Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Tips til at komme af kønsvorter i hjemmet

Kønsvorter er en af ??de mest almindeligt seksuelt overførte sygdomme. Forårsaget af en stamme af Human Papilloma Virus (HPV) er kønsvorter små klumper af kød, der ofte optræder i klynger på det genitale region. Tilfælde af kønsvorter er steget betydeligt i de senere år, og selvom du nemt kan behandles på en klinik, er her nogle tips til at komme af med kønsvorter derhjemme for at slippe for forlegenheden af at blive undersøgt af en læge.

Hvordan kan du være sikker på at du har kønsvorter?

Kønsvorter ligner alle andre vorter medmindre de er på eller omkring kønsdelene. De vorter er som regel små til at begynde med, men de kan vokse over tid, og hos personer med et svækket immunforsvar kan kønsvorter ligne store blomkålslignende udbrud. Nogle mennesker har kun en eller to vorter mens andre har flere. Nogle vorter er flade i udseendet, mens andre er rejst med ujævnt udseende. Selv eksperter har undertiden problemer med at identificere kønsvorter, men en almindelig måde at teste for om det er en vorte, er at anvende hvid eddike på området – her vil en HPV vorte lyse hvidt.

Vorter er forårsaget af HPV-virus er ikke ondt, men de kan være kløende, og hvis du ikke har dem behandlet du vil passere på HPV-virus i løbet af de kommende seksuelle møder. Besøger en klinik eller læge er én måde at behandle kønsvorter, især hvis du er på alle sikker på at du rent faktisk har den virus. Men hvis du er sikker på du er blevet smittet, er der tips til at komme af med kønsvorter derhjemme du kan prøve.

Der er mange kønsvortebehandlinger til rådighed online, men der er også flere midler til privat behandling af de synlige symptomer på HPV-virus.

Håndkøbsbehandlinger for vorter kan også anvendes til behandling af kønsvorter. De arbejder via anvendelsen af ??en kontrolleret dosis af flydende nitrogen på vorten, som dræber den og får den til at falde af efter 7-10 dage. Disse behandlinger tager normalt to eller tre, og hver vorte vil skulle behandles særskilt. Behandlingerne er ikke egnede til vorter på de mere følsomme områder af vulva eller penis, men kan være meget effektive til vorter på øvre del af låret.

Nogle mennesker har haft succes med behandling af vorter på kønsdelene med gaffatape. Det kan lyde som en sindssyg behandling af vorter, men prøvelser med at dække vorten med et lille stykke gaffatape og efterlade det i en uge har vist sig meget effektive. Dette sulter vorten af ilt og i sidste ende vil den visne op og dø.

Tea træolie er et populært naturligt middel mod mange ting, herunder vorter. Tea træolie har stærke antiseptiske kvaliteter, og når de anvendes direkte til en vorte på daglig basis, bør vorten dø og falde af.

Anvendelse af æblecidereddike kan bruges til at slippe af med vorter i det genitale område. Svøb en vatrondel i æblecidereddike og tape det over vorten eller vorterne. Efterlad det over natten og gentag dagligt, så længe det tager vorterne/vorten at falde. Vær dog opmærksom på at æblecidereddike brænder huden og kan være meget smertefuldt, hvis det anvendes i et mere følsomt område som på testiklerne eller vulva. Det kan hjælpe at skifte æblecidereddikebehandlinger med ??E-vitamincreme til at fremme helingen.

Vigtig citronolie og aloe vera gele kan også anvendes på samme måde som æblecidereddike.

Echinacea er en kraftfuld naturlig behandling af alle former for hudproblemer, herunder vorter. Prøv at tage et Echinacea supplement dagligt for at hjælpe med helingen af området.

Bananskræl kan anvendes til behandling af vorter. Tape et stykke bananskræl over vorten, med den gule side vendt op, og lad det sidde natten over. Gentag i mindst en uge, hvortil resultatet vil være, at det omgivende hud vil være upåvirket mens vorten falder af.

En anden metode til fjernelse af større og mere fremtrædende vorter er at binde et stykke bomuld omkring bunden af ??vorten og lade det på, indtil vorten dør og falder væk.

Den sidste mulighed som er hurtig og effektiv er Wartrol mod kønsvorter, som kan købes uden recept og den er verdenskendt for sine ingredienser.

Andre interessante artikler