Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

10 måder at spice dit sexliv op

Valentine’s day nærmer sig, og du vil nok gerne gøre aftenen uforglemmelig! Vi har samlet 10 tips til dig, så du kan få det meste ud den særlige anledning. Du vil ikke blive skuffet.

1. Kommunikation

At kommunikere med din partner om lyster og fantasier er essentielt for at opbygge tillid og spice dit sexliv op. Din partner er ikke tankelæser, så vær ikke genert - ved blot at have en åbensindet samtale vil I uden tvivl kunne få magiske, intense og uforglemmelige stunder sammen.

2. Nye steder

Et hyggeligt hotel? Eller et omklædningsrum? Det kan være spændende at have sjov andre steder end hjemme i soveværelset. At bryde rutiner kan være nøglen til at få et mere intenst sexliv. Men pas på ikke at støde andre, hvis du vil prøve de mere risikable steder.

3. Nye stillinger

Ligesom at prøve nye steder af kan nye stillinger også give dig mulighed for at bryde rutinen og give plads til mere passion. For inspiration kan du kigge i bogen Kamasutra - en gammel hindutekst om erotik og sex.

4. Sexting

Sexting kan være en spændende måde at øge den seksuelle spænding mellem dig og din partner. Prøv at sende en uartig besked, mens I er til et middagsselskab. Eller måske et frækt billede, når han/hun er på arbejde for at opbygge spændingen til, når I er sammen igen. Husk at du ikke behøver være for eksplicit. Prøv antydelsens kunst, det virker med garanti!

5. Sæt ord på din nydelse

Palavra de Afirmação

Når det kommer til kærlighedens sprog, spiller kommunikation en vital rolle i ethvert passioneret parforhold. Prøv at give udtryk for det, du kan lide og tænder på, når du er seksuelt sammen med en partner. Det lader dem vide, hvor dejligt de får dig til at føle, og det kan styrke oplevelsen og båndet mellem jer.

6. Rollespil

Hvis du føler dig komfortabel med din partner, hvorfor så ikke prøve at skrue op for varmen med rollespil? Det er en mulighed for at udleve dine dybeste lyster og give dit sexliv lidt krydderi! I kan lade som om, I mødes for første gang i en bar eller restaurant, eller du kan klæde dig ud som en sexet sygeplejerske eller en uimodståelig skolelærer.

7. Lingerie

Vil du føle dig mere sexet og feminin? Lingerie er hvad du har brug for! Det er en god måde at booste din selvtillid, og mænd elsker det. Selvom du allerede har scoret din Valentine, så bør det ikke stoppe dig fra at overraske ham fra tid til anden. Nogle elsker klassisk lingerie, mens andre foretrækker frækkere og mere provokerende outfits.

8. Legetøj

Sammen med sexet undertøj kan du introducere legetøj, der vil gøre det hele lidt sjovere. Håndjern, vibratorer og andre stykker legetøj til både brystvorteleg og g-spot-stimulation, så længe du er komfortabel med det, kan disse være spændende tilføjelser til dit sexliv, og tage jer til et højere niveau.

9. Sensuel massage

Det siges ofte, at de mest simple ting er de bedste. Noget så simpelt som at udforske hinandens kroppe gennem massage kan lære dig om sensualitet og vække nydelse.

10. Brug den anden indgang

Hvis du føler dig eventyrlysten, så prøv anal intimitet. Det kan være smertefuldt, men det behøver ikke være det. ShytoBuy har løsningen til dig: Female Anal Relax - den kølende og beroligende glidecreme hjælper dig til at få mest ud af oplevelsen.

Anbefalede Produkter

Del med