Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Mulige bivirkninger af penis kirurgi

Får du vælger den rigtige penis forstørrelses metode, som passer til did og din krop, så få et overblik over mulige bivirkninger ved brug af penis forstørrelses kirurgi. Læs med her

Hvis du går med tanken om at forstørre din penis , har du sikkert læst om penisforstørrelse gennem kirurgi. Men ligesom ved brug af kirurgi, af andre årsager og formål, kan denne metode give uventede komplikationer. Selvom risikoen er lille, er det værd at få et indblik i, hvilke komplikationer der kan være tale om:

Penis injektioner

Penis injektioner

Hvis du føler, at din penis er for tynd eller lille så du kan vælge at få foretaget penis injektion. Dette indebærer at lægen vil tage fedt fra dit mave område og sprøjte fedtet ind i din penis. Dette indsprøjtning vil ikke give en permanent forstørrelse, men give kortvarige resultater, som skal vedligeholdes. Mulige bivirkninger med penis injektion kan være: Tab af følelsen i penis, smerte og blå mærker.

Tab af følelse i penis:

Tab af følelse i penis:

Få mænd kan opleve nedsat sexlyst eller miste følelsen i penis. Årsagen til problemet er, kan indsprøjtningen har forårsaget en for kraftig udvidelse i svulmevævet i penis. Dette kan i få tilfælde forårsage at men har svært ved at blive opstemt såvel som at man kan miste følelsen.

Smerte efter injektion:

Få mænd kan reagere på injektionen med smerte. Denne vil opleves efter injektionen. Typisk vil smerten komme under og efter erektion.

Operation

Denne operation foregår ved at lægen syr penis’ corpora cavernosa i en mere fremskreden position. Ved at skubbe penis frem vil dette give en synlig forlængelse. Mulige bivirkninger er: kan ikke opnå fuld erektion og tab af følelse i penis.

Svært ved at opnå fuld erektion

Ved at lave en forskubbelse af penis, vil den synes længerem men få mænd kan opleve at denne forskubbelse vil forårsage at det bliver svært at få eller opretholde en fuld erektion.

Ud over at kunne risikere at få nedsat følelse i penis eller evne til at få en erektion, er det også svært at garantere nogle vækst resultater. Resultaterne vil variere stærkt fra person til person. Din læge vil anbefale penis strækøvelser eller penisforlængelses redskaber efter operationen for at hjælpe med at strække din penis.

Oppustelige Implantater

Oppustelige Implantater

Denne fremgangsmåde involverer indsættelse af oppustelige implantater i penis. Et af de problemer, der kan opleves med disse oppustelige implantater er, at de kan svække penis vævet. Dette kan resultere i smerte samt andre komplikationer. Du kan opleve skader på den indvendige struktur af din penis på grund af disse oppustelige implantater og blå mærker, interne blærer og endda blødning under huden.

Andre ulemper?

Ud for at have bivirkninger på kroppen, kan penis udvidelsen kirurgi også have bivirkninger for din tegnebog. Udover det dyre engangsbeløb, kan der også være eventuelle opfølgninger hos lægen, som også kan blive kosteligt. Sørg for at du sætter dig ind i alle disse eventuelle komplikationer og vilkår, før du benytter dig af kirurgisk behandlinger.

Konklusion

Mens penisforstørrelses kirurgi kan synes som værende den bedste og hurtigste løsning, så er der nogle faktor, som er værd at overveje før du beslutter dig. Du bør overveje alle dine muligheder og metoder for penisforstørrelse og sætte dig godt ind i det, før du laver en endelig beslutning. Der findes en lang række naturlige hjælpemidler, forlængere, penispumper og kosttilskud, som kan være værd at tage med i overvejelsen, før du vælger den metode, som du mener er bedst for dig og din krop. Læs om Vimax, som er blevet brugt i årevis til at give penis en forstørrelse.

Andre interessante artikler