Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Bathmate HydroMax Penispumpe

Penispumpe med hydro-teknologi

Oversigt

Bathmate™ Hydromax er den næste generation af metoder, som tilbyder en metode til hjælp ved penis forlængelse med anvendelse af hydro-teknologi. Denne nye og forbedret penispumpe, har endnu flere funktioner end sin forlænger, som gør den endnu mere effektiv og hurtig. Bathmate Hydromax leverer mere end 35% mere sugekraft end den første generation, takket være dens unikke, nydesignede pumpe system, hvilket giver dig bedre og hurtigere resultater.

  • Designet til at hjælpe med at forstørre din penis - omkreds og længde
  • Bathmate Hydromax anvender sikker, diskret og effektiv hydro-teknologi
  • Leverer 35% mere sugekraft end den første generation
  • Skal bruges kun 15 minutter om dagen
  • Kommer med 2 års fabrikationsgaranti
  • Nem, diskret og behagelig at bruge - Kan anvendes mens du er i bad
  • Vi leverer diskret, hurtigt og sikkert

Bathmate Hydromax er en ny og utrolig effektiv penispumpe, der udover at kunne hjælpe med at øge din penis i både omkreds og længde, også kan hjælpe til at forbedre din seksuelle sundhed og præstation. Tilslut dig de mange mænd på verdensplan som har opnået store resultater med Bathmate. Bestil i dag og få din levering diskret og hurtigt.

Husk at vi leverer til hele Europa.

  • CE-certificeret
  • BPA-fri
  • ISO

Hvad er Bathmate Hydromax?

Penis forlængelse har været et diskuteret emne i årevis. Mange mænd efterspørger en metode til at få en større penis, smertefrit og effektivt. Modsat piller, kirurgi og luftpumper anvender Bathmate Hydromax en revolutionerende hydro-teknologi, som gør anvendelse af sugeevne fra vandkraft. Netop ved at anvende vandkraft får du et tryk, der ikke er skadeligt for penis. Tværtimod er det blevet udformet efter en omfattende medicinsk forskning, for at gøre penis større og mere funktionsdygtig.

Denne hydro-pumpe til penisforstørrelse er den anden generation i serien fra Bathmate. Efter deres store succes med Hersules penispumpe, har producenterne bag mærket, skabt en ny og forbedret udgave. Bathmate Hydromax tilbyder endnu hurtigere resultater end sin forgænger, ved at generer 35% mere sugekraft og styrke. Netop ved at øge styrken, vil de fleste kunder også bemærke de fordelagtige resultater hurtigere.

Hvad er forskellen mellem Bathmate Hercules og Hydromax?

Der hvor denne penispumpe, modsat sin forgænger, skiller sig mest ud, er den forbedret sugeevne. På trods af dimensionerne, som er identiske, kommer Bathmate Hydromax med en kraftigere sugeevne, faktisk 35% større. Takket være det nye innovative bælgpumpe system i denne pumpe, kan du opleve endnu bedre og hurtigere resultater. Bælgsystemet inkorporerer en forbedret tætning. Den ventil, der er placeret i spidsen er blevet forbedret og det er muligt at bruge Bathmate Hydromax med kun én hånd. Ligeledes er basen mere anatomisk og komfortabel på grund af den støttende komfortring. Denne komfortring gør instrumentet bedre i stand til at tilpasse sig din krop og dermed fremme større komfort omkring penis og testikel-regionen under brug. Desuden, gør den roterende mekanisme det muligt at kontrollere den kalibrerede del af instrumentet, som er placeret på den cylindriske del og som giver mulighed for at måle din penisstørrelse over tid.

Hvor hurtigt vil jeg se resultater?

Resultater og varighed vil selvfølgelig variere fra person til person alt efter hvor ofte man bruger Bathmate Hydromax og hvor modtagelig kroppen er overfor vakuum påvirkningen. De første resultater vil som regel vise sig i form af stærkere erektioner og herefter vil du bemærke en betydelig udvidelse af penis, både i længden og i bredden. Vær opmærksom på at resultaterne altid vil variere fra person til person, afhængig af personens udgangspunkt og penisvæv.

Hvordan bruger jeg Bathmate Hydromax?

Denne hydro-pumpe er både effektiv og let at bruge. Penispumpen anvender vandkraft, så du kan sagtens anvende den når du skal i bad. Først skal du fylde cylinderen med vand og indsæt penis. Åbn ventilen for oven og luk det overskydende vand ud ved at pumpe indtil du mærker et vakuum tryk omkring penis. Nu vil blodet begynde at strømme til din penis. Du bør anvende Bathmate Hydromax i ca. 15 minutter per dag, og behandlingen er mere effektiv hvis du er veltrimmet i det gældende område, da det hjælper med at give pumpens vakuum en tættere lukning.

Rengøring af penispumpen

Du kan netop nu bestille et rengøringssæt til din Bathmate Hydromax. Sættet leveres med en speciel udviklet rengøringsbørste med et ekstra svampe hoved, to kvalitets klæder og et hylster, til at holde din pumpe ren og beskyttet til næste brug.

Er Bathmate Hydromax et sikkert produkt?

Absolut, Bathmate pumperne er patenteret og er helt ufarlige. Afprøvningen af produktet og kvaliteten af de anvendte materialer gør Bathmate, et sikkert produkt til at forstørre penis og forbedre dit sexliv.

Er Bathmate Hydromax et sikkert produkt?
Er Bathmate Hydromax et sikkert produkt?
Er Bathmate Hydromax et sikkert produkt?
Er Bathmate Hydromax et sikkert produkt?

Hvordan bestiller jeg?

Bestilling af din bathmate Hydromax hos ShytoBuy er nemt, hurtigt og frem for alt diskret. Bare klik på " Tilføj til indkøbskurv "og følg de enkle trin. Vi sender din ordre samme dag, hvis du bestiller inden kl. 16 i dagene (mandag-fredag). Skulle du have nogle spørgsmål til Bathmate Hydromax eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på enten tlf, live chat eller e-mail.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(122)
4 Stjerner
(29)
3 Stjerner
(4)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

94.62% baseret på 155 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Helt enig, den suger bedre

C Christian
Bekræftet køb

Funger udmærket

K Karl
Bekræftet køb

Min pik er vokset

K Kasper
Bekræftet køb

den har givet mig større kontrol over hvornår jeg kommer

C Calle
Bekræftet køb

Jeg synes mine erektioner er blevet bedre. Mvh

T Thorkild
Bekræftet køb

Pumpen kan varmt anbefales

A Alfred
Bekræftet køb

Super godt

B Bertram
Bekræftet køb

Utrolig nem at bruge.

S Svend
Bekræftet køb

Den føles meget behagelig og jeg er glad for den kun bruger vand

A Anders
Bekræftet køb

Nu har jeg kun haft produktet i to uger, men kan allerede mærke en stor forskel.

O Ole

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide