Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Laser mod hårtab til hjemmebrug

Læs og lær omkring de store fordele ved brug af laser behandling til øget hårvækst. Laser kan effektivt bruges i samarbejde med andre hårvækst behandlinger for at opnå et højere resultat. Genvind dit tabte hår med laser behandling

Både mænd og kvinder der oplever tidlige stadier af hårtab, kan drage fordel af og se resultater fra laser behandlinger.

Det har også vist sig at være særligt effektive hos mange mænd og kvinder, når de anvendes i en multi-terapeutisk behandling, som omfatter inkorporering af et anerkendt program hårtab kontrol og forebyggelse.

  • Laser terapi kan bruges i både mænd og kvinder
  • Der er ikke rapporteret bivirkninger
  • Det er ren og smertefri
  • Lavt niveau laser hår terapi er relativt billigt
  • Det kræver minimal tid engagement
  • Nogle enheder lavt niveau laser terapi er bærbare
  • Hårvækst kan forekomme på toppen af hovedet / kronen og langs hårgrænsen af panden

Forbedring er rapporteret efter 12 til 26 ugers brug, mod reduceret hår og mærkbar hårvækst.

En ny undersøgelse offentliggjort i International Journal of Cosmetic Surgery og Æstetik dermatologi viste en stigning på 93% i håret blandt respondenterne ved hjælp af laser kamme i studiet! Langsigtet internationale og Nylige kliniske forsøg med Laser kamme foreslår mange fordele af laser hår behandlinger.

Hos ShytoBuy har vi den mest anerkendte form for laserbehandling mod hårtab. Læs om den unikke Theradome Laserhjelm her.

Sådan virker laser bahandling

Sådan virker laser bahandling

Forskning viser at laser virker ved tre mekanismer:

Energitilførsel - transformere laser energi til cellulær energi. Laserlys øger energi til rådighed for cellerne, så de tager på næringsstoffer hurtigere og slipper af med affaldsprodukter. Ikke overraskende, har mange forskere og læger brugt lavt niveau laser i løbet af de seneste 30 år til at fremskynde sårheling og producere nyt væv.

Cirkulation - Øget blod og lymfe cirkulation gennem karudvidelse. Mikroskopiske undersøgelser har vist at laser øger cirkulation og iltning af blodet til hovedbunden og hår rødderne. Laser fjerner også forkalkning og blokeringer omkring hår rødderne; samt øger celle udskiftning eller regenerativ aktivitet. Laser hjælper håret til at forbedre i fylde, glans, krop og elasticitet; derfor reduceres problemer såsom overdrevent fedtet eller tør hovedbund, skæl og kløe også.

Vibration - bringer celler i harmoniske svingningsmønstre. Det bløde væv og væsker i vores kroppe vibrere faktisk! De gør dette i en frekvens, der svarer til kulde-stråle, rød-lys laser. Når dens vibrationer bliver uregelmæssig kan det blive bragt tilbage til "synkronisering" ved at blive bestrålet med laser som arbejder på et kvante-niveau.

Kombiner med livsstils-ændringer

Du kan med fordel kombinere din laser kams behandling med livsstils ændringer for at opnå et mere effektivt resultat.

Spis masser af frugt, grøntsager, kød og fisk. Man kan tro at kost ikke er relateret til dit hår, men det gør en enorm forskel hvilken ernæring du får. Kost har også den fordel at forbedre din krop på samme tid.

Da håret er lavet af protein, så sørg for at du får masser af protein i din kost. Folk, der lider af anoreksi eller dem, der undergår ekstreme vægttab programmer vil opleve hæmmet hårvækst.

Nogle proteiner du bør overveje at integrere i din kost: magert kød såsom kylling og kalkun, fisk, æg, soja produkter, bønner og nødder. Disse fødevarer vil hjælpe med at fremme en sund keratin produktion, som er byggestenene i hår.

Spis de rigtige former for fedt. Visse fedtstoffer er afgørende for både en sund livsstil og sundt hår produktion. Fedtstoffer i mådehold hjælp opretholde et sundt hår og hud-produktion.

Fedtstoffer vil hjælpe dig med at behandle de vitaminer og mineraler i din kost, der er nødvendige for sundt hår produktion, herunder vitaminer A, D, E, og K.

Spis den rigtige slags fedt. Mættet fedt, transfedtsyrer og hydrogenerede fedtstoffer er eksempler på fedtstoffer, som du bør undgå. Omega 3 fedtstoffer, der findes i marine og vegetabilske olier, er gode for sundt hår.

Af denne grund, B-kompleks tabletter indeholdende fiskeolier er nyttige i at fremskynde væksten af hårsækkene.

Kombiner med livsstils-ændringer

Andre interessante artikler