Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Theradome Laserhjelm mod hårtab

Apparat | Kliniskbevist støtte til hårvækst

Oversigt

 • Klinisk testet behandling mod hårtab godkendt af FDA
 • Laserterapi hjemme til hårvækst
 • Billigere end laserterapi mod hårtab på klinik
 • Resultater efter 4 ugers brug
 • Bruges 20 minutter 2 gange om ugen

Theradome™ LH80 PRO er en revolutionerende laserhjelm specielt udviklet til mænd, der har problemer med tyndt hår og hårtab (alopeci).

Hjelmen giver dig en unik mulighed for at få laserterapi mod hårtab hjemme, og er en klinisk testet behandlingsmetode godkendt af FDA.

En klinisk test viste, at over 97% af brugere oplevede positive resultater ved at bruge laserhjelmen i 20 minutter 2 gange ugentligt. Hjelmen er en smertefri behandling mod hårtab, velegnet til alle hårtyper, og resultater er set efter 4 ugers brug.

 • CE-certificeret
 • ISO

Theradome™ LH80 PRO Laserhjelm - revolutionerende laserterapi

Theradome™ LH80 PRO-laserhjelm er et revolutionerende hårterapiprodukt, der giver dig mulighed for at få laserbehandling mod hårtab i hjemmet. Hjelmen er udviklet til at stimulere hårvæksten via laser, og er velegnet til både mænd og kvinder, der har problemer med hårtab og tyndt hår. Hjelmen leveres i en one-size, og har 80 laserdioder for at stimulere hele din hovedbund. Under hårterapien udsender hjelmen et synligt rødt lys af strålingsenergi direkte ind i hovedbunden, som aktiverer hårsækkene i dybden, hvilket bidrager til din hårvækst. Kan bruges, når du laver mad, ser fjernsyn eller lignende, da du har hænderne fuldstændig fri under laserbehandlingen. Hjelmen er forsynet med en timer og slukkes automatisk efter 20 minutter, hvilket er den anbefalede behandlingstid per gang.

Specielt udviklet til hårtab hos mænd (androgen alopeci)

Laserhjelmen fra Theradome er specielt udviklet til at hjælpe mod androgen alopeci - også kaldet mandligt hårtab, hvilket ofte viser sig som en fortynding af hår i hele hovedbunden. Laserhjelmens unikke design og teknologi giver dig en holistisk tilgang til behandling mod hårtab, og cirka 97% af brugere har oplevet positive resultater efter brug - uanset hvor alvorligt hårtabet er.

Hårtab hos mænd skyldes ofte reduceret blodtilførslen til hårsækkene samt hovedbundens væv. En forringet blodcirkulation i hovedbunden fører til, at cellerne ikke modtager nok essentielle næringsstoffer. Theradome ™ LH80 PRO laserhjelm er udviklet til at være en effektiv hjælp til folk som mister håret hjælp på dette problem ved at rette op på næringstilførelsen samt blodtilstrømmningen til hårsækkene og hovedbunden.

Stimulerer hovedbunden i dybden - velegnet til hårvækst

Theradome-hjelmen bruger 'Low Level Light Therapy' (LLLT) og er det nyeste inden for hårvækstteknologi. LLLT-teknologi bidrager til at stimulere hårcellernes aktivitet. Dette er afgørende for at få håret til at absorbere energien fra lyset, hvilket er påkrævet for at forbedre hårvæksten samt gøre det tykkere, så du ikke taber håret. Hårsækkene ligger under huden, og bliver stimuleret af gentagne lysfotoner, som får cellerne til at øge mængden af ATP og herved fører til et løft i blodforsyningen til hårsækkene. Stigende blodtilstrømningen af afgørende for, at den rette mængde næringsstoffer bliver ført til hårsækkene samt hovedbunden, hvilket i sidste ende kan øge din hårvækst og samtidig gøre dit hår sundere og tykkere.

Resultater ved brug af Theradome™ LH80 PRO-Laserhjelm

Hvis du har problemer med tyndt hår og hårtab, og er på udkig efter en effektiv behandling mod hårtab, så er der heldigvis hjælp at hente. Mange kunder har nemlig oplevet forbedringer i hårets tykkelse samt udseendet efter blot nogle få måneders regelmæssig brug af Theradome ™ LH80 PRO-laserhjelm. De fleste vil i løbet af et par måneder kunne forvente at se en klar forbedring i hårets sundhed, vitalitet samt udseende. 97% af personerne i kliniske tests oplevede positive resultater efter at have brugt Theradome™ LH80 PRO-laserhjelmen.

Theradome™ LH80 PRO-laserhjelmens unikke funktioner

Theradome-laserhjelmen mod hårtab har 80 indbyggede lasere med en bølgelængde på 678nm. Produktet er klinisk testet og godkendt af FDA, og antallet af lasere samt lasernes output er tilsvarende dem, som profesionelle klikker benytter i deres laserbehandling mod hårtab.

Theradome™ LH80 PRO har flere forskellige unikke funktioner til at hjælpe mod dit hårtab:

 • Let og komfortabel at bruge samt giver laserterapi til hele hovedbunden.
 • Forsynet med 80 farmaceutiske lasere med en bølgelængde på 678nm.
 • Genopladeligt batteri så du frit kan bevæge dig rundt under behandlingen.
 • Skumpuder medfølger for at sikre god pasform til alle hovedstørrelser og former.
 • Automatisk system, der holder styr på antal behandlinger, længde af behandlinger og hvornår du skal oplade hjelmen.
 • Integrerede sensorer registrerer, at laserhjelmen er placeret på dit hoved, så du kan begynde behandlingen.
 • Hurtig og nem opladning via USB.
 • Kan bruges af flere personer, som oplever hårtab.
 • Ingen løbende udgifter til behandling - du undgår at besøge klinikker for at modtage behandling mod hårtab
 • Godkendt af FDA, har et medicinsk CE-certifikat og er klinisk testet.

Er der bivirkninger ved at bruge laserterapi hjemme?

Theradome™ LH80 PRO-laserhjelmen er klinisk testet og godkendt af FDA til sikker brug i hjemmet til personer, der har problemer med hårtab og tyndt hår. Følg altid den medfølgende brugsanvisning og brug kun hjelmen 20 minutter ad gangen 2 gange om ugen for at få de bedste resultater.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(92)
4 Stjerner
(40)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

92.50% baseret på 135 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg elsker at jeg kan behandle mit hår mens jeg ser tv om aftenen. Det kræver absolut ingenting fra mig, og jeg ser så men resultater fra brug af Theradome

H Henriette
Bekræftet køb

Produktet virker rigtig godt jeg er meget tilfreds. Lidt dyr i anskaffelse, men nu når jeg har den, bruger jeg den så ofte jeg kan og jeg er yderst tilfreds med min investering

S Søren Keldrup
Bekræftet køb

Jeg var i syv sind med mit hår, jeg oplevede over tid at det kun blev tyndere og mere glansløst. Jeg har prøvet alt, og mit hårtab begyndte at fylde en stor del af min hverdag. Så valgte at investere i denne hjelm, min kæreste lod mig godt nok også høre for det. Men nu efter resultaterne virkelig er begyndt ar vise sig, så må han give mig ret i at det var investeringen værd! Jeg får komplimenter fra venner og familie, og jeg er ovenud lykkelig

I Iben Østergaard
Bekræftet køb

Da jeg kom i en alder omkring 25 år ca, begyndte mit hår stille at falde af, og jeg vidste ikke hvad jeg skulle stille op. Jeg var så ked af det, indtil jeg stødte på dette produkt. Jeg valgte at investere i hjelmen, og nu efter blot omkring 14 uger kan jeg tydeligt se en forskel. Ikke nok med at mit hår vokser ud på de rigtige områder, så er det også blevet en del tykkere. Jeg kan kun anbefale folk til at investere i produktet! Jeg troede ikke på det i starten, men jeg er overlykkelig over at jeg tog beslutningen!

C Carsten
Bekræftet køb

Hurtig levering med Post Danmark.. Jeg oplevede tydeligt resultater indenfor få måneder. Jeg har haft problemer med udtydning i toppen, men jeg kan se små begynde hår. Hvilket er et rigtig godt tegn

B Bettina
Bekræftet køb

Høje tindinger har altid været et stort problem for stort set alle mænd i min familie. Jeg kunne ikke længere acceptere mit situation, og reseachede frem og tilbage for at finde det bedste produkt til at formålet. Theradome har været en fantastisk stor hjælp. Det kræver tålmodighed og vilje, (ugentligt tidsforbrug). Men med det sagt har det nu været nemt at gøre, og ikke nogle ubehagelig oplevelse. Kun positive forandringer indtil nu.

A Andreas Sejersen
Bekræftet køb

Meget dyrt produkt, men når man tænker på hvad jeg sparer ift. tidligere laserklinikker jeg har været på, så er det alle pengene værd! Og det er samtidig super nemt og bekvemt at bruge. Fantastisk produkt!

K Kamilla
Bekræftet køb

Jeg begyndte allerede at kunne se resulater efter 3 uger og er virkelig glad for hjelmen!

M Michael
Bekræftet køb

Mit hår føles tykkere og er uden tvivl vokset siden jeg startede med at bruge hjelmen

M Magnus
Bekræftet køb

Jeg havde fået virkelig tyndt hår på toppen, men det føles meget bedre nu

T Trine

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide