Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Graviditetskalender

Graviditetskalender er et nyttigt værktøj til dig, til både at beregn termin og holde styr på de store ændringer der sker i løbet af din graviditetskalender. Vores graviditetsberegner er et godt værktøj så du kan beregn termin og planlægge herefter. Vores graviditetskalender giver et uge til uge overblik over de forskellige ændringer, så du kan slappe af og nyde din graviditet.

Beregn termin med vores graviditets beregner

Vi har lavet den graviditetskalender for gravide, for at hjælpe dig med at beregn termin, forstå din graviditet, og de store ændringer der sker under din graviditet. Beregn termin min vores graviditets beregner. Din graviditetskalender inkluderer ultralyds billeder af fosterets størrelse, og en praktisk guide til hvordan du skal forholde dig til både fysiske såvel som psykiske ændringer.

Du vil sikkert blive overrasket over de store ændringer der sker eller ikke sker under din graviditet. Nogle kvinder føler de kan mærke ændringer allerede inden de er gravide. Andre vil ikke føle noget før fosteret/barnet begynder at bevæge sig i livmoderen. Det er vigtigt at pointere at der ikke er nogen facit liste til en succesfuld graviditet. Alle kvinder reagerer forskellig og alle har deres ”egen” graviditetskalender og det kan derfor være svært at beregn termin. Vi anbefaler dog stadig at du/i tager kontakt til andre gravide, samt god dialog med jeres jordemor og doktor under forløbet. Du skal ikke bekymre dig om at være anmassende eller spørge for meget. Du er ikke den første gravide kvinde og specielt fagfolkene forstår dine bekymringer og hvordan de skal håndtere disse. Udover dette vil du have stor fornøjelse af din mødre gruppe, hvor i kan spare med hinanden. Indtil dit 3. Trimester mødes jordemor og dig, kun én gang om måneden, hvilket måske ikke føles som fyldestgørende. Vi håber derfor du finder trøst og støtte i vores graviditetskalender. Efter dit 3. Trimester vil i en to måneders periode mødes hver anden uge. I din niende måned vil i have ugentlige møder. Det bliver i alt til ca. 13-14 møder under din graviditet. Et godt råd for at sikre en god graviditet er, at skrive alt ned, så du/i ikke misser nogle vigtige informationer eller detaljer.

Graviditets beregner

Graviditets beregner

Du kan beregn din termin ud fra den dag du blev gravid i din graviditetskalender. Det er vigtigt at pointerer at det er utrolig svært at nøjagtig beregn termin, og 96% af alle kvinder, oplever at de under eller overskrider deres termin med 2 uger. Med vores graviditets beregner kan man generelt sige, at du skal huske den dato din sidste menstruation startede, fra den dato tillægger du ni måneder og syv dage, som er tilsvarende til 40 uger, og du har dermed beregnet din termin. Dette er den samme metode til at beregn termin som jordemødre bruger.

Hvis du vil beregn termin ud fra den dag du havde ægløsning, tillægger du to uger til dit tidspunkt du sidst havde menstruation. Det er vigtigt at pointere at denne graviditets beregner virker bedst hvis du har en regelmæssig menstruationscyklus på 28 dage. Hvis du har en uregelmæssig menstruationscyklus kan du ikke beregn termin med vores graviditets beregner. Du skal dog ikke bekymrer dig, blot være mere tålmodig, da du først kan du et nøjagtigt svar om graviditet, efter din første ultralydsscanning ca. 10 uger henne i forløbet.

Andre interessante artikler

Del med