Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Opnå naturligt større bryster

Alle kvinder er skabt forskelligt og nogle er mere velsignet med smukkere bryster end andre, At få større og fastere bryster behøver ikke være en kosteligt affære. Find ud af naturlige måder hvorpå du kan forstørre dine bryster på.

Hvordan Massage kan forstørre dit bryst

Enhver kvinde er skabt på sin egen unikke og smukke måde. Og når det kommer til udsigten foran, er enhver kvinde forskellig. Mens nogle er velsignet, er der mange andre, der vil gøre alt for at opnå den ønskede bryst størrelse. Brystforstørrelse kan gøres på mange måder – forøgende piller, cremer, ordentlig kost og sund livsstil, og kirurgi.

Men der er en lettere, billigere og mere naturlig måde kan du ty til, når det kommer til at øge din bryststørrelse, nemlig Bryst massage.

Hvordan Massage kan forstørre dit bryst

Hvad er Bryst Massage?

Denne procedure er en af de mange måder du kan øge din størrelse på – men vel den mest naturlige og lette metode, men samtidig er den en af de mest oversete teknikker.

Hvis du bruger den korrekte masserende teknik, kan du øge størrelsen og endda forbedre formen og fastheden af din bryster uden at tage piller eller undergå en operation. Dette er også en fantastisk tilføjelse til din rutine, især hvis du allerede spiser brystforstørrende piller eller cremer.

Du kan både vælge at gøre det selv med fx teknikken som er listet nederst på siden. Men hvis du ønsker en endnu lettere og mere effektiv løsning, bør du bestemt overveje at prøve vores U-Breast brystforstørrelses apparat, som blot skal anvendes i 20-30 minutter af gangen, og du kan allerede forvente resultater indenfor 2 måneder.

Hvordan får det mine bryster til at blive større?

Hvordan får det mine bryster til at blive større?

Når du massere din bryster, vil du være i stand til at stimulere frigivelsen af væksthormoner via din følesans.

Ved at anvende de rigtige teknikker, vil hormonet østrogen strømme gennem din blodbane og derved øge blodgennemstrømningen og i sidste ende forårsage mere østrogen kan nå bryst receptorer.

På grund af øget omsætning, vil nye celler nå dine bryster og stimulere deres vækst.

Massering øger også niveauet af prolaktin, et anden kvindelig hormon, der udløses, når brystvæv eller brystvorter stimuleres. Prolaktin hjælper også i produktionen af nye celler, som hjælper med at øge din størrelse.

Hvad er fordelene ved denne metode?

Først og fremmest er denne metode billig og omkostningseffektiv. Du behøver ikke at gå gennem kirurgi og betale for lægens honorarer, tage piller, eller købe cremer. Du vil heller ikke have behov for hjælp fra andre mennesker, fordi du kan gøre det helt selv.

Og da det er den nemmeste metode, når det kommer til forøgelse af dine bryster, kan du gøre det når som helst og hvor som helst. Også massage er en måde at forbedre og vedligeholde helbredstilstanden af dine bryster. Når du jævnligt masserer, vil du blive også hurtigere blive bekendt med forandringer og indikationer på brystkræft.

Husk, at tidlig opsporing og bevidsthed, når det kommer til denne sygdom, gør en stor forskel i dit liv.

Hvis du har haft en brystkræftoperation eller har oplevet angst i dette område, kan massage gavne dig betydeligt. Massage hjælper med at smelte ar væv og samtidig stimulere regenerering og helbredelse. Dette vil give dig mere selvtillid og mere ro i sindet.

Hvordan gør man?

Hvordan gør man?

Når du masserer dine bryster, er det vigtigt at bruge en olie, såsom mandel, kakao smør, olivenolie eller sheanødde smør. Disse olier bruges også som bryst massage olier, der er beregnet til reducere modstand.

Når du masserer, udfør følgende procedure:

  1. Gnid olie eller creme på din buste. Påfør en betydelig mængde olie, der er nok til at holde området fugtet.
  2. Placer dine tre fingre startende fra brystvorten og derefter forsigtigt skub dem nedad. Flyt dine fingre langsomt og afstå fra at lægge for meget pres på brystet.
  3. Tag fat i dit bryst så det ligger i din hånd, forsigtigt skub brystet tilbage og derefter løfte det.
  4. Drej dit bryst med begge hænder, og roter det med urets retning og derefter mod uret. Sørg for, at når du flytter dine hænder, at dit bryst snurrer med.
  5. Placer håndfladerne over din buste, holde din areola afsløret. Glid dine håndflader ned, men sørg for ikke at flytte/rykke dine brystvorter, da det kan ødelægge sin form.

For at være effektiv, skal du sørge for at udføre følgende trin hverdag. Du skal dog ikke forvente en betydelig umiddelbar vækst , da det vil tage noget tid, før du kan se resultaterne. Bare vær tålmodig og dine bryster vil vokse naturligt.

Andre interessante artikler