FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Impotens - Sådan fungerer rejsningsproblemer. Løs Dem Nu

Impotens rammer mange mænd i løbet af deres liv. Særligt mænd over 45 år rammes af lidelsen, men ligeledes rammes flere og flere yngre mænd i dag af impotens. Årsagerne er flere, men vigtigst er at der er løsninger at finde. Naturlige impotens behandlinger fremmer en sund blodtilførslen til penis og giver således en fastere og længere rejsning.

Hvad er impotens?

Impotens eller rejsningsproblemer defineres typisk som en mands manglende evne til at få tilstrækkelig erektion eller rejsning til at kunne gennemføre et samleje. Der er to former for potensproblemer: primære og sekundære potensproblemer. Primære potensproblemer eksisterer hovedsageligt hos mænd, der ikke kan få rejsning overhovedet, hvorimod den sekundære viser sig i en manglende evne til at vedligeholde rejsning under samlejet eller penis ikke kan blive hård nok til at have samleje. Denne form for impotens klassificeres i den mildere skala, og opleves af mange mænd i løbet af en tidsperiode i deres liv.

De fleste mænd oplever lejlighedsvis en periode i deres liv, hvor de kan udvikle rejsningsproblemer. Det kan være udspringet af en periode med stress, søvnbesvær eller en eller anden form for distraktion. For de flestes vedkommende, er dette kun et midlertidig problem og erektionen vil vende tilbage til sit udgangspunkt inden for en kortere tidshorisont. Men for nogle mænd er denne manglende evne til at få erektion vedvarende eller tilbagevendende. Det er her hvor det bliver et seksuelt problem, som bør og skal behandles aktivt.

Hvem rammes af impotens?

Rejsningsproblemer kan forekomme i alle aldre, alle livsstile og miljø. Impotens er dog mere udbredt hos mænd over 45 år. Statistikker siger at omkring halvdelen af mænd i alderen 45 år til 70 år har problemer med at opretholde rejsning, mens tallet er 7 ud af 10 mænd i alderen 70 år og derover.

impotens-infograph

Fysiske årsager til rejsningsproblemer

Før i tiden konkluderede læger ofte at mangel på rejsning skyldes psykisk impotens og at det derfor altid var et mentalt problem. Vi er dog blevet klogere siden, og nu er læger og videnskabsmænd enige i at 70 % af alle tilfælde af manglende potens skyldes fysiske faktorer. Det gode ved fysiske årsager er, at disse er lettere og mere håndgribelige at behandle. Nogle af de mest kendte fysiske årsager er:

 • Nedsat mandligt hormon-niveau: Hormonforandringer og problemer med skjoldbruskkirtlen kan føre til manglende potens. I takt med at du bliver ældre, reduceres niveauet af det mandlige kønshormon i din krop, hvilket kan føre til problemer med at opretholde og i det hele taget få en hård rejsning.
 • Bivirkninger fra medicin: Visse typer af receptpligtig medicin kan have ubehagelige bivirkninger - såsom manglende potens. Det er ofte medicin indenfor antidepressiver, anti-psykose, antihistaminer og appetitdæmpende midler, som er skyld i at mange mænd oplever impotens. Når der er tale om antidepressiv medicin, kan det selvfølgelig være svært at vurdere om den manglende potens skyldes psykisk impotens, eller om det er en bivirkning fra medicinen. Medicin mod forhøjet blodtryk og epilepsi kan også i nogle tilfælde føre til impotens.
 • Skader: Har du været ude for en skade der har påvirket dit bækken, blære, rygmarv eller penis, eller har du fået foretaget operation i et af disse områder, kan din manglende potens meget vel skyldes dette. Også ulykker, som kan have forårsaget skader på nervesystemet, kan være skyld i erektil dysfunktion.
 • Reduceret blodtilførsel: Der er flere forskellige årsager til at dine pulsårer kan blokeres eller blodet fortyknes og dermed reducerer blodtilførslen til penis og fører til manglende potens. Det kan f.eks. skyldes overvægt og en generelt passiv livsstil.
 • Rygmarvsskader: En rygmarvsskade kan ligeledes oprette kredsløbsproblemer og afmagt i penis. Opstår perifere nerveskader, kan den erektile funktion mindskes kraftigt.

 • Diabetes: Diabetikere med højt blodtryk kan i udvikle diabetisk retinopati, hvilket kan beskadige nerver og reducere nervesignaler – selvsamme nervesignaler, som er nødvendige for at begynde og holde en erektion. Disse nerveskader vil også danne lavere blodtilførsel til penis, samt give faldene evne til ophidselse. Dette konstaterer Diabetesforeningen.
 • Fed mad: En kost med et generelt højt fedtindhold kan i værste tilfælde over sigt medføre åreforkalkning i kroppen, i og med at fedtet ophober sig i venerne. Dette begrænser muligheden for blodtilstrømning igennem arterierne til penis, hvilket på sigt kan medføre impotens og rejsningsbesvær. Fødevarer med højt fedtinhold såsom junkfood: bacon, pommes frites, chips og dip, hotdogs og burgers er ofte synderen – derudover madlavningsingredienser såsom margarine og smør. Disse kan med fordel erstattes af vegetabilske olier eller olivenolie. Sund kost og motion er derfor en stor fordel når det kommer til forebyggelse af impotens
 • Rygning og stoffer: At ryge cigaretter har længe været et omdiskuteret emne, når det kommer til impotens. Efter mange års research, er der nu fundet konkret evidens for, at rygning rent faktisk kan forårsage rejsningsproblemer over tid. Dette er grundet en nedsættelse af lungekapaciteten og derved ilt i blodet, hvilket medfører en lettelse i mængden af blod, som strømmer til og fra penis, hvilket skaber kredsløbsforstyrrelser. Ligeledes kan stoffer som THC(hash) og kokain - i sær i højere doser – have en yderst negativ indflydelse på din seksuelle præstation og ydeevne i sengen, hvilket svækker muligheden for at gå en stærk erektion
 • Nyresygdomme: Nyresygdomme er en anden, men mindre kendt sygdom, som kan påvirke og forstyrre kredsløbet i penis. I en undersøgelse lavet af anerkendte læger og udgivet af kidney.org, er det blevet bevist, at nyresygdomme ikke blot påvirker den generelle sundhed, men ligeledes din seksuelle funktion – både hos mænd og kvinder. Dette er grundet, at toksiner lettere ophobes i kroppen, når nyrerne ikke fungerer optimalt. I takt med at disse farlige toksiner cirkulerer, kan de beskadige øvrige organer, og derved begrænse blodstrømmen til penis. Dette kan på sigt forårsage utilpashed og ligeledes begrænse din seksuelle funktion.

Psykisk impotens

I 30 % af tilfældene af manglende potens finder man årsagen blandt psykologiske faktorer. Herunder har vi listet de mest almindelige årsager til psykisk impotens.

 • Bekymringer: Går du og bekymrer dig om økonomien, parforholdet eller andre personlige problemer, kan dette let påvirke din evne til at få en hård rejsning og opretholde den. Jo mere du bekymrer dig, desto mere er du i farezonen for at udvikle kronisk psykisk impotens.
 • Frygt/angst: Nogle mænd kan opleve frygt ved at skulle have sex med en ny partner eller sågar med den samme partner efter længere tid. Frygten eller angsten kan let føre til manglende potens. Hvis du kan mærke at du er bekymret eller direkte bange for at have sex, så kan du søge hjælp hos en psykolog hvor du kan få psykoseksuel terapi.
 • Stress: Mange mennesker lever en utrolig travl og stressfuld livsstil. Stress har en stor indflydelse på din seksuelle præstation ligefra dét at få erektion til du ejakulerer. Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort at undgå stress; du kan ikke bare gå til din chef og bede ham om at reducere sine forventninger til dig fordi du lider af manglende potens og er nervøs for psykisk impotens. En måde du kan prøve at slappe mere af og overvinde stressen, er ved at begynde at meditere eller udøve andre aktiviteter der er kendte for at virke afslappende på kroppen og sindet.
 • Skyld: Hvis du har sex af medlidenhed for din partner eller du har en affære med en anden, kan du måske føle dig skyldig, hvilket sætter en dæmper på din erektion og kan klassificeres som psykisk impotens.
 • Vrede: Uanset om du er vred på din chef, din nabo eller din partner, så kan vrede let føre til manglende potens. Prøv at lægge problemerne og vreden bag dig når du går i seng og se istedet frem til lidt hyggelig intimitet med din partner i soveværelset.
 • Depression: Dette er den mest kendte årsag til seksuelle problemer og psykisk impotens. Som nævnt tidligere, så kan selv medicinen, som bruges til at behandle depressionen, føre til manglende potens.
 • Manglende interesse for sex eller partner: Hvis du ikke er synderligt interesseret i at have sex, enten pga. lav sexlyst eller personlige problemer, kan du let opleve rejsningsproblemer. Er du ikke tiltrukket af din partner, kan det også være svært for dig at opnå tilstrækkelig rejsning.

Behandling af impotens

Afhængig af dine symptomer er det altid en god ide at tage kontakt med din læge, så du kan finde årsagen til din impotens. Ved at finde årsagen vil det således være muligt, at finde den mest optimale løsning, som tager hånd om dit individuelle behov. ShytoBuy har samlet et udvalg af de mest anerkendte løsninger fra hele verden som effektivt kan behandle dine problemer med at få rejsning. Disse produkter er på trods af deres høje succesrate 100% naturlige, hvilket betyder at der, modsat receptpligtigt medicin, ikke er nogle bivirkninger forbundet med behandlingen. Se nedenstående liste over anbefalede behandlingsmetoder af impotens og rejsningsbesvær.

Receptpligtig medicin

Går du til din læge med erektil dysfunktion og rejsningsbesvær kan du få ordineret impotens medicin på recept. Disse indeholder alle effektive ingredienser i forhold til at behandle impotens, men som pga. deres kemiske sammensætning har forskellige virkningstider. Denne type piller er beregnet til at tage når behovet opstår. Dvs. de skal som regel tages indenfor et par timer inden planlagt samleje, men der findes også varianter som har en effekt der varer et par dage. Det kan, for mange mænd, være noget af en udfordring at få booket tid hos sin læge og derefter gå op og fortælle om så intime problemer som erektil dysfunktion. Man kan også sige at det i sig selv ikke er en metode til helt at behandle impotens, da det kun virker når man tager det. Derfor er bl.a. naturmedicin og andre alternative løsninger, som ikke kræver recept, blevet stigende populære blandt mænd der lider af erektil dysfunktion.

Naturmedicin mod impotens

Er du en af dem, som ikke er så vild med at skulle fortælle din læge om så personlige problemer, eller prøver du at undgå kemisk medicin, så kan du glæde dig over at der heldigvis findes en lang række naturlige løsninger mod erektil dysfunktion.

Om du foretrækker at tage et naturligt kosttilskud hver dag, som langsomt kan hjælpe dig med at få en stærkere erektion, eller om du hellere vil tage en enkelt pille når du oplever problemer med at få rejsning, så findes produktet i håndkøb – og så endda her hos ShytoBuy hvor vi er eksperter i diskret levering og god service. Et af de mest populære produkter, hvis effekt ofte sidestilles med de piller du kan få fra lægen, er Gold Max. Det er et 100 % naturligt præparat mod erektil dysfunktion, som virker indenfor 45 minutter efter du har taget én pille og effekten kan vare i helt op til 36 timer. Dette betyder selvfølgelig ikke at du vil gå rundt med konstant rejsning i over et døgn, men blot at du vil få lettere ved at opnå en stærk erektion ved seksuel stimulation indenfor denne periode.

Søger du et naturligt kosttilskud mod erektil dysfunktion, som du kan tage dagligt og dermed gradvist opbygge en bedre stamina, så kan du prøve bestselleren VigRX. Det er igen et helt naturligt præparat uden nogle kemiske tilsætningsstoffer. VigRX og lignende produkter som Prelox og Vimax indeholder bl.a. Ginseng og havtorn, som er kendte for at øge blodtilførslen til penis. Ved at tage et dagligt supplement kan du gradvist øge blodgennemstrømningen og med tiden få lettere ved at opnå rejsning og helt behandle ED. Udover at hjælpe på erektil dysfunktion, er disse typer kosttilskud også kendt for at være effektive i forhold til penisforstørrelse, hvilket må siges at være en ekstra bonus i og med du ikke kun får hjælp til en stærk rejsning og mere sexlyst, men også kan overraske din partner med en hårdere og større penis.

Gode råd

Der findes en række af gode råd man kan følge for at undgå impotens. Dette indebærer blandt andet sund kost en aktiv hverdage. Læs mere om denne løsning til impotens på 11 tips til at undgå erektil dysfunktion.

Pumper

Den sidste og lidt mere fysiske metode til at behandle ED er ved hjælp af en penispumpe. Penispumper virker ved at øge blodtilførslen til penis ved hjælp af vakuum. Du indfører penis i pumpen, som enten fungerer ved hjælp af vand (se f.eks. Bathmate pumperne) eller ved hjælp af luft (som f.eks. EID), og skaber herefter et vakuumtryk omkring hele penis. Dette gøres dagligt over en længere periode og du kan dermed opnå en permanent øget blodtilførsel, som både kan hjælpe dig af med erektil dysfunktion, men også kan give dig en større penis.

shydk-penis-infogrpah

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med