FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Undgå de skadelige stråler - Sådan bliver du brun uden sol

Vi vil alle have en naturlig og lækker sommerkulør året rundt, men som vi alle ved, har vejret andre planer for os. De allerbeste selvbrunere eller tanning produkter kan give dig kvalitet, hurtigt resultat og faktisk meget sikrere end at udsætte din hud for solen og UV-stråler.

Hvorfor er selvbruner godt?

Der er ikke blot én grund til, hvorfor selvbruning er en god idé. Fordelene er mange. Det er sundere for dit helbred. Det virker utrolig hurtigt, alt efter hvilket tanning produkt du vælger, om det er cremer, piller eller spraytan. Du kan gøre det året rundt og endda gøre det hjemme fra sofa’en.

Mens nogle mennesker er velsignet med en naturlig bronze glød, og kan opnå en flot jævn brun farve på få minutter, har de fleste af os brug for en smule hjælp. Selvbruner er i de seneste år blevet mere og mere populært, især på grund af sikkerhedsmæssige bekymringer og spørgsmål om solarier. Den gode nyhed er nu, at der er mange forskellige måder for både mænd og kvinder at blive naturlig brun uden sol. ShytoBuy.dk har en række effektive tanning alternativer til solarie hvor du stadig kan få en lækker solbrun farve uden at beskadige din hud.

Vores tanning produkter inkludere selvbruner cremer og selvbruner piller. Begge produkter kan med fordel bruges sammen med for eksempel spraytan, som også er et populært produkt indenfor tanning. Dette kan vi anbefale da vi har erfaret at ved kombination af disse, kan du nå et højere niveau af tanning.

Samtidigt hvis du lever en travl hverdag, hvor du ikke nødvendigvis har tid eller lyst til tanning eller solarie, kan du nemt og bekvemt bruge nogle af vores alternativer til dette. Hos ShytoBuy er vi stolte over de produkter vi tilbyder, og vores research og viden, sikrer dig at du kan få det bedste på markedet, til en fordelagtig pris. Alle vores pakker kommer i en diskret indpakning og du har mulighed for allerede at have dit produkt den næst kommende hverdag hvis du bestiller senest torsdag inden kl.16.

Hvornår kom det frem?

Behovet for tanning og spraytan er eksploderet indenfor de seneste år. Grunden til dette, kan være erkendelsen af vigtigheden for at tage sig ud fra sin bedste side, både professionelt og privat. Siden slut 20’erne, start 30’erne, hvor jetsettere og berømtheder udnyttede muligheden for at tage sydpå, i jagten på den brune glød. Denne mulighed opstod i takt med, at det blev muligt at tage på charter rejse til sydens sol. Her flere år efter, har det nu i mange år også været muligt for den gennemsnitlige dansker at tage på charter ferie.

Med denne udvikling hvor den solbrune farve blev mere eftertragtet, steg behovet for tanning og spraytan også, og bl.a. introduceringen af solarier gjorde det nu muligt at blive brun uden sol. Derfor så vi også et boom af forskellige solarier der poppede op i hjemmet og i gadebilledet. Som med så mange andre produkter, tog det tid, udvikling og research, før vi blev bevidste om farerne ved solbadning.

Hvorfor kom det frem?

Det stod derfor klart, at for meget tanning Ikke er godt for din krop. Både for meget direkte sol og brug af solarier udsætter dig nemlig for den farlige UV-stråling. UV-stråling er elektromagnetisk stråling som har mindre bølgelængde end synligt lys og større bølgelængde end røntgenstråling.

Behovet for at bliv brun uden sol og viden omkring farerne ved solbadning udviklede sig til introducering af alternative måder at blive brun på. Spraytan, selvbruner lotions, selvbrunings piller, er alle forskellige produkter, med det samme formål, nemlig at bliv brun uden sol.

Da efterspørgslen på disse tanning produkter notorisk er utrolig stort, har der været mange forskellige, gode som dårlige, produkter. Efterspørgslen har skabt en overflod af forskellige produkter, og branchen har oplevet et lidt dårligt ry, da mange produkter har forsøgt at gøre tricket – uden held. Du kan måske huske den ubehagelige orange farve der var i både spraytan og andre selvbrunings produkter. Andre oplevede en utrolig ussel lugt ved disse tan in a can produkter.

Sådan er det ikke længere, både reguleringen og lovgivningen på området har udviklet sig meget gennem årene. Som det ser ud nu, er der kun én godkendt ingrediens i tanning produkter der er lovlig og god at bruge, nemlig DHA (Docosahexaensyre).

Vores tanning produkter

Alle produkterne vi har hos ShytoBuy er naturlige tanning produkter, der sikrer dig et sundt og godt resultat. De store fordele ved at bruge forskellige tanning produkter, som spraytan, lotion eller kapsler er, at du undgår UV stråling. Derudover kan du bruge vores produkter året rundt og ved brug af selvbrunings kapsler får du, udover at bliv brun uden sol, vitaminer og mineraler.

Spraytan

Tan in a can som det også populært kaldes, er en tanning metode, hvor du sprayer en form for dug på din overhud, der derved giver dig den brune farve du ønsker. Spraytan bruges populært verden over, og er et rigtig godt alternativ til solbadning. Tan in a can kan effektivt bruges sammen med andre selvbrunings produkter. Vi anbefaler at bruge spraytan sammen med vores selvbrunings piller for at opnå et godt resultat.

Selvbrunings lotion

Selvbrunings lotion er en anden tanning form som kan være rigtig effektfuld. Bliv brun uden sol med vores lotions og cremer og kan effektivt bruges sammen med spraytan. Vi tilbyder en praktisk rejsetaske med 5 forskellige tanning lotions som udfylder alle dine behov. Det gode ved lotion er, at du kan tilpasse og justere det efter dit efter behov. Der er derfor også rigtig god mulighed for at prøve dig frem med vores tanning produkter. I vores Proto-col™ Tannings Kit er der udover de fem cremer også en praktisk selvbruner handske, der hjælper dig til at påføre cremen let og jævn, og uden at få unaturligt meget creme på hænder og håndflader.

Selvbrunings piller

Dette er en anden måde hvorpå du kan blive brun uden sol. Vores tanning piller tages 2-4 gange dagligt med et glas vand eller lign. Selvbrunings piller er specielt gode fordi, de indeholder vitaminer og mineraler, der udover at give dig en brun farve også forstærker dit immunforsvar. Hos ShytoBuy har vi to produkter indenfor denne kategori, Proto-col Boost™ og Proto-col Bronze™.

Andre interessante artikler