FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Hvordan virker TRX2 mod hårtab?

TRX2 er et patentrettet produkt til behandling mod hårtab. Denne formular er 100% naturlig supplement, som består af stoffer, som vores krop producerer normalt for at skabe sund hårvækst. TRX2 arbejder på et molekylært niveau, som er blevet vist i forsøg til at hjælpe med at reducere hårtab og fremme membran potentialet i hærsækkene.

TRX2 – en anerkendt behandling mod hårtab

På Oxford har et team af forskere ført en præklinisk undersøgelse af hårtab. Ved at kombinere stærke metaboliske stimulanser (Kalium, BCAA nikotinsyre) med et naturlig energi-generende stof (Carnipure™ tartrat), opdagede forskerne at de kunne stoppe hårtab og således fremme hårvækst på et molekylært niveau. Resultatet er TRX2 ®, som er en patentanmeldt molekylær behandling mod hårtab.

Denne naturlige behandling mod hårtab er specielt designet til mennesker, som lider af tidligere stadier af hårtab (1-4). Fordele som viser sig ved at indtage 3 kapsler af TRX2 Molekylær behandling mod hårtab per dag kan omfatte:

  • Ophør af hårtab*
  • Fremme hårvækst – herunder frontal/tempel område
  • Synligt stærkere og tykkere hår*

I en forbrugerundersøgelse oplevede 87% en forbedring efter at have taget TRX2

Før/ Efter billeder:

Før og efter billede af TRX2
Før og efter billede af TRX2

Et placebo-kontrolleret studie viser effekten og sikkerheden af TRX behandling mod hårtab. Efter ni måneder viste de gennemsnitlige resultater for den testede person, en øgning af nye hår på 35,1%, en øgning af hårtykkeæse på 22,5% og den terminale hår ændring (dvs. Ændring fra vellus til ikke-vellus hår) på 23,2%. Efter 18 måneder var resultaterne endnu mere tydelige, og procentsatsen var nu oppe på hhv. 49,2%, 38,7% og 36,4% blot ved at benytte TRX2.

Hvad kan du forvente med TRX2?

  • Bekæmpelse af hårtab
  • Betydelige forbedringer i hårstruktur og hårtykkelse
  • Ingen større bivirkninger – Ingen hormon forstyrrelser – ingen risici
  • Hårvækst i mere kritiske områder, såsom frontareal og templer (tændinger).

For de fleste kunder, som anvender TRX2 behandling mod hårtab, er resultaterne synlige efter 3-5 måneders anvendelse. Kosmetisk signifikante resultater afregnes sædvanligvis efter 8-10 måneder. Det er vigtigt at understrege at resultaterne og responstid på TRX2 kan variere og afhænger blandt andet af din individuelle situation og stofskifte.

Hvad siger kunderne om TRX2?

”For mig virkede det. Jeg kan ikke se hvorfor det ikke skulle virke for dig” ”Efter 3. måned med TRX2 kunne jeg begynde at se resultater. Jeg kunne se ny hårvækst, særligt i hårtændingerne. Jeg har anvendt det i 9 måneder nu…”

”Grunden til at jeg synes godt om TRX2 og besluttede mig for at give det et forsøg, er fordi de ikke lover falske løfter. De lover ikke at håret vil gro over 2-3 dage. Og så er det et afprøvet og testet produkt, som faktisk leverer resultater”

”Først troede jeg at TRX2 var endnu et produkt som lovede en masse, men ikke kunne levere. Efter den 3 måned havde TRX2 allerede givet mig resultater, som gjorde at jeg havde lyst til at fortsætte. Jeg er glad for min beslutning, da jeg nu i 9. Måned virkelig kan se store resultater. Jeg kan se at mit hår er kraftigere, det synes nu både tykkere og tættere”.

Hvordan virker TRX2 behandling mod hårtab?

Kaliumkanaler er små poredannende protein strukturer, der styrer transporten af næringsstoffer i hårsækken til membran. Typisk er hårtabet er resultat af at disse kaliumkanaler mindskes, så hårsækken og membran ikke får de vigtige næringsstoffer ind i håret. Dette resultere i faldende hår og udtynding af hår. TRX2 er en behandling mod hårtab, som kort sagt går ind og stimulere kalium ionkanaler til hårsækkene. Du kan købe TRX2 her.

* Udtalelser ifølge TRX2 hjemmeside.

Andre interessante artikler