FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Dit sexliv med Peyronies sygdom

Peyronies sygdom kan have stor indflydelse på dit sexliv. I nogle tilfælde kan Peyronies sygdom helt umuliggøre fuldførelse af samleje med din partner. Læs med i denne artikel og lær nærmere omkring hvordan du både skal forholde dig til denne sygdom under samleje og personligt.

Nogle gange tager tingene en forkert drejning i soveværelset ... bogstaveligt talt. Det kan være fordi omkring 5% -10% af mændene har Peyronies sygdom, hvor arvæv forårsager en bøje i penis, når den er oprejst. Denne form for krumning kan forstyrre dit sexliv.

Sværhedsgrader

Sværhedsgrader

Hvor stort et problem Peyronies sygdom udgør, afhænger i høj grad af, hvor meget penis er bøjet.

Hvis nogen har en 10 graders bøjning, vil det have mindre indflydelse på funktionen. Men når du har op til 30 grader eller mere, begynder problemerne at blive betydelige. Hvis krumningen er stor nok, kan sex ligefrem være umuligt pga. den store smerte.

Peyronies sygdom kan også gøre erektioner smertefulde. Man mener, at krumningen og smerten er forårsaget af mindre skader under sex og andre situationer hvor penis kan blive bøjet eller slået. Disse skader fører til betændelse og med tiden ardannelse. Heldigvis holder smerten ikke ved. Når healings processen er færdig, går smerten altid væk.

Sammenhæng med Erektil dysfunktion

Sammenhæng med Erektil dysfunktion

Mange mænd med Peyronies sygdom har også en vis grad af erektil dysfunktion. Det er vigtigt at pointerer at hvis du lider af Peyronies sygdom er det ikke ens betydning med at du har erektil dysfunktion, og hvis du lider af ED er det ikke ens betydende med at du har Peyronies sygdom, men meget ofte, vil nogen med Peyronies sygdom dog have ED.

Et klassisk eksempel på dette er at, der ville være nogen, der kan opnå stivhed tættere på kroppen end arret, men ud over det ar, kan de ikke rigtig få den stivhed som er nødvendig for samleje.

En masse af mænd med Peyronies sygdom har også problemer med at opretholde en erektion. I nogle tilfælde kan ED medikamenter behjælpe dette.

Hos ShytoBuy DK har vi en række effektive løsninger til at bekæmpe dette problem. Vi har blandt andet produktet Neprinol til bekæmpelse af peyronies sygdom som er et kostilskud som indtages 1-4 gange om dagen efter behov. Det er dog anbefalingsværdigt ikke at overstige denne daglige dosis. Neprinol er et naturligt kosttilskud som består af effektive enzymer, som er specielt formuleret til at understøtte kroppens immunforsvar og led- og vævsdannelse.

Måder at forholde sig til en krummet penis

Behandlinger for Peyronies sygdom kan hjælpe betydeligt. I mellemtiden kan tilstanden være akavet og ubehagelig.

Det er ikke usandsynligt, for mænd med Peyronies sygdom at have en høj grad af skam og forlegenhed omkring dette. Det er derfor at, kommunikation mellem partnere er nøglen.

Lad din partner forstå, hvad der foregår, og hvad der føles godt, og hvad der ikke gør, og lad din partner eksperimenterer i at give dig nydelse også selvom det er på en utraditionel måde. Måske fokusere lidt mere på det at give glæde i modsætning til modtagelse af glæde.

At have sex kan kræve at eksperimentere. I nogle tilfælde kan der være en seksuel stilling, der virker eller som er mindre smertefuldt. Vi anbefaler at prøve forskellige positioner - såsom side-by-side eller stående op - for at se, hvad der virker.

Undersøgelser af historikken for sygdommen tyder på, at det er en selvbegrænsende tilstand, som går gennem en aktiv ardannelses fase efterfulgt af en moden hvilende fase. Det gør fortolkningen af farmaceutiske forsøg vanskelige at fortolke. Mest Pharma-terapi reducerer ardannelse og er derfor mest effektiv under den aktive fase. Før der iværksættes på kirurgiske metoder bør flere måneder derfor have lov til at passere for at tillade den korrekte beslutning bliver foretaget.

Psykiske vanskeligheder under intime øjeblikke er et ikke-overraskende biprodukt af tilstanden og henvisning til en psykolog / rådgiver / psykiater som er dygtig på dette område kan reducere byrden af sygdommen på patienten.

Måder at forholde sig til en krummet penis

Andre interessante artikler