FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Theradome Laserhjelm mod hårtab

Apparat | Kliniskbevist støtte til hårvækst
7999 kr.

Gratis levering*

Point Icon Køb nu og få 80 Comfort Point ?

Største Fordele

 • Klinisk testet behandling mod hårtab godkendt af FDA
 • Laserterapi hjemme til hårvækst
 • Billigere end laserterapi mod hårtab på klinik
 • Resultater efter 4 ugers brug
 • Bruges 20 minutter 2 gange om ugen

Theradome™ LH80 PRO er en revolutionerende laserhjelm specielt udviklet til mænd, der har problemer med tyndt hår og hårtab (alopeci).

Hjelmen giver dig en unik mulighed for at få laserterapi mod hårtab hjemme, og er en klinisk testet behandlingsmetode godkendt af FDA.

En klinisk test viste, at over 97% af brugere oplevede positive resultater ved at bruge laserhjelmen i 20 minutter 2 gange ugentligt. Hjelmen er en smertefri behandling mod hårtab, velegnet til alle hårtyper, og resultater er set efter 4 ugers brug.

 • CE-certificeret
 • ISO

Hvilke fordele ved Theradome™ LH80 PRO?

Theradome™ LH80 PRO-laserhjelm er et revolutionerende hårterapiprodukt, der giver dig mulighed for at få laserbehandling mod hårtab i hjemmet. Hjelmen er udviklet til at stimulere hårvæksten via laser, og specielt designet til mandligt hårtab (androgen alopec).

Hjelmen er udstyret med 80 laserdioder til at stimulere hele din hovedbund. Under hårterapien udsender hjelmen et synligt rødt lys af strålingsenergi direkte ind i hovedbunden, som aktiverer hårsækkene i dybden, hvilket bidrager til din hårvækst.

Theradome-hjelmen bruger 'Low Level Light Therapy' (LLLT), som bidrager til at stimulere hårcellernes aktivitet. Dette er afgørende for, at få håret til at absorbere energien fra lyset, hvilket er påkrævet for at forbedre hårvæksten samt gøre det tykkere, så du ikke taber håret. Hårsækkene ligger under huden, og bliver stimuleret af gentagne lysfotoner, som får cellerne til at øge mængden af ATP og dermed føre til et boost i blodforsyningen til hårsækkene.

Stigende blodtilstrømningen af afgørende for, at den rette mængde næringsstoffer bliver ført til hårsækkene samt hovedbunden, hvilket i sidste ende kan øge din hårvækst og samtidig gøre dit hår sundere og tykkere.

Dokumenterede resultater

Ved kliniske test har man fundet frem til, at 97% af alle brugere oplevede positive resultater efter at have brugt Theradome™ LH80 PRO-laserhjelmen. Derudover oplevede 20 procent en markant øget hårvækst efter 26 ugers brug.

De fleste brugere af laserhjelmen vil indenfor et par måneder kunne forvente at se en klar forbedring af hårets sundhed, tykkelse og tæthed.

Dermed kan laserterapi med Theradome™ være den perfekte hårtabskur, hvis du har problemer med tyndt hår og hårtab.

Hvilke funktioner har Theradome™ LH80 PRO?

Theradome-laserhjelmen mod hårtab har 80 indbyggede lasere med en bølgelængde på 678nm. Hjelmen er klinisk testet og godkendt af FDA, og antallet af lasere samt deres output er tilsvarende dem, som professionelle klikker benytter i deres laserbehandling mod hårtab.

Theradome™ LH80 PRO har flere forskellige unikke funktioner til at hjælpe mod dit hårtab:

 • Let og komfortabel at bruge + giver laserterapi til hele hovedbunden.
 • Forsynet med 80 farmaceutiske lasere med en bølgelængde på 678nm.
 • Genopladeligt batteri så du frit kan bevæge dig rundt under behandlingen.
 • Skumpuder medfølger for at sikre god pasform til alle hovedstørrelser og former.
 • Automatisk system, der holder styr på antal behandlinger, længde af behandlinger og hvornår du skal oplade hjelmen.
 • Integrerede sensorer registrerer, at laserhjelmen er placeret på dit hoved, så du kan begynde behandlingen.
 • Hurtig og nem opladning via USB.
 • Kan bruges af flere personer, som oplever hårtab.
 • Ingen løbende udgifter til behandling - du undgår at besøge klinikker for at modtage behandling mod hårtab
 • Godkendt af FDA, har et medicinsk CE-certifikat og er klinisk testet.

Hvordan virker laserterapi mod hårtab?

Laserterapi stimulerer hovedbunden og hårsækkene i dybden og fremmer på den måde ny hårvækst. Kaldes også ofte 'Low Level Light Therapy' (LLLT), som bidrager til at stimulere hårcellernes aktivitet og dermed hårvækst.

Er det ikke billigere at få laserterapi hos en klinik?

Nej, laserterapi hos en hårtabsklinik er en dyr affære, især hvis du også skal indregne dit tids- og benzinforbrug ind i regnskabet. Så ender du snildt med at skulle betale 20.000 kroner for at opnå samme effekt, som du ville med en Theradome-hjelm.

Hvor ofte skal jeg bruge laserhjelmen?

Følg altid den medfølgende brugsanvisning og brug kun hjelmen 20 minutter ad gangen 2 gange om ugen for at få de bedste resultater.

Er der bivirkninger ved at bruge laserterapi hjemme?

Theradome™ LH80 PRO-laserhjelmen er klinisk testet og godkendt af FDA til sikker brug i hjemmet til personer, der har problemer med hårtab og tyndt.

Jeg har et stort hoved, kan jeg bruge hjelmen?

Ja, skumpuder medfølger, så du selv kan justeres hjelmen til at passe dit hoved uanset størrelse.

Hvilken bølgelængde har laserne?

Laserhjelmen har 80 indbyggede lasere med en bølgelængde på 678nm, hvilket giver dig de mest effektive resultater.

Hvornår kan jeg forvente at se resultater?

Efter 26 ugers brug oplevede 97% i kliniske tests positive resultater, mens 20% oplevede markant ny hårvækst.

Er der bivirkninger ved at bruge laserterapi hjemme?

Theradome™ LH80 PRO-laserhjelmen er klinisk testet og godkendt af FDA til sikker brug i hjemmet. Følg den medfølgende brugsanvisning og brug kun hjelmen 20 minutter ad gangen 2 gange om ugen.

Ofte købt sammen

Theradome Laserhjelm mod hårtab
Theradome Laserhjelm mod hårtab

Apparat | Kliniskbevist støtte til hårvækst

7999 kr.

+
Biotin 12000
Biotin 12000

12000 mcg 365 Tabletter | Vitaminer til håret

275 kr.

1 Vare

7999 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(69)
4 Stjerner
(31)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

Reviews 4.5

92.23% baseret på 102 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg begyndte allerede at kunne se resulater efter 3 uger og er virkelig glad for hjelmen!

M Michael
Bekræftet køb

Mit hår føles tykkere og er uden tvivl vokset siden jeg startede med at bruge hjelmen

M Magnus
Bekræftet køb

Jeg havde fået virkelig tyndt hår på toppen, men det føles meget bedre nu

T Trine
Bekræftet køb

Da jeg kom i en alder omkring 25 år ca, begyndte mit hår stille at falde af, og jeg vidste ikke hvad jeg skulle stille op. Jeg var så ked af det, indtil jeg stødte på dette produkt. Jeg valgte at investere i hjelmen, og nu efter blot omkring 14 uger kan jeg tydeligt se en forskel. Ikke nok med at mit hår vokser ud på de rigtige områder, så er det også blevet en del tykkere. Jeg kan kun anbefale folk til at investere i produktet! Jeg troede ikke på det i starten, men jeg er overlykkelig over at jeg tog beslutningen!

C Carsten
Bekræftet køb

Hurtig levering med Post Danmark.. Jeg oplevede tydeligt resultater indenfor få måneder. Jeg har haft problemer med udtydning i toppen, men jeg kan se små begynde hår. Hvilket er et rigtig godt tegn

B Bettina
Bekræftet køb

Høje tindinger har altid været et stort problem for stort set alle mænd i min familie. Jeg kunne ikke længere acceptere mit situation, og reseachede frem og tilbage for at finde det bedste produkt til at formålet. Theradome har været en fantastisk stor hjælp. Det kræver tålmodighed og vilje, (ugentligt tidsforbrug). Men med det sagt har det nu været nemt at gøre, og ikke nogle ubehagelig oplevelse. Kun positive forandringer indtil nu.

A Andreas Sejersen
Bekræftet køb

Meget dyrt produkt, men når man tænker på hvad jeg sparer ift. tidligere laserklinikker jeg har været på, så er det alle pengene værd! Og det er samtidig super nemt og bekvemt at bruge. Fantastisk produkt!

K Kamilla
Bekræftet køb

Jeg elsker at jeg kan behandle mit hår mens jeg ser tv om aftenen. Det kræver absolut ingenting fra mig, og jeg ser så men resultater fra brug af Theradome

H Henriette
Bekræftet køb

Produktet virker rigtig godt jeg er meget tilfreds. Lidt dyr i anskaffelse, men nu når jeg har den, bruger jeg den så ofte jeg kan og jeg er yderst tilfreds med min investering

S Søren Keldrup
Bekræftet køb

Jeg var i syv sind med mit hår, jeg oplevede over tid at det kun blev tyndere og mere glansløst. Jeg har prøvet alt, og mit hårtab begyndte at fylde en stor del af min hverdag. Så valgte at investere i denne hjelm, min kæreste lod mig godt nok også høre for det. Men nu efter resultaterne virkelig er begyndt ar vise sig, så må han give mig ret i at det var investeringen værd! Jeg får komplimenter fra venner og familie, og jeg er ovenud lykkelig

I Iben Østergaard

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide