FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Små simple råd til at finde en god selvbruner

En god selvbruner findes ved at undersøge markedet og butikkernes store udvalg. En god selvbruner findes ikke ved at tage den første og den nærmeste. Lav en selvbruner test, læs ingredienserne, hør hvad kunderne siger og køb hos en forhandler som du har tillid til.

Små og simple råd til at finde en god selvbruner

Selvbruning og tanning er en hurtig og sikker måde at få en sollækker glød hele året rundt. Anvend en god selvbruner eller spraytan med naturlige ingredienser i stedet for at udsætte dig selv for solarium eller direkte sol med de farlige UV stråler. For at finde en god spraytan, er det en god ide først at lave en selvbruner test af produktet på et lille område på kroppen. På denne måde kan du undersøge hvilke produkttyper og farvetone som passer bedst til din hudfarve og hudtype.

Læs ingredienserne grundigt igennem før brug

Første skridt i jagten efter en god selvbruner er er læse ingredienslisten igennem. Undgå produkter med høje indhold af parfume, parabener og kemikalier. Særligt produkter til ansigt skal være ekstra skønsomme, da dette område er ekstra sart for disse skrappe ingredienser. Lav en selvbruner test for at undgår allergiske reaktioner for produktet.

Køb en god selvbruner eller spray tan hos en forhandler som du har tillid til

Sørg for at være på jagt over for det store udvalg der findes i butikkerne og online shops. Læs ingredienserne igennem før du køber produktet og køb dine produkter hos en forhandler som du har tillid til, eller som du kan se at kunder har tillid til. Der findes gode alternative produkter til de mindre egnet selvbrunere - det handler bare om at finde dem. Hos ShytoBuy er vi meget opmærksomme på at vores selvbrunerer og spraytan er naturlige, hyppigt observeret og klinisk testet. En god selvbruner er ikke bare at købe den første og den nærmeste. Det handler om at undersøge markedet og se hvad andre kunder synes om produktet.

Lav en selvbruner test

Når du har købt et produkt, så forsøg dig med en lille hjemme selvbruner test før brug. Ved at gøre dette, kan du se hvordan din spraytan reagerer på din hud. En god selvbruner skal give et natuligt solbrun glød som er fordelt jævnt på krop og ansigt. For at forbedre vilkårene for resultatet, skal selvbruneren anvendes på en ren og tør hud. Lad produktet tørre helt ind i huden før du tager dit tøj på igen.

Supplement til spray tan

Som et supplement til en god selvbruner kan du kombinere produktet med selvbruner kostsupplement i form af kapsler eller piller.

Proto-col Boost™ er et kostsupplement som booster din krops modtagelighed for sollys. Dette kostsupplement til solbrun hud indeholder kraftfulde naturlige ingredienser og et højt indhold af antioxidanter, som øger din naturlige optagen for sollys selv i lav solskin eller overskyet vejr.

Proto-col Bronze™ er et supplement til en god selvbruner. Dette selvbruner kostsupplement er foruden at være 100% naturligt også rigeligt med gode vitaminer og mineraler, som øger kroppens pigment og forstærker den brune glød i huden.

Andre interessante artikler