FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

5 tips til naturligt at overkomme impotens

Her kan du læse lidt mere om hvad impotens er og hvad der forårsager problemet. Derudover giver vi dig 5 gode råd til hvordan du naturligt kan få hjælp til at overkomme dine rejsningsproblemer. Det har bl.a. meget at gøre med din kost, din livsstil og din tankegang. Vær god ved dig selv og accepter din krop, så kommer resten af sig selv.

Ikke at kunne opnå en erektion, der er stærk nok eller vedvarende nok til at tillade normalt samleje, er kendt som impotens. Det kan ske én gang eller mange gange, og de fleste mænd (uanset hvad de fortæller hinanden) oplever det på et tidspunkt. Det er faktisk meningen at alle mænd skal være impotente det meste af tiden. Når vi sidder i møder på arbejde, dyrker sport, læser en vejrudsigt eller er iført Speedos på stranden, er det en god ting ikke at have en erektion.

Når vi er under angreb eller føler os truet, er seksuel ophidselse beregnet til at slå hurtigt fra. Det er en myte, at mænd er - og altid skal være - i stand til øjeblikkelig seksuel ophidselse (uanset f.eks. problemer i et forhold). Men gentagne manglende erektion under forspillet kan begynde at føles som et reelt problem for mange mænd; især hvis det er et problem, der spænder over forskellige forhold.

Så hvad er årsagen til impotens? Det kan være forårsaget af fysiske eller psykologiske faktorer eller en kombination af begge. Uanset hvad, så er det godt at finde ud af hvad der er skyld i det.

1. Check om der kan være fysiske årsager til din impotens

Check om der kan være fysiske årsager til din impotens

Vågner du jævnligt op med en erektion? Hvis ja, så er det usandsynligt, at årsagen til din impotens er fysisk, da alt synes at virke fra et "mekanisk" synspunkt. Sygdomme som diabetes eller forhøjet blodtryk kan forårsage impotens, ligesom skader eller et hurtigt faldende hormonniveau. Blodet er nødt til at cirkulere godt for at en erektion kan opstå, så enhver tilstand, som begrænser cirkulationen, såsom rygning kan fremme impotens.

Derudover kan et højt alkoholforbrug være skyld i et fald i testosteronniveauet.

Impotens kan også være en bivirkning fra nogle former for medicin, såsom f.eks. antidepressive piller, så hvis du har mistanke om at der kan være en medicinsk årsag til impotens, skal du kontakte din læge. Tag også et kig på din livsstil. Drikker du for meget? Dyrker du ikke sport? Får du for lidt søvn? Rygning du som en skorsten? Seksuel sundhed er et biprodukt af en sund livsstil.

2. Undgå at bekymre dig for meget om impotens

Robin Williams sagde engang: "Gud gav mænd både en penis og en hjerne, men desværre ikke nok blodforsyning til at køre begge dele på samme tid."

Umiddelbart lyder denne bemærkning nedsættende overfor mænd. Og det er ofte sagt, at mænd giver kælenavne til deres penis fordi de "gerne vil vide, hvem der dikterer deres adfærd." Men faktisk er kvinder ledet ligeså meget af deres sexdrive som mænd og kan også begå den "fejl" at ende i seng med "den forkerte mand". Vi er alle til en vis grad, ledet af vores begær.

Det kan ødelægge det fuldstændigt, hvis man over-analyserer kønnene. "Vil jeg / vil jeg ikke opnå en erektion?« Dette spørgsmål er bare for stort et pres når man er i situationen. Faktum er, at når du nyder sex, behøver du virkelig ikke at tænke særlig meget. Når du fokuserer på fysisk nærhed og nydelsen af at være sammen nøgen, bliver en erektion et biprodukt af oplevelsen, og ikke et mål i sig selv. Men det er selvfølgelig lettere sagt end gjort.

3. Træn dig selv til at blive mere afslappet omkring din impotens

Det er nemt nok at sige "Du må ikke bekymre dig om hvorvidt du opnår en erektion eller ej". Men impotens er ofte forårsaget og forstærket af bekymringer og stress. Self-hypnose er en vidunderlig måde til at hjælpe dig ændre din tankegang og opleve sex uden bekymring for om din penis ”virker” som den skal. I det gamle Kina, var eunukkerne eftersigende de bedste elskere, fordi (uden brug af en penis) de brugte meget mere fantasi under samleje.

4. Husk: impotens opstår af en årsag

Hvis du har oplevet impotens, kan det være, at du keder dig i dit forhold eller sammen med din kæreste og har brug for at spice tingene lidt op. Som den gamle vittighed lyder: "Du må ikke komme i seng nu, jeg har ikke haft en mulighed for at tænke på nogen endnu!"

Måske er der vrede i dit forhold eller din kæreste presser dig. At elske er ikke noget man gør til sin partner, men sammen med dem. Giv dig selv en pause nogle gange. Impotens er ikke en refleksion af dig som mand, men måske snarere en refleksion af dit forhold eller livsstil.

5. Øg din blodcirkulation

Rygning er en meget effektiv måde at ødelægge en effektiv blodcirkulation, hvilket er grunden til at storrygere oplever færre erektioner end ikke-rygere. Forbedrer du blodcirkulationen, vil du styrke dine erektioner (samt give dig andre tydelige sundhedsmæssige fordele). Motion, kost og afslapning vil alle forbedre blodcirkulationen i kroppen. Det samme vil visse fødevarer. For eksempel kan Ginkgo biloba synes at have en meget gavnlig virkning for mange mænd hvis det tages i flere måneder. Alternativt kan man indføre et potensfremmende naturligt kosttilskud i sin daglige rutiner. Du finder et bredt udvalg af dem her på ShytoBuy.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med