Vægttabsportal - Vægttabspiller og -produkter.

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Vimax

30 Kapsler | Naturlig Præstationssupplement til Mænd

Har du nogensinde tænkt over at tage din præstation til næste level? Vimax supplement, pakket med naturlige ingredienser, kunne være præcis det rigtige supplement til dig. Præstation, størrelse og tilfredshed i soveværelset kan være meget vigtigt for mange mænd og der er ingen skam i at søge lidt hjælp til at give dig selv et boost.

  • Mandlig præstationssværvægter
  • Hjælper mænd med at genfinde deres selvtillid, energi og drive
  • Lavet med naturlige ingredienser
  • Med Panax Ginsengekstrakt
  • Recept er ikke nødvendig
  • Diskret og let at tage

Vimax piller omfatter 9 specielt udvalgte overlegne ingredienser, valgt for at hjælpe med en bred vifte af mandlige behov. Du skal bare tage en kapsel om dagen, let og diskret og ingen behøver at vide noget om det. Med hjælp fra Vimax, er der endelig et naturligt valg der kan hjælpe med at give din præstation den selvtillid den fortjener og føre til nydelsesrige øjeblikke med dyb tilfredsstillelse.

  • UDEN MEJERIPRODUKTER
  • Laktosefri
369
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Vigtigheden af cirkulation

Penissen har to kamre der er kendt som corpus cavernosa. Disse fremstår lidt ligesom svampe der er helt fyldt med svulmelegemer. Corpus cavernosa er omringet af Tunica albuginea, en membran der hjælper med at bevare blodet inde i corpus cavernosum. Det er meget vigtigt at hjælpe med blodcirkulationen til disse svulmelegemer, specifikt til Corpora Cavernosa. Når den er klar til at forbedre blodgennemstrømningen, dannes der nye celler indeni kammeret. Af mange årsager, kan cirkulation påvirkes, hvilket er grunden til at mange vender sig mod naturlige løsninger. Cirkulation og blodgennemstrømning er en central del af mandlig forbedring og præstation og især når det kommer til størrelse, så det er et vigtigt aspekt at have i tankerne når det kommer til at vælge dit præstationssupplement.

Vimax Mandlig Virilitetssupplement

Disse innovative piller er et mandligt kosttilskud til forbedring, lavet udelukkende af naturlige ekstrakter der er blevet anvendt i århundreder, til naturligt at hjælpe med ydeevnen. Ved at forstå vigtigheden af selvtillid og vores kunnen når det kommer til soveværelset, er Vimax pillerne designet til at hjælpe mænd med at give mænd det de har brug for, når de har brug for det. Med diskretion i tankerne, er disse piller lette at tage og kan tages uden at din partner opdager det.

Hvad der gør dette supplement karakteristisk og hvad der giver det kraft, er uden tvivl den unikke kombination af urter i Vimaxformlen. Hver enkelt er specifikt udvalgt for dens evne til at hjælpe med forskellige mandlige behov i soveværelset. Så hvis du leder efter en naturlig mulighed til at hjælpe med at give din præstation og tilfredshed et boost, kunne Vimax være lige noget for dig.

På grund af sikkerheden og letheden af denne naturlige blanding, kan mænd der ønsker hjælp i soveværelset anvende Vimax piller, selv uden en recept fra lægen. Beriget med en række naturlige ingredienser, er det noget mænd kan prale af, på grund af dens evne til at hjælpe med selvtillid og tilfredshed uden at skulle bekymre sig om mulige bivirkninger.

Hovedingredienserne i Vimax piller

De naturlige ingredienser brugt i denne formel til Vimax mandlig kosttilskud, er alle valgt på grund af deres rygte og egenskaber når det kommer til mandlig præstation og for at hjælpe med almindelige mandlige bekymringer.

Panax Ginseng
Panax Ginseng

Denne populære ingrediens er blevet en velkendt ingrediens i virilitetsindustrien. Flere studier er lavet i dens rolle til naturligt at hjælpe på niveauet af mandligt kønshormon. mandligt kønshormon kan være en bidragsyder til selvtillid i soveværelset, hvilket er årsagen til at denne ingrediens så ofte findes i mandlige præstationsprodukter.Se mere.

Ginkgo Biloba
Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba træet er en af de ældste levende træarter og forskere har fundet mere end 40 komponenter indeni ginkgo biloba. En laboratorieundersøgelse har vist at ginkgo måske forbedrer blodcirkulationen, ved at åbne blodårerne og gøre blodet mindre klistrende. Se mere.

Cayenne Pepper
Cayennepeber

I familie med jalapenos, peberfrugter og paprika, er cayennepeber kendt for sin krydrede smag. Den aktive hovedbestanddel der er ansvarlig for at peber er krydret, kaldes Capsaicin. Der har været mange undersøgelser omhandlende sundhedsfordelene af capsaicin, specielt om dens effekt på præstation og stimulere ophidselse. Du kan finde mere information om det her and her.

Fuld ingrediensliste : Vitamin E 185 iu, Ginkgo Biloba Leaf Powder, Panax Ginseng, Cayenne Pepper, Hawthorn Berry Extract, Tribulus 40% Saponins, Saw Palmetto, Oat Straw Extract.

Andre ingredienser: Gelatine, mikrokrystallinsk cellulose, magnesiumstearat, vand.

Hvem kan tage Vimax

Enhver mand på 18 eller derover kan tage Vimax piller og det er ikke kun til dem der føler at de har behov for hjælp med præstation. Tværtimod, hvis det handler om at erobre viriliteten for at booste de intime øjeblikke, kan dette naturlige kosttilskud være lige det du har brug for.

Dosering

Det eneste du behøver er en pille om dagen, taget samtidig med et måltid og rigeligt med vand. Det er bedre at indtage 30 minutter inden intimitet, hvis det er muligt at du kan planlægge frem i tiden. Det anbefales at tage Vimax piller dagligt for at få det fulde udbytte ud af dette tilskud, uden at overstige den anbefalede dosis.

Sikker at bruge

Kun den højeste kvalitet af urter fra hele verden, anvendes til at lave disse piller. Derfor er der ingen kendte bivirkninger og er sikker for mænd (over 18) i alle aldre. Du anbefales dog at checke hele ingredienslisten nøje, for at sikre dig at du ikke er allergisk over for noget, inden du lægger en ordre på Vimax piller i Danmark.

Hvorfor vælge Vimax?

På grund af sikkerheden ved dette naturlige tilskud, kan mænd tage dette uden anbefaling fra lægen. Beriget med de bedste kvalitetsingredienser, kan du med hjælp fra Vimax endelig prale til alle dine venner om din nyligt fundne tilfredshed i soveværelset og behøver ikke længere bekymre dig om typiske mandlige problemer. Du kan også lave et online køb og få diskret forsendelse, hvilket gør det endnu mere praktisk og ideelt at købe.

Læs mere
Vimax 30 Kapsler | Naturlig Præstationssupplement til Mænd

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(21)
4 Stjerner
(10)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.63% baseret på 32 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Hej med jer alle sammen der ude jeg syntes at vimax lever op til forventningerne men jeg er lige startet på vimax men kan se tydeligt at min penis er blevet tykkere og lidt længere men jeg vil forsætte med at tage vimax med venlig hilsen Martin

M Martin P
Bekræftet køb

Jeg har været mere end tilfreds med Vimax. Mange tak for hjælpen.

G Gunnar
Bekræftet køb

rigtigt godt produkt og hurtig levering. vil helt klart anbefale det

K Knud
Bekræftet køb

Fantastisk produkt! Jeg vil også helt klart anbefale det og har faktisk tænkt at købe mere

A Alex
Bekræftet køb

kan uden tvivl se de positive resultater. Skide godt.

L Lars
Bekræftet køb

Uden tvivl noget af det bedst e jeg har prøvet. hilsen

F Frank_bøge
Bekræftet køb

Min penis er blevet en lille smule større. Jeg forstæster lidt endnu

K Kim
Bekræftet køb

Jeg kan se lidt forbedring men jeg vil da gerne have mere. Hvor længe skal jeg tage dem? har kunt aget dem i 1 uge

S Schmikken
Bekræftet køb

Foruden at det løste problemet med at jeg kom tidligt, er min penis blevet endnu større og nu er den 19 cm når den er stiv

M Mads_1978
Bekræftet køb

Jeg akn godt se det har hjulpen. jeg forstsætter med pillerne i 2 måneder mere

K Karlmax
Bekræftet køb

min pik er blevet ca. 3 cm længere.

h hoodie
Bekræftet køb

jeg holder mere end før

M Mike
Bekræftet køb

Min pik bliver meget hråder når den er stiv. vil gern anbefale den

F Fantastisk
Bekræftet køb

Der stod en masse om det på nettet. og det var også sådan jeg besluttede mig for at købe det. kan se gode resultater

S Skipper
Bekræftet køb

har fået mere kontrol over min sædafgang

J John
Bekræftet køb

Piller fungerer squ som de skal. Prøv den selv

L Ludvig
Bekræftet køb

jeg har efterhånden prøvet en del og må indrømme vimax piller er det eneste der gav mig større penis

b bedste piller
Bekræftet køb

Jeg føler mig mere liderlig

L Liderlig fyr
Bekræftet køb

de er super virkelig hurtige resultater!

S Skovlund
Bekræftet køb

Godt produkt og fin service.

J Jesper
Bekræftet køb

synes ikke min pik er vokset men jeg har hårdere rejsning end før

S Søren
Bekræftet køb

Det virker bare

P Paul
Bekræftet køb

Jeg har været meget tilfreds med både pillerne og jeres service

S Sebastian
Bekræftet køb

mit sex liv har fået gavn af pillerne. vh

C Christoffer
Bekræftet køb

stiv pik, mere liderlig og jeg holder mere. alt i alt skide godt

T Tobias
Bekræftet køb

Piller er fandeme effektive!!

A Anton
Bekræftet køb

Før jeg begyndte at tage Vimax havde svært ved at holde længere end få minutter...Det påvirkede også mit forhold til min kæreste. Nu hvor jeg har taget Vimax i to måneder kan jeg holde meget længere og nu er jeg endelig i stand til at tilfredstille min kæreste :)."

A Anders K
Bekræftet køb

Mit problem med rejsning tog meget hårdt på mig. Jeg tøvede en del med at prøve noget men efter at have læst om Vimax besluttede jeg mig for at give det en chance. Jeg vil helt klart anbefale Vimax for det har forbedret mit sexliv i høj grad.

K Kim
Bekræftet køb

For ikke så længe siden var der et par piger som syntes at min pik var for lille og det var ikke særlig ret at få at vide. En af mine kammerater fortalte mig om Vimax og selvom jeg var lidt bange for at prøve det tænkte jeg at jeg hellere må give det en chance. Det eneste jeg kan sige er at det har været den bedste beslutning for nu er min pik både længere og tykkere.

S Simon
Bekræftet køb

Vimax lever helt klart op til hvad den lover :)

L Lars
Bekræftet køb

Synes jeg føler noget, når jeg tager dem, og jeg vil fortsætte, da de også er en god pris

O Oliver
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter