dog har de fleste brugere bemærket mindst 6-8 centimer.

Vi ved hvor vigtigt det er, at føle sig sikker og tryk ved sådanne følsomme investeringer, derfor er Bathmate udvalg udelukkende udvalgt på grund af deres store succesrate og ry blandt eksperter og kunder.

Hvorfor vælge en Bathmate penispumpe?

Bathmate er ikke kun anerkendt for deres innovative teknologi, men også deres nemme og bekvemmelig anvendelighed. Penispumpen kan anvendes når du har lyst og tid til det. Produkterne kan anvendes i bad, under bruseren eller foran fjernsynet. En anden god grund til at investere i deres produkter, er at penis pumperne rent faktisk gør det de lover, nemlig at give en penisforstørrelse. Resultaterne varierer fra person til person, men en høj tilfredsrate fra størstedelen af vores kunder siger mere end nok og beretter om at de fleste oplever den effekt de håber på.

Bathmate penispumpe er ikke blot begrænset til at give penisforstørrelse, men er også designet til at øge udholdenheden og præstationen i soveværelset. Det er vigtigt at finde et produkt, der udover at give et ordentlig boost på selvtillidskontoen, også arbejder med at øge sexlivet. Bathmate har fortalere på alle fronter, udover den store opbakning på hjemmefronten, taler kundeanmeldelserne sit eget klare sprog.

Hver eneste penispumpe i serien er fremstillet ved brug af Grade-A materiale, der sikre at produktet ikke kun kan udføre resultater, men også kan holde i længden. Skaberne bag Bathmate mener at forbedringer ikke kun bør være en kortsigtet løsning, men skal også kunne holde på den lange bane. Bathmate produktudvalg har til fordel at give penisforstørrelse samt at øge mandens selvtillid, som ofte findes i bekymringer om kroppen. Det enkle design, innovativ teknologi og nemme anvendelighed betyder at du har mulighed for at opnå de penisforstørrende resultater du ønsker.

  • Udviklet til effektivt at forlænge og udvide penis - brede og længde
  • 95% succesrate ifølge undersøgelse foretaget af Bathmate
  • Tilbagemeldende hurtige resultater
  • Kan blandt andet anvendes let og nemt i badet
  • Pengene tilbage garanti
  • Stort udvalg af modeller - til både nybegyndere såvel som erfarne brugere

Tallene lyver ikke: ifølge undersøgelser foretaget af Bathmate selv, har 95% af kunderne bekræftet en forstørrelse af deres penis. Denne imponerende succesrate kan forklares ved at den høje kvalitet og teknologi bag produkterne, såvel som det koncept Bathmate bygger deres forretning på: At skabe produkter som holder hvad de lover!

Hvad er vandpumpe teknologi?

Dette er her hvor Bathmate for alvor skiller sig ud i forhold til deres konkurrenter. Den innovative teknologi, som anvender vandkraft, er i følge dem selv, det der gør deres penis pumper bedre.

Hvordan virker systemet?

Det er let og nemt at anvende pumpen i badet. Pumpen fyldes med vand og når den er fuld, indsættes penis bægeret. Herefter tryk, og der skabes et forsigtigt tryk. Bathmate vil under pumpning, på samme måde som under konventionel erektion, cirkulere blodomløb til penismuskel. Men denne effekt vil være stærkt øget, takket være presset fra vandpumpen. Så du vil opleve et langt og mere jævnt fordelt tryk.

Hvordan vokser penis?

Trykket og blodgennemstrøm til penis, udløst af pumpesystemet fra bathmate produkter, vil være kaftigt nok til at kunne øge musklen i penis, ganske som muskeltræning med vægt.

Penis er sammensat af tre store skibe: urinrøret og to corpus cavernosum (svampet legeme). Disse organdele, er dem, der ved fyldning af blod, fremkalder erektion. Brugen af ??en Bathmate penis pumpe, dagligt, vil skabe stærkere erektioner, og således tvinge corpus cavernosum til at drive mere blod op end ellers. Dette vil resultere i at musklen vokser og vil være i stand til at indeholde mere blod. Således vil penis forstørres i længde og bredde, og det er gennem denne innovative teknik Bathmate virker.

Hvordan bruges Bathmate?

Du fylder blot pumpen op med vand og herefter placerer du din penis i pumpen og presser røret tæt ind til kroppen for at gøre det lufttæt. Herefter øges blodtilførslen til corpus cavernosum i penis. Jo mere blod der drives i disse kamre, des større vil penis blive. Bathmate skal anvendes 15 minutter dagligt.

Kan jeg købe ekstraudstyr til min penispumpe?

Hvis du allerede har investeret i en penis pumpe, kan du købe ekstraudstyr til din pumpe her. Vi tilbyder blandt andet Bathmate Cleaning Kit, Shower Strap eller Sterilisering Tabletter så du altid kan holde din penispumpe ren og klar til brug. Du kan se hvad sættet indeholde samt resten af vores udvalg af ekstraudstyr til Bathmate, kan du se ved at gå ind på de enkelte penispumper, og trykke på knappen 'Reservedele'

Ønsker du permanent og hurtig penisforstørrelse er Batmate penis pumper værd at kigge nærmere på.

HERCULES Hydromax X30 Hydromax X40 Hydromax Xtreme X30 Hydromax Xtreme X40
kr 539.00 kr 549.00 kr 889.00 kr 1,189.00 kr 1,419.00
Bathmate penispumpe Bathmate penispumpe Bathmate penispumpe Bathmate penispumpe Bathmate penispumpe
Erigeret penisstørrelse 5-18cm 5-18cm 18-23cm 5-18cm 18-23cm
Sugekraft Standard 35% kraftigere end Hercules og Goliath 35% kraftigere end Hercules og Goliath 35% kraftigere end Hercules og Goliath 35% kraftigere end Hercules og Goliath
Reklamationsret 2 år 2 år 2 år 2 år 2 år
Længdemåler
Puder til ekstra komfort -
Ventil låse system -
Pumpe tilbehør - - -
Hånd pumpe - - -
*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.