Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Penis kirurgi

Penis kirurgi er en forholdsvis ny behandling til mænd med problemer med penis. Da viden og undersøgelser om emnet er meget snæver, kan du med fordel læse med her for at lære mere omkring penis kirurgi.

Stor efterspørgsel

Stor efterspørgsel

Mange mænd er besatte med størrelsen (og især længden) af deres penis. Kvinder vil sandsynligvis finde dette uforståeligt, men der er faktisk en lang række hjemmesider og blogs, hvor mænd kan diskutere deres penis problemer med hinanden, og dele ideer til, hvordan de kan løse disse problemer.

Størstedelen af denne bekymring om længden af fallos er temmelig meningsløst, da nyere forskning har vist, at flertallet af kvinder ikke bekymrer sig om længden af partnerens organ. Men nogle kvinder vil sige, alt selvfølgelig ud fra hvem du spørger, vil foretrække en tykkere penis til en tynd én.

En anden udvikling i de seneste år har været en gradvis erkendelse af, at offentliggjorte og accepteres tal for gennemsnitlig penis, rent faktisk var forkert.

Disse tal, som er dukket op i lærebøger, medicinske tidsskrifter, magasiner og aviser i over 50 år, har nu vist sig at være noget overdrevet. Og de falske statistikker har gjort en hel masse mænd føle sig utilstrækkelig over deres længde - når de i virkeligheden ikke havde noget at bekymre sig om overhovedet.

Denne stigma har skabt en stor efterspørgsel til løsninger til at forstørre penis. Her i blandt kirurgiske indgreb, som vi vil diskutere her.

Kirurgiske løsning til større penis

Kirurgiske løsning til større penis

Siden 1971 har penis-forlængelses kirurgi blevet tilbudt til mænd med svær afkortning på grund af medfødte misdannelser (abnormaliteter fra fødslen såsom micro-penis), operationer der er gået galt (fra penis kræft eller Peyronies sygdom), eller traumer (utilsigtet eller forsætlig amputation).

Kosmetisk kirurgi for at øge penis omkreds, eller tykkelse, begyndte i USA i slutningen af 1980'erne.

Teknikker til kosmetisk forlængelse blev først beskrevet i 1990 og mere end 20.000 mænd har haft en sådan operation (hovedsageligt i USA), men pålidelige oplysninger om resultater og komplikationer er ikke blevet offentliggjort i et tidsskrift (hvor kvaliteten og indholdet af forskningen er kontrolleret af uafhængige eksperter). I betragtning af antallet af operationer, som udføres, er dette faktum både forbløffende og bekymrende.

Penis forlængelse

Den mest almindelige teknik til at forlænge penis er at udskære det suspensive ligament og derefter udføre plastikkirurgi til at dække den nye længde med yderligere hud.

Resultaterne er vanskelige at bedømme, da kirurger ikke har indsamlet data på en systematisk måde. Resultaterne af den eneste pålidelige undersøgelse indikerer, at kirurgiske indgreb resulterer i en gennemsnitlig stigning på omkring 0,5-1,6 cm i længden.

Disse tal passer ikke særlig godt med de tal, som nogle klinikker selv nævner. Nogle mennesker, klarer sig uden tvivl bedre end gennemsnittet, mens andre klarer sig dårligere.

Det opsættende ligament har en rolle (som er det der bruges til at forlænge penis), da det hjælper med at holde penis opad under erektion. Efter at det opsættende ligament er blevet delt, er støtten ikke længere er til stede.

Efter operationen opdager nogle mænd, at de har fået en lille stigning i længde under slap tilstand, men den erigerede penis er omtrent samme størrelse, men peger mod gulvet - på grund af den manglende støtte!

Du kan også effektivt undgå nødvendigheden af kirurgi, med brug af et naturligt supplement til penis forlængelse. Hos ShytoBuy har vi den populære Jes Extender Original der kan forlænge din penis hjemmefra, bekvemt og sikkert.

Stigende penis omkreds (tykkelse)

Stigende penis omkreds (tykkelse)

Denne behandling kan udføres med en forlængelse procedure eller på egen hånd. Der er to teknikker i almindelig brug:

Injektion af fedt fra bugvæggen eller lår, indsættes i dartos fascia som er under huden af penis skaftet, og transplantater af dermis indsættes (et lag af væv fra under hudens overflade, der er velforsynet med blodkar) og fedt fra lysken eller bagdelen bliver placeret inden penisskaftet.

Resultaterne efter injektion af fedt kan være dybt skuffende. Op til 90 procent af fedt kan forsvinde inden for et år. Transplantater synes at gøre noget bedre, men der er ingen pålidelige offentliggjorte data om langsigtede resultater.

Komplikationer efter kirurgi

Mindst én person er død fra blødning efter augmentation/penis kirurgi. Bortset fra risikoen for infektion og blødning kan forekomme andre komplikationer.

Efter forlængelses procedurer kan der være "Scrotalisering" af penis, i hvilket penis ser ud som om at udgå fra pungen istedet for den abdominale væg.

'Hunde-ører', ar som et resultat af operationen.

Afkastning af den hud, der er brugt ved forlængelsen af penis (huden har et dårligt blodomløb og dør derfor, hvilket efterlader et dybt udækket område).

Efter fedt injektion, kan mænd erfare tab af omkreds på grund af fedt re-absorption.

Knudedannelse, hvis det implanterede fedt ikke forsvinder ensartet. Penis kan efterlades med et deformt udseende, med uregelmæssige fedtklumper over det hele.

Hvis du helt vil undgå de risikofyldte komplikationer fra penis kirurgi, kan du effektivt søge efter alternative naturlige behandlinger. Naturlige penis forlængelses metoder inkluderer blandt andet;

  • Jelqing, som er en øvelse du selv foretager dig, når du har en svag erektion. Du kan med fordel læse mere om Jelqing her på ShytoBuy.dk.
  • Kegel øvelser, som er en øvelse som træner pubococcygeus musklerne. Ved at træne disse muskler kan du øge boldtilførslen til penis, og derved få en større og hårdere rejsning.
  • Penisstrækning er en anden naturlig penisforstørrelses metode, som er forholdsvis let at anvende. Hos ShytoBuy har vi blandt andet produkter fra mærket Jes Extender som fungerer effektivt til penis strækning.
  • Du kan effektivt også gøre brug af en penis pumpe for at opnå en større penis. Hos ShytoBuy har vi et stort udvalg af penis pumper, bl.a. Bathmate Hercules penis pumpe der blot skal bruges i badet i ca. 15 min per dag for at opnå en øjeblikkelig effekt. Denne penis pumpe anvender den nye Hydro-teknologi der gør den super let at anvende.
  • Udover penis pumper er der også penis piller, som er kosttilskud der indtages oralt ca. 2 gange dagligt. Hos ShytoBuy har vi selvfølgelig også disse kapsler. Ligesom andre naturlige penisforstørrelses metoder, går kapslerne ind og øger blodtilførslen til penis.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med