FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Peyronies - Om lidelsen, - Sådan retter du en krummerik ud

Peyronies sygdom er en almindelig tilstand, der påvirker tusindvis af mænd og udvikler det som man kender som en krummerik eller skæv penis. Sygdommen involverer en vikling af penis, som ofte optræder i den øverste del. Mange mænd tror, at de må leve med Peyronies sygdom hele livet, men faktisk kan det sagtens behandles med naturlige behandling uden behov for kirurgi så du undgår smerter og ubehag.

Hvad er Peyronies sygdom (krummerik)

Peyronies sygdom, også kendt under betegnelsen krummerik eller skæv penis, er forårsaget af arvæv, som dannes langs længden af penis i corpora cavernosa. Udviklingen af dette fibrøst arvæv inde i penis kan, alt afhængig af sværhedsgraden, forårsage penis til at bøje eller bue, som kan gøre det vanskeligt at udføre samleje eller præstere under seksuel aktivitet.

Forårsaget af denne udvikling af en buet eller skæv penis, kan det ikke alene være vanskeligt at udføre et samleje, det kan også give komplikationer i form af gene eller smerte. Ligeledes kan krummerik gøre det svært for en mand at få eller opretholde en erektion.

Hvad er årsagen til Peyronies sygdom?

Årsagen til krummerik eller skæv penis er ikke helt klar. Selvom adskillige medicinske eksperter har forsøgt at finde den præcise årsag til krummerik, er det svært at finde ud af, hvad det helt præcis er, som udløser denne tilstand.

Udløst af traume eller slag

I enkelte tilfælde har det vist sig, at skæv penis har udviklet sig efter en potentiel tidligere skade eller slag på penisvævet. Forskere har set sygdommen udvikle sig, efter en pludselig lokaliseret blødning inde i penis. Denne blødning ses hyppigst efter en bøjning, fald eller slag. Men også andre fysisk traume kan være kilden til blødninger.

Genetisk

Andre årsager til peyronies sygdom eller krummerik, kan være en bøjning, som har udviklet sig over en længere periode. Det kan være genetisk forbundet, som som er videregivet fra forældre gennem gener.

Medicin

Derudover kan en række medicin forårsage Peyronies sygdom, som en mulig bivirkning.

Men for de fleste mænd, der lider af sygdommen, er der ingen klar forbindelse til, hvorfor de har udviklet en skæv penis. Selv da den viden om, hvorfor nogle får det er begrænset, har man været i stand til at finde effektive måder til behandling af krummerik.

Hvem får Peyronies sygdom?

En undersøgelse viste, at svær krumning af penis forekommer hos 1% af alle mænd, ifølge National Institutes of Health. Selvom sygdommen forekommer oftest hos midaldrende mænd, kan yngre og ældre mænd også få den. I nogle mænds tilfælde sås der en øget risiko, for at udvikle en krumning af penis pga. genetiske årsager.

Hvad er symptomerne på krummerik?

Tegn og symptomer på Peyronies sygdom eller skæv penis kan forekomme pludseligt eller udvikles gradvist. De mest almindelige tegn og symptomer omfatter:

  • Arvæv. Arvæv (plaques) i forbindelse med denne sygdom kan mærkes under huden af penis som flade klumper eller et bånd af hårdt væv.
  • En væsentlig bøjning til penis. Din penis kan være buet opad tilfælde, nedad eller bøjet til den ene side. I nogle tilfælde kan den erigerede penis har indsnævring tilfælde, fordybninger eller et timeglas udseende med en stram, smalt bånd omkring akslen.
  • Erektionsproblemer. Krummerik eller skæv penis kan forårsage problemer med at få eller opretholde en erektion (erektil dysfunktion).
  • Afkortning af penis. Din penis kan blive kortere som følge af Peyronies sygdom.
  • Smerte. Du har måske penissmerte tilfælde, med eller uden en erektion.

Krumninger eller bøjninger forbundet med denne sygdom kan gradvist forværres. Dog stabiliserer det sig i de fleste mænd på et tidspunkt.

I de fleste mænds tilfælde, forbedres smerter under erektion inden for et til to år, men arvæv og krumning forbliver ofte. For nogle få mænd, kan både krumning og smerter forbundet med Peyronies sygdom forbedres uden behandling.

I nogle tilfælde kan krummerik også føre til impotens, som selvfølgelig kan være utrolig problematisk. For at undersøge nærmere om du er i risiko gruppen for at udvikle impotens i forbindelse med peyronies sygdom eller skæv penis, kan du med fordel læse med her i vores artikel om behandling af impotens.

Forskellige behandlinger mod skæv penis

Hos en lille procentdel af mænd, kan krumning af penis gå væk af sig selv. Men i de fleste tilfælde vil det være konstant eller endda forværres. Behandling af krummerik kan være nødvendig, hvis bøjningen er alvorlig nok til, at den forhindrer en vellykket samleje.

Kosttilskud

Der findes forskellige metoder til behandling af Peyronies sygdom. Behandling af krumning inkluderer naturlige kosttilskud som er en vigtig del af at opnå effektiv behandling uden at støde på nogen bivirkninger. Vi anbefaler vores Neprinol mod peyronies som er et naturligt og effektivt kosttilskud der behandler skæv penis.

Penis forlængere

Faktisk er penisforlængere i mange tilfælde anbefalet af læger til behandling af krummerik eller skæv penis. Extenders som disse kan bruges dagligt, diskret under dit tøj, til forsigtigt at korrigere eller rette ud skæve penis og give permanent penis udvidelsen. Hos ShytoBuy har vi et udvalg af forskellige penis extendere, vi anbefaler den danske Jes Extender Orginal penis extender.

Hvis du vil vide mere omkring behandling af krumning, kan du med fordel læse med i artiklen "Hvad er Peyronies sygdom" nedenfor.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med