Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

10 gode grunde til at bruge sexlegetøj med din partner

Her finder du 10 gode grunde til, hvorfor det er vigtigt at bruge sexlegetøj med sin partner i sengen.

Det er udbredt blandt mange at købe og anvende sexlegetøj i forbindelse med både sex med partner og solo-sessioner. Eksempelvis giver vibratorer en helt særlig oplevelse for kvinder, og flere udtaler at denne oplevelser ikke tåler sammenligning med nogen anden form for sex – der er simpelthen ikke nogen vej tilbage efter denne oplevelse.

Der er desværre også et udbredt tabu omkring anvendelsen af sexlegetøj, på trods af de fantastiske resultater eksempelvis vibratorer kan give kvinder i jagten på den perfekte orgasme. Onanivanerne bliver simpelthen bare holdt for sig selv, og deles ikke med andre, selvom de fleste ville kunne få stor glæde af at blive inspireret til at pifte deres sexliv op og opnå de bedste orgasmer nogensinde.

For at samle op på overstående, er en måde hvorpå sexlivet kan piftes op, at anvende sexlegetøj – ikke kun til solo-sessioner, men også sammen med din partner. På trods af, at det kan virke skræmmende og I begge kan virke generte over omtalen af sexlegetøj, er det en særdeles god mulighed for at løfte jeres sexliv til nye højder. Der er utallige muligheder for variationer af sexlegetøj og brugen af dem – dette bringer kreativitet og spænding ind i sexlivet og forbedrer begge parters seksuelle oplevelse.

Så hvis du ikke har prøvet det tidligere, så er det tid til at gøre som du skulle have gjort for længe siden og løfte dit sexliv med sexlægetøj. Her kommer 10 gode grunde til at integrere sexlegetøj som en del af dit sexliv.

1 De letter anstrengelsen for at opnå orgasme af dig selv

Ofte kan det være rigtig svært at opnå en orgasme – lige meget hvor meget din partner anstrenger sig. Ifølge Kinsey Institue så har 70 procent af alle kvinder brug for en eller anden form for stimulering af klitoris for at opnå en orgasme. Stimulering af klitoris kan opnås med fingrene eller tungen, alt afhængig af positionen. Disse vil dog ikke altid være en mulighed. En anden mulighed er i dette tilfælde brugen af en vibrator – hermed letter det anstrengelsen for at opnå en orgasme af dig selv, og dette kan åbne døre til alle mulige former for orgasmer med din partner.

2 De letter presset for din partner

2 De letter presset for din partner

Lige meget hvor lang tid du har været sammen med din partner, er han aldrig rigtig i stand til at ramme det samme punkt du selv kan ved onani. Ved at anvende et eller flere stykker sexlegetøj vil det ikke kun lette presset på dig selv for at opnå en orgasme, men også lette presset for din partner. Sex vil dermed blive afslappet og sensuel – nøjagtig som det er meningen, at det skal være for jer begge to.

3 Der er større sandsynlighed for at du vil opnå flere orgasmer i træk

Når du først har fjernet presset fra dig selv og din partner, er der rig mulighed for ikke kun at let at opnå en fantastisk orgasme, men også at opnå flere orgasmer i træk. Det er klinisk bevist, at stimulation gennem vibratorer forøger seksuel tilfredsstillelse. Så ved at bruge sexlegetøj sammen med din partner forbereder du dig på en intens oplevelse, der vil blive fyldt mere flere orgasmer end, hvis du og din partner blot var jer selv. Med sexlegetøj indeholdelse batterier kan i fortsætte i det uendelige…

4 Seksuel udforskning giver bedre sex

4 Seksuel udforskning giver bedre sex

Udforskning af dit seksuelle forhold åbner ikke kun døre til nye opdagelser du aldrig havde vidst at du kunne nyde, men det skaber også et stærkere og mere intenst seksuel forbindelse til din partner. For eksempel vil man aldrig glemme den første person, der låste dig fast til sengegærdet med håndjern.

Der findes fjernstyrede typer af sexlegetøj som din partner kan styre på tværs af rummet (eller på tværs af jordkloden). Butt plugs for dem, der gerne vil prøve at lege med analsex . Dildoer, der fungere godt hvis en kvinde modtager oralsex. Piske, bind til øjnene, gagballs og nipple clamps for de, der leder efter muligheder for at pifte deres BDSM leg lidt op.

5 De opfordrer dig til at prøve nye stillinger

Med al denne udforskning og opdagelse i det seksuelle univers, er du aldrig rigtig klar over, hvilke mærkelige stillinger du ender op i. Kama Sutra har måske kun 64 stillinger, men med nok kreativitet og sexlegetøj som din guide, vil du helt sikkert finde ud af, at der er mange, mange flere.

6 Gensidig onani

Vi ved allerede, at onani er rigtig god for dig, men det er også et stor turn on at se hinanden onanere og tilfredsstille sig selv. Det er tilmed meget lærerigt. Onani ved brug af sexlegetøj foran dit partner viser dem ikke kun hvad du kan lide og hvordan du tilfredsstiller dig selv, men det fungere også som fantastisk effektivt forspil. Mænd især, er særdeles visuelle skabninger, så for dem er det særdeles spændende at få lov til at se med – at se dig onanere vil simpelthen få dem til at føle som om, at de har vundet i lotto. Tilmed, hvis du er vild med nogen vil du helt sikkert også tænde på at se dem tilfredsstille sig selv.

7 De kan hjælpe med at få dine fantasier til at blive til virkelighed

7 De kan hjælpe med at få dine fantasier til at blive til virkelighed

Du har altid haft lyst til at spille den autoritære og dominerende skolelærer… Eller måske har du fantaseret om at spille en politibetjent og låse din partner fast til sengen med håndjern. Uanset hvilket fantasi du har vil udklædning, rollespil og brug af sexlegetøj som redskaber være den bedste måde, hvorpå du kan løfte fantasierne fra dine drømme og opleve dem i virkeligheden. Fantasi og rollespil er et vigtigt element i processen af at præge sexlivet med kreativitet og spænding. Du vil gennem fælles seksuel leg kunne skabe en oplevelse udover det sædvanlige. Studier har vist, at udlevelser af forestillinger og fantasier i forbindelse med sex vil stimulere udskillelsen af peptiderne endorfiner, der er et kemisk stof kroppen naturligt udskiller i forbindelse med sex. Dette er et klinisk bevis på, at rollespil under sex giver bedre orgasmer og en mere spændende og intens oplevelse.

8 Du vil give fingeren til alle fordomme om uværdighed og skammelighed

Selvom brugen af sexlegetøj er mere udbredt end nogensinde, har de stadig blandt nogle kredse et omdømme om, at de kun er for ”ensomme” kvinder, og nogle mænd bliver stadig intimideret ved tanken om at skulle ”konkurrere” med sexlegetøj. Dette er dog kun ulogiske forestillinger – ved at bruge sexlegetøj i soveværelset vil du og din partner give fingeren til disse forældede myter, og have fantastisk sex mere intens nogensinde ved brug af kreativt og inspirerende sexlegetøj.

9 Du vil endelig få stillet din nysgerrighed

Du står i den situation, at du har nydt tilfredsstillelsen gennem sexlegetøj alene, og nu spekulerer du på, hvor stor en glæde og tilfredsstillelse det ville være, hvis du introducerede det til din partner. Hvad venter du på? Når først du har givet det et forsøg kan du stoppe med at spekulerer og i stedet have den bedste sex du nogensinde har haft. Det kan også være den generelle nysgerrighed, der altid hersker ved noget ukendt og spændende. Sexlegetøj kan for nogle umiddelbart virke ekstremt, og som noget, der udelukkende bliver anvendt i pornoindustrien eller til BDSM. Dette er i midlertidigt gamle myter, og som tidligere nævnt er sexlegetøj særdeles udbredt blandt alle typer af mennesker. Der kan ikke ske noget ved at prøve en lille vibrator – det eneste du vil opleve er, at din får en mere tilfredsstillende orgasme end nu nogensinde tidligere har haft, og du vil tilmed få stillet den spændende og pirrende nysgerrighed omkring sexlegetøj.

10 Hvis I køber dem som en fælles oplevelse vil i få et stærkere bånd sammen

10 Hvis I køber dem som en fælles oplevelse vil i få et stærkere bånd sammen

Ved at købe sexlegetøj sammen kan I afgøre hvilke typer, der vil være et godt match til jer begge to og passe til jeres individuelle og fælles behov. Der er utallige variationer af sexlegetøj på markedet og ved simpel research vil I helt sikkert finde et produkt, der lever op til begges forventninger. Derudover skal I huske, at I ikke skal tøve med at snakke til salgspersonalet, da de kender deres produkter og altid er villige til at hjælpe og lede jer i den rigtige retning når i skal finde jeres perfekt sexlegetøj. Se vores udvalg af sexlegetøj.

Andre interessante artikler

Del med