Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Dårlig kropslugt - Sådan bekæmper du dårlig kropslugt

Overdreven og svær kroplugt er en lidelse som rammer både kvinder og mænd. Det kan være overdreven sved eller dårlig ånde. Disse kropslugte kan være svære at få bugt med. Her kan du finde en række produkter til de kropslugte, som plager dig og din hverdag.

Overdreven kropslugt er ikke behageligt og det kan være en stor belastning i ens almindelig hverdag og social komsammen med andre mennesker. Vi har alle prøvet at være omringet i en stor menneskestrøm og bemærket den karakteristiske lugt af sved eller en meget dårlig ånde. Overdreven kropslugt er ikke nødvendigvis et resultat af dårlig hygiejne, nogle mennesker lider af mere følsomme svedkirtler, som betyder at deres kropslugt er stærkere end andres. Ligeså vel kan dårlig ånde fremkaldes af bestemte fødevarer, som har en stærk og fremtrædende efterlugt.

Hvad skyldes dårlig kropslugt?

Alle sveder, det er ikke en nyhed. Det kan forekomme under intens motionstræning, når vi bliver nervøse eller når vi bliver spændte. Sved er kroppens biologiske måde at køle ned på. Det er ikke selve denne proces, som fremkalder den ubehagelige lugt, det er de bakterier som fremkommer af processen. Bakterierne nedbryder sved i aromatiske fedtsyrer, som producerer den kraftige lugt vi kender. Du kan således ikke undgå at svede, men du kan begrænse det.

Ligeledes som dårlig kropslugt, kan dårlig ånde også reduceres. Det fremkommer ofte i forbindelse med udvalgte fødevarer, herunder løg, hvidløg eller en helt tredje. Det er fødevarer som er gode for kroppen, derfor vil det være en skam blot at udelukke dem helt fra din kost.

Hvordan begrænses kropslugt?

Lugten, sved såvel som dårlig ånde, kan reduceres ved at behandle de aktive baktier som dannes i løbet af dagen. Her hos ShytoBuy har vi en række naturlige produkter, som effektivt og hurtigt går ind og reducerer den bakteriedannelse som er årsag til den dårlige lugt.

Andre interessante artikler

Del med