Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Daglige vaner du skal droppe når du tager penis piller

Størrelsen af en mands kønsorganer er et følsomt emne. For nogle partnere, er størrelsen essentiel, mens andre mener, det handler mere forbindelsen, mellem partnerne. Som mand, kan størrelsen på dine penis definere din opfattelse af din maskulinitet. Heldigvis findes der mange mulige produkter, som kan øge størrelsen på din penis.

Dårlige daglige vaner

Mange mænd er usikre omkring deres penisstørrelse, og så gerne at få øget længden af deres manddom. Der findes et utal af supplementer samt aggregater der kan hjælpe dig med at opnå en større penis. For at øge effekten af disse, specielt supplementerne så som VigRx Plus. Disse piller er lavet med henblik, på at øge penislængden hos mænd, ved at øge blodtilstrømningerne til penissen. For at få det optimale udbytte fra dette supplement, er der en række dårlige daglige vaner, du bør skrotte.

Drop smøgerne

Drop smøgerne

Det er blevet bevist, at rygning kan hæmme blodtilførselen til hjertet, og det samme det også gøre med blodtilstrømningen til penis. Over tid vil elasticiteten derfor blive reduceret, hvilket vil mindske muligheden for at opnå en fuld erektion. Undersøgelser har vist, rygning kan forkorte din penis med helt op til 1 hel centimeter, hvilket måske ikke lyder, som en masse, med mindre der er tale om din egen penis. Blodkarrene kan begynde at tilstoppe, gennem gentagende eksponering for de kemikalier, som findes i cigaretter, hvilket kan have en afkortende effekt på penissen. Nogle forskere har konkluderet, at rygning, samlet set, er mere skadeligt for mandens penis, end det er for det menneskelige hjerte. Mandens erektion kan sammenlignes med en elastik, som strækkes. Strækningen i penissen skyldes en stigning i blodgennemstrømningen. Men rygning kan hæmme kapaciteten af denne strækning, og det kan derfor reducere den længde en mands penis kan opnå, når den er i erigeret tilstand. Spørgsmålet er derfor; hvor meget du holder af længden af dine mandlige dele, og om rygning er så vigtigt for dig, at du ville gå på kompromis med din penislængde for det? Rygning er også skadeligt for din sædkvalitet, samt det kan skade det DNA, som dit potentielle fremtidige afkom skal bestå af.

Overdrevet onani

Overdrevet onani

Det fleste mennesker onanere jævnligt, det er afslappende og også sundt at få lettet ”trykket”. Men når man benytter piller til at øge sin penislængde, bør man være opmærksom på, at overdreven onani kan føre til penissvind. Penissvind kan skyldes to ting; opbyggelse af fedt, der hindre blodtilstrømningen til penis, eller uelastisk arvæv, der forhindre arterierne i at øge størrelse inde i de erektile kamre. Overdreven onani skader de forskellige subkutane væv i penissen, der forårsager en stigning i arvæv, dette er set i en lignende tilstand, kendt som Peyronies sygdom . Fordi din seksuelt opbrugte krop oplever en mindsket leverproduktion og en udtynding af det væsentlige væksthormon til penis væv kaldet HGH, vil man kunne opleve en reduktion i ens penisstørrelse.

Overvægt

Et højt kolesteroltal samt insulinresistens, kan påvirke din seksuelle behov og præsentation. Værre er, at begge betingelser tilstopper arterierne inde i penissen, især efter fedtdepoter ophober sig. I værste fald oplever mænd, almindelige tegn på impotens eller erektil dysfunktion, når tilstrækkeligt fedtdepoter hindrer blodtilstrømningen til penissen.

Alkohol

Alkohol

Penisstørrelsen handler generelt om blodgennemstrømning. Alkohol forstyrre det kardiovaskulære system og hæmmer herved blodtilstrømningen til penissen. Desværre hæmmer alkohol blodgennemstrømning, specielt til de kropsdele, din krop anser, som mindre værdifulde. Penissen høre ind under denne kategori. Alkohol kan derfor forårsage penissvind på grund af deres virkninger på hjerte-kar-funktionen.

Andre interessante artikler