Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Neprinol AFD til krummerik

500 mg 90 Kapsler | Kosttilskud til Peyronies sygdom

Oversigt

Neprinol er et tilskud, som behandler Peyronies sygdom også kaldet "krummerik" samt andre typer af keloid og arvæv. Ar kan være en slem gene - især på intime områder under ophidselse og Neprinol er skabt med det formål, at fremme korrekt heling af vævsskader. Ved at opretholde sund vævsdannelse kan du få hjælp til at fjerne arvæv og i den forbindelse rette en skæv form.

 • Klinisk bevist til at kunne afhjælpe Peyronies sygdom
 • Understøtter kroppens naturlige blodgennemstrømning og immunsystem
 • Fremmer korrekt heling af vævsskader
 • Giver hurtige resultater
 • Mulighed for Dag-til-Dag Levering!

Neprinol indeholder et naturligt højt indhold af proteiner, som spiller en væsentlig rolle i vores krops helbredende proces. Proteiner er også ansvarlige for arvævsdannelse og reproducering af skader på vores krop. Ved at anvende Neprinol dagligt, vil kroppen ernæres med naturlige proteiner og fremme opretholdelsen af sund vævsdannelse, led og afbalanceret reaktion på skade.

 • Vegansk
 • Certificeret høj kvalitet
 • Mænd & kvinder
 • Vegetarisk
509 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er Neprinol™ og hvordan kan det hjælpe mig?

Dette tilskud er udviklet på naturlige ingredienser, som består af effektive enzymer, som er specielt formuleret til at understøtte kroppens immunforsvar og led- og vævsdannelse (keloid). Disse enzymer er proteiner, som gør kroppen i stand til at nedbryde vital væv. Neprinol indeholder også Fibrin, som naturligt dannes i den menneskelige krop og spiller en stor rolle i vores helbred og generel velbefindende. Et sundt niveau af fibrin i kroppen vil afhjælpe Peyronies og anden overdreven/unødvendig vævsdannelse og skade på kroppen. Neprinol er i stand til at levere 15.000 pr dosis, som gør det muligt at give hurtigere og mere effektive resultater.

Hvorfor vælge Neprinol?

Hvorfor vælge Neprinol?

Som vi bliver ældre, vil vores krops naturlige produktion af enzym falde, på trods af, at behovet for disse enzymer er større. Ved at supplere kroppen med Neprinol, vil disse værdifulde enzymer fremmes. Ved at have et sundt niveau af enzymer, vil kroppen blive i stand til at opretholde et sundt immunsystem, sunde led, korrekt vævdannelse og en samlet afbalanceret reaktion på skade.

De effektive ingredienser er som følger:

 • Papain: Et proteolytisk enzym afledt af papaya, der kan fremme normal heling af beskadigelser og andre vævsskader.

 • Serratiopeptidase: Er et proteolytisk enzym, som er klinisk bevist sig at tynde sekreter fra slimhinderne, og fremme normal restitution efter fysisk stress, øge energi niveauer.

 • Nattokinase: En fibrinolytiske enzym, der kan hjælpe med at opretholde en normal blod viskositet og normal hjerte-kar-sundhed. Nattokinase i Neprinol har en antioxiderende virkning, som kan være gavnligt at fremme normal prostata sundhed og hjælpemidler i fjernelse af frie radikaler

 • Lipase: Dette enzym fordøjer fedt i blodet og kan hjælpe med at konvertere fedt til fedtsyrer, som kan være udtrykt eller tilbageholdt som (energi).

 • Protease: Et proteolytisk enzym, der, der blandt andet findes i blodserum. Dette enzym spiller en vigtig rolle i blodets størkning samt forhindring af blodpropper. Ligeledes spiller dette en vigtig støttende rolle til et sundt immunsystem.

 • Bromelain: Et proteolytisk enzym afledt af ananas, der virker med kroppen for at fremme sine normale immunreaktioner. Bromelain i Neprinol kan også hjælpe i vedligeholdelse eller normal sund hud.

 • Rutin: En flavonoid (plante pigment), som hjælper til at opretholde stærke kapillærer og bindevæv, samt sunde blodkar.

Hvad er Peyronies sygdom, og hvordan kan Neprinol bekæmpe det?

For at forstå hvordan Neprinol virker på krummerik, skal du først forstå Peyronies sygdom. Denne sygdom er karakteriseret ved en krumning (også kaldet krummerik) under ophidselse og kan gøre samleje vanskeligt. Den kendetegnes også ved at der vokser arvæv ind i organets bløde væv, som fører til en krumning. Neprinol retter krumningen samtidig med at gøre den større og længere.

Hvornår kan jeg forvente at se resultater?

Ved at supplere og fremme kroppens aftagende enzymer, giver Neprinol en af vores vigtigste og mest basale biokemiske behov. Den supplerer kroppens naturlige fibrinolytiske enzym niveau, så kroppen reagerer sundt på skader og vævsdannelser

Selvom hver person og kroppe er forskellige, vil virkningerne og enzymerne arbejde, for de flestes vedkommende, stort set øjeblikkeligt efter indtagelse af Neprinol. De synlige og mærkbare forskelle vil typisk ses efter den første måned. Langvarige fordele kan ses med regelmæssig brug i 2-6 måneder. Da vores kroppe reagerer forskelligt på naturlige behandlinger, vil den tid, det tager at nyde fordelene ved Neprinol selvfølgelig variere fra person til person.

Hvordan skal jeg tage Neprinol?

For at få de bedste resultater, bør tilskuddet tages en times tid før hovedmåltider eller et par timer efter måltiderne. Du bør indtage det med et stort glas vand. Den anbefalede dosis afhænger af intensiteten af den ønskede behandling. Følgende tilrådes:

Vedligeholdelse: 2-3 kapsler om dagen

Øget support: 4-6 kapsler om dagen

Terapeutisk: 9 kapsler om dagen

Indtag ikke dette produkt, hvis du modtager blodfortyndende medicin, er gravid eller ammer.

Hvilke ingredienser indeholder Neprinol?

Tilskuddet indeholder kun naturlige urteekstrakter: En systemisk enzym formel og lipolytiske (serrapeptase, Nattokinase, lipase), en formel Neprinol protease (mikrobielle proteaser afledt fra A. oryzae, B. subtilis og Serratia), enzymer og cofaktorer Neprinol (amla, papain, bromelain, rutin, ubiquinon).

Naturligt og Sikkert

Der er ikke nogle rapporteret bivirkninger ved anvendelse af Neprinol. Hvis du tager blodfortyndende medicin eller anden medicin, bør du konsultere med din læse, før anvendelse. Ligeledes anbefales der altid at gennemlæse ingrediensliste før brug, for at være sikker på at du ikke er allergisk for nogle af de anvendte ingredienser.

Neprinol AFD til krummerik 500 mg 90 Kapsler | Kosttilskud til Peyronies sygdom

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(36)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(7)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.20% baseret på 48 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Neprinol har en virkning på arvæv i forbindelse med Peyronies, men man skal tage det igennem længere tid. Jeg vil anbefale, at man min. tager 3 tab. pr. dag i 3 mdr.

O Ole L
Bekræftet køb

Endnu ikke nogen effekt efter 3 uger

L Lars K
Bekræftet køb

Ved det ikke endnu,har ikke mærket noget forskel.

K Kim S
Bekræftet køb

Rigtig god service og hurtig levering.

J Jens
Bekræftet køb

Havde lidt opad-krummerik og nu er den næsten helt væk. Jeg vil varmt anbefale Neprinol

R Robert
Bekræftet køb

Det er jo træls med en pik der ikke er ligesom man gerne vil have at den skal være. Neprinol har hjulpet på min krummerik, den vil jeg stærkt anbefale.

S Sigurd
Bekræftet køb

Det fungerer som det skal

V Verner
Bekræftet køb

Helt klart prisen værd. Tak skal I have.

O Otto
Bekræftet køb

Udmærket

L Lars Århus
Bekræftet køb

Jeg er mega tilfreds

T Thomas
Bekræftet køb

Der findes ikke noget bedre end Neprinol.

K Kim
Bekræftet køb

Positive resultater

V Viggo
Bekræftet køb

Hver gang jeg havde erektion blev min krummerik synlig og det var jeg altid nede over. neprinol har virkelig hjulpet, den skal anbefales.

S Søren
Bekræftet køb

Den er god nok.

V Victor
Bekræftet køb

Hver gang jeg trak min forhud tilbage, sad min pik helt skævt, og så fik jeg anbefalet Neprinol. Det har jeg ikke fortrudt.

j jimmy
Bekræftet køb

Perfekt!. Min pik er blevet udrettet og nu ser den længere ud.

A Aksel
Bekræftet køb

Supper godt!

M Mikkel
Bekræftet køb

Glad og tilfreds :)

S Sebastian
Bekræftet køb

Jeg har kun positivt at sige om Neprionol

F Frederik
Bekræftet køb

Godt

A Alfred
Bekræftet køb

Min læge anbefalede neprinol mod peyronies sygdommen, og det har jeg haft stor glæde af. Tak

P Peter
Bekræftet køb

Fuldstændig enig i at det retter ens penis og lige pludselig virker ens penis længer

M Marcus
Bekræftet køb

Kun tilfreds

K Kasper
Bekræftet køb

Hvis I ligesom mig har lidt af peryonies sygdommen, ved I hvor smertefuld og irriterende det er. Heldigivs har Neprinol hjulpet på det. Vil helt klart anbefale den.

E Elias
Bekræftet køb

Jeg havde ret svært ved at finde et godt middel mod peryonies sygdom, men neprinol er krummerikken ved at forsvinde

G Gustav
Bekræftet køb

Udmærket

S Stg.
Bekræftet køb

Tilfreds. Den kan varmt anbefales.

D Daniel
Bekræftet køb

har korrigereret min skævhed. Tak for det.

D David_76
Bekræftet køb

uden tvivl effektiv

M Murat
Bekræftet køb

Genial produkt!

M Michael kbh
Bekræftet køb

Godt produkt, der giver synlige resultater. Kan stærkt anbefale den

P Peyronies
Bekræftet køb

Super glad for at have købt neprinol. Har kunnet se tydelige resultater allerede efter nogle få måneder, så jeg er godt tilfreds med mit køb. Hvis andre lider af peyronies, så vil jeg helt klart anbefale det her produkt!

J Jesper
Bekræftet køb

Har endelig efter mange års irritation fået rettet min krummerik. Netop det her produkt fik jeg anbefalet af min læge, da jeg endelig tog mig sammen til, at få mit problem tjekket. Det har været en lidt kostelig affære, men har helt sikkert været det hele værd!

V Villads
Bekræftet køb

Lækkert med dag-til-dag levering, når man bare gerne vil i gang med behandlingen. Købte i første omgang til én måned, men har valgt at købe en bøtte mere, da jeg lige mangler det sidste.

S Søren
Bekræftet køb

Fantastisk produkt der med garanti kan hjælpe mod ens peyronies. Desuden en super hurtig og problemfri levering.

M Mark
Bekræftet køb

Hjælper sikkert og effektivt mod arvæv og har desuden ingen bivirkninger. Helt sikkert ikke sidste gang, at jeg handler på ShytoBuy.dk! Produktet her får min anbefaling.

J Jonathan
Bekræftet køb

Neprinol har været den rette løsning mod min krummerik. Mit humør er i hvert fald uden tvivl blevet bedre efter, at jeg begyndte på det her produkt, da jeg endelig er blevet rettet ud for neden..!

J Jonas
Bekræftet køb

Peyronies er virkelig en forfærdelig tilstand. Ikke nok med, at det er ubehageligt, så hjælper det heller ikke ligefrem i sengen.. Er derfor glad for, at jeg fik anbefalet det her produkt, da jeg langt om længe ser ud til at være sluppet af med mit problem.

E Emil
Bekræftet køb

Har lige bestilt min første bøtte, da jeg har læst meget godt om det neprinol. Ser frem til at modtage det, da jeg seriøst er nødt til at få gjort noget ved min krummerik..

H Hjalte
Bekræftet køb

Meget tilfreds med det her produkt. Hurtig levering og en meget pålidelig hjemmeside, der sjældent skuffer. Vil på det varmeste anbefale det!

A Asger
Bekræftet køb

Er godt tilfreds indtil videre. Har ikke brugt det særlig lang tid endnu, så virkningen er kun så småt begyndt at træde i kraft. Kender dog en anden, der har haft succes med det, så det skal jeg helt sikkert også nok få.

L Lucas
Bekræftet køb

Det har i et stykke tid nu været et problem, hver gang jeg fik en erigeret penis… Søgte derfor hjælp hos en læge, der anbefalede det her produkt. Mine smerter er langt om længe ved at være væk!

N Nicklas
Bekræftet køb

Produktet er godt nok. Leveringen var dog desværre ikke som lovet. Forhåbentligt bliver det bedre næste gang.

P Philip
Bekræftet køb

Så fik jeg lige bestilt en bøtte mere efter at have haft meget succes med den første. Endelig har jeg fundet et produkt, der rent faktisk gør hvad det skal. Min penis er slet ikke så skæv, som den hidtil har været!

A Alexander
Bekræftet køb

Hvis man bare har god tålmodighed og følger behandlingens anvisninger nøje, så skal man helt sikkert nok se resultater. Det tog sin tid, men det har hjulpet meget på mit arvæv, så jeg er tilfreds!

N Nicolai
Bekræftet køb

Det virker som det skal, og man vil hurtigt se resultater. Har heller ikke oplevet nogen bivirkninger.

T Tristan
Bekræftet køb

Min pik er blevet mindre skæv efter jeg er begyndt at bruge Neprinol

A Alexander
Bekræftet køb

Jeg er helt tilfreds. Den har i hvert fald hjulpet på krumningen

J Jens

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide