Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Nitrogenmonoxid det nye middel mod impotens

Efterforskningen af effektive metoder og midler til behandling af impotens har været længe undervejs og der bliver til stadighed brugt uanede summer på forskning i impotens. For nyligt har forskere fundet at, Nitrogenmonoxid spiller en kæmpe rolle i forbindelse med impotens. Læs med her og forstå hvad hele hypen går ud på.

Hvad er Nitrogenmonoxid?

Hvad er Nitrogenmonoxid?

Nitrogenmonoxid kemikaliet lyder ikke særlig sexet, men det spiller en enestående rolle i udløsningen af mandlige erektioner, en kendsgerning, som har været kendt i over 20 år. Men at finde ud af en effektiv behandling af erektil dysfunktion og hjælpe mænd med at opretholde erektioner har været langt vanskeligere end forventet.

Det kan være under forandring, takket være ny forskning indenfor området. Forskere har opdaget at den biokemiske proces er nødvendig for at fastholde en erektion. Denne opdagelse kan føre til nye behandlinger for erektil dysfunktion, et problem, der påvirker 15 til 25 procent af 65-årige mænd på lang sigt.

I en undersøgelse af mus, har forskere fundet en komplekst positiv feedback loop i penis nerver, der udløser bølger af nitrogenmonoxid for at holde penis oprejst. Efter det indledende frigivelse af nitrogenmonoxid, er det nerveimpulser, der begynder i hjernen eller fra fysisk stimulation vedholdende, takket være en biokemisk proces, der kaldes fosforylering. Denne proces sikrer, at nitrogenmonoxid fortsat at blive frigivet, og dermed opretholdelse af erektioner i både mus og mennesker.

Hvad gør nitrogenmonoxid lige præcis ind og hjælper?

Hvad gør nitrogenmonoxid lige præcis ind og hjælper?

Blodkar bruger kemikaliet som et signal til de omkringliggende muskler til at slappe af, hvilket øger blodgennemstrømningen - en nødvendighed for opholde sig oprejst.

Nu, hvor forskerne har fundet denne biokemiske smuthul, er nye behandlinger rettet mod fosforylering som kan hjælpe med at gribe ind tidligere i ophidselses processen end det nuværende medicin som er blevet godkendt til behandling af erektil dysfunktion. En behandling forskere søger i, er en urte forbindelse betegnet forskolin, som kan holde nitrogenmonoxid pumpning i gang.

Eftersøgningen efter en erektil dysfunktion universalmiddel har stået på i årevis, deriblandt med nogle forskere der primært er målrettet på forskning i nitrogenmonoxid med henblik på at finde det ideelle produkt.

Erektil dysfunktion associeret med alder indebærer et fald i nitrogenmonoxid tilgængelighed og nedsat afslapning. Forskere har fundet en potentiel behandling af erektil dysfunktion hos edderkoppegift, et toksin, der øger tilgængelig nitrogenmonoxid.

Hos ShytoBuy har vi produktet Prelox mod impotens som netop går ind og øger niveauet af Nitrogenmonoxid for at bekæmpe impotens. Prelox tilbyder en hurtigvirkende naturlig måde, hvorpå mænd kan genvinde den seksuelle præstation, nydelse og lidenskab.

Naturlige løsninger til impotens og erektil dysfunktion

Arginin
Arginin

Nitrogenmonoxid er et centralt element i udviklingen og opretholde en erektion. Aminosyren L-arginin - findes naturligt i rødt kød, fisk og hvede blandt andre fødevarer – og er kendt for at øge kroppens produktion af nitrogenmonoxid og har været anvendt til vellykket behandler ED i fortiden.

Ginseng
Ginseng

Live Science bemærkede, at ginseng var blandt en af de mange naturlige afrodisiaka, der havde det største potentiale til at behandle ED.

Gingko
Gingko

En nylig undersøgelse viste, at Ginko Biloba ekstrakt forhindrer ikke hukommelsestab hos patienter med Alzheimers, men det kan hjælpe ED syge ved at øge blodgennemstrømningen til penis.

Akupunktur
Akupunktur

En nylig undersøgelse af fire undersøgelser fandt der ikke var nok beviser til at bevise, at bruge den århundredgamle praksis at behandle ED faktisk arbejdede.

Epimedium
Epimedium

Også kendt ved sit snicker-fremkaldende navn liderlig ged ukrudt har Epimedium traditionelt været anvendt i kinesisk medicin til behandling af ED.

Granatæble juice
Granatæble juice

Granatæble saft har en række sundhedsmæssige fordele; forskere for nylig fundet tærte drikke var ansvarlig for at sænke blodtrykket. En 2007 lille skala undersøgelse, der fandt lovende resultater i at bruge granatæble saft til at beskytte mod ED opfordrede til en større test for at bevise sin effektivitet.

Hvis du vil vide mere omkring impotens og hvordan du skal forholde dig til dette, kan du med fordel læse vores artikel om behandling af impotens her.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med