FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Vandbaseret vs. Luftbaseret penis pumper

Hvis du er tvivl om hvilken form for penis pumpe vil være bedst for dig kan du effektivt læse med i denne artikel omkring forskellene på luft -og vandbaseret penis pumper. Der er fordele ved begge former for penis pumper, hvilke fordele du ønsker kan du finde ud af her.

Der er en række forskellige årsager til brug af en penis pumpe kan være en god ide, så som erektil dysfunktion og penisforstørrelse. Flere og flere mænd vælger at gøre brug af en penis pumpe for at øge kvaliteten og længden af deres erektion og størrelsen. Penis pumper bliver også brugt som en behandling mod forskellige forhold som Peyronies sygdom, erektil dysfunktion, impotens samt penisforstørrelse og pumpen kan også bruges til mænd med prostata kræft eller rehabilitering af penis efter operationer. Hvad end du bruger du penis pumpe til er der grundlæggende to forskellige slags penis pumper, luftbaserede –og vandbaserede penispumper.

Luftbaseret penis pumper:

Luftbaseret penis pumper

Konventionelle luftpumper er bredt anvendt til penis dysfunktion forhold. Almindeligvis anvendes den til behandling af impotens, disse pumper arbejde for at hjælpe en mand med at opnå og vedligeholde en erektion. Fremstillet med et cirkulært rør, der er placeret på penis, skaber disse typer af pumper et vakuum og opsvulmer penis med blod.

Disse pumper fungerer sådan, at det øger boldtilførslen til penis, ligesom det sker i en normal erektion. Generelt er vakuum det, der skaber betingelserne for erektion og finder de svage punkter i penis, der ellers virker imod normal funktion. Fortsat pumpning kan hjælpe mænd med at opnå en stærk erektion, der varer. Den konstante bevægelse der kræves for at pumpe, kan imidlertid føre til vævsskader, hvis penis pumpning overdrives.

Der er mange forskellige konventionelle luft pumpe modeller til rådighed. Priserne på hver pumpe varierer baseret på brandet og funktioner. En grundlæggende type er penis pumpen, der har en enkelt pumpe. Brug hånden til at klemme pumpen, og pumpen fjerner overskydende luft fra cylinderen i penispumpen. Det anbefales at anvende en vandbaseret glidecreme på tætning til en komfortabel pasform.

Vandbaseret penis pumper:

Vandbaseret penis pumper

Den vandbaseret penis pumpe eller hydro pumpen som den kaldes, er begyndt at blive populær på markedet. Vand, snarere end luft, anvendes som den primære kilde til at sende blod mod penis til en erektion. Hydro pumper tilbyder typisk en enklere og sikrere proces til at opnå og opretholde en erektion end den konventionelle luftpumpe. Grundlæggende komprimere vand ikke penis på samme måde som luft gør. Snarere, fordeler vandkraft pumper trykket mere jævnt.

Den måde vandbaseret penis pumper, pumper er gennem brug af varmt vand, der er kendt som varme terapi. Varmt vand fylder pumpen, før den anbringes over penis. Dette sker normalt, mens du sidder i et varmt bad eller under et brusebad. Penisvæv opvarmes til at lette væv strækning. Varmt vand hjælper til at dulme penis og øge muskelvækst. Cylinderen pumpes til at tvinge alt vandet ud og tillader blodet at strømme ind i penis.

Der er flere fordele ved at brug af en hydro pumpe til tilstande associeret med penis dysfunktion. Den jævne fordeling omkring hele penis hjælper til at bidrage til en erektion uden at skabe et vakuum. Derudover, i modsætning til en konventionel luftpumpe, brug af en hydro pumpe må ikke forårsage vævsskader da konstant pumpning ikke er nødvendig.

Hos ShytoBuy har vi markedets mest populære vandbaseret penis pumpe Bathmate hercules. Den store popularitet bevidner om kvaliteten af dette produkt. Se vores Bathmate hercules til penisforstørrelse her.

Konklusion:

Mens luftpumpen kan arbejde bedre for en person med micropenis, kan en hydro pumpe måske være mere nyttigt for erektil dysfunktion eller Peyronies sygdom.

Nogle læger kan anbefale hydro pumper til erektil dysfunktion, da disse enheder tilskynde til en naturlig reaktion. Hvis et menneske lider af ED på grund af stress, for eksempel kan hjælpe ham slappe af ved hjælp af en væskepumpe. Ligeledes kan Peyronies sygdom reagere bedre at bruge på en hydro pumpe, hvilket minimerer den smerte en mand erfarer med sygdommen. Ydermere er denne betingelse ikke permanent i alle tilfælde og anvendelse af pumpen, kan bidrage til at bevare penis længde.

Når du sammenligner den konventionelle luftpumpe sammen med hydro pumpen, fremgår det, at væskepumpe er den foretrukne metode. Men den endelige afgørelse afhænger af mandens helbredstilstand og grunde til at ville bruge en penis pumpe.

Konklusion

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med