Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Kan shampoo alene stoppe tab af hår?

Mange danskere tyr til brug af hårprodukter, såsom shampoo og balsammer for at stoppe deres hårtab. Disse produkter er simple at bruge og derfor er de blevet meget populære. Hvilket har ført til at der er et utal af shampooer til hårtab. Lær mere om shampoo, som hårtabs produkt, samt hvilken du bør benytte og hvorfor.

Hvorfor hårshampoo mod hårtab?

Hvorfor hårshampoo mod hårtab?

Da forskerne stadig kæmper for at finde den mest effektive kur, mod hårtab, så indføres der mange nye innovative produkter på markedet, med det fælles formål, at reducere hårtabet, ved at gøre dit hår tykkere og fyldigere. Anti-hårtab shampoo er en sådan innovation, der har opnået enorm popularitet blandt masserne, specielt grundet at den er let anvendelig, og tilgængelig for alle. Både mænd og kvinder, der lider af hårtab vælger at benytte en hårtabs shampoo, over andre, mere avancerede løsninger. Normalvis giver dette valg god mening, eftersom en shampoo er billigere i anskaffelse og selve risikoen for at noget går galt er lavere. Men på grund af dens enkelthed sættes der spørgsmålstegn ved effekten. Kan en shampoo rent faktisk bremse hårtab?

Kan en hårshampoo afhjælpe hårtab?

Flere kommercielle shampooer, lover tykkere og mere glansfyldt hår, hvilket det til en vis grad også kan give dig, men ønsker du at bremse et hårtab, så skal du vælge en dissideret anti-hårtabs shampoo, for at opnå de rette resultater. enkelte shampooer kan reelt set behandle dit hårtab. Så ønsker du at bekæmpe udtyndingen i dit hår, så bør du benytte Revita shampoo mod hårtab. Dette produkt er specifikt udviklet til at åbne tilstoppede hårfollikler samt nedsætte din produktion af hormonet DHT, som er hovedårsagen til hårtab. Da shampooer, som Revita er specielt til folk der lider af hårtab, er ingredienserne bag produktet nøje udvalgte til at bremse hårtab, samt skabe ny og sund hårvæst. Alt du behøver at gøre, er at benytte denne shampoo i stedet for dit normale kommercielle produkt.

Hvad definerer en anti-hårtabs shampoo?

Hvad definerer en anti-hårtabs shampoo?

Når vi taler om anti-hårtabs shampooer, så bliver der kun taget højde for produkter, som udelukkende er videnskabeligt udviklet, til at være en kur mod hårtab. De populære shampooer, som du finder hos din lokale købmand tæller derfor ikke som en hårtabs shampoo, selv om de hævder at stoppe hårtab. For at en shampoo bliver kvalificeret som et anti-hårtabs produkt, skal den have en række unikke funktioner.

Sænke DHT produktionen

Din krop producere et hormon kaldet dihydrotestosteron, almindeligvis kendt som DHT, hvilket er den hyppigste årsag til hårtab. Mennesker der lider af hårtab, har normalvist et højt produktionsniveau af DHT. Så for at bremse hårtabet, skal en shampoo kunne sænke produktionen samt opbygningen af DHT. For at bremse produktionen af DHT, skal en shampoo gerne indeholder anti-DHT ingredienser som brændenælde ekstrakt, Savpalme, græskar frø olie og grøn te.

Fjerne giftstoffer og urenheder

Forurenende stoffer, olier og toksiner bidrager til hårtab ved at blokere porerne. Derfor skal en hårtabsshampoo være i stand til på korrekt vis, at rense dit hår og fjerne alle urenheder. Shampooen bør derfor indeholde rensemidler, som tea tree olie, zink og kirsebær bark ekstrakt.

Beskytte mod frie radikaler

Shampooen bør beskytte celler mod frie radikaler. Frie radikaler kan beskadige cellestrukturen og endda ødelægge hårsækkene, hvilket fører til hårene knækker. Antioxidanter kan stoppe frie radikaler i at forårsage beskadigelse på cellerne.

Andre vigtige funktioner

En effektiv hårtabsshampoo skal også hjælpe med at reparere skadet hår, helt nede fra rødderne af, mens den samtidigt nære hovedbunden og øger blodcirkulationen til hårfolliklerne. Ingredienserne, der kan hjælpe med at udføre disse funktioner omfatter kobber peptider, æble polyphenol, emu olie, koffein, vitamin E og B-vitamin kompleks, og niacin..

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med