KØB 3 PRODUKTER MED "MIX & MATCH"-TAGET OG FÅ 20% RABAT PÅ DIN ORDRE*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Neprinol AFD

500 mg 90 Kapsler | Til Peyronies sygdom (krummerik)

Oversigt

 • Klinisk testet til at afhjælpe Peyronies sygdom
 • Naturligt tilskud til skæv penis (krummerik)
 • Fremmer korrekt heling af vævsskader
 • Bidrager til at fjerne arvæv og den skæve form
 • 90 kapsler - tag 2-9 om dagen (afhængigt af din tilstand)

Neprinol AFD fra verdenskendte Arthur Andrew er et naturligt kosttilskud med ingredienser som magnesium, protease og lipase til behandling af Peyronies sygdom samt andre former for keloid og arvæv.

Peyronies sygdom kaldes også ‘krummerik’ og er en tilstand, hvor du har en skæv penis. Tilskuddet er udviklet med det formål at fremme korrekt heling af de vævsskader, der fører skæv penis, og ved at opretholde en sund vævsdannelse kan du få hjælp til at fjerne arvæv og rette den skæve form.

 • Vegansk
 • Certificeret høj kvalitet
 • Mænd & kvinder
 • Vegetarisk

Sådan kan Neprinol hjælpe mod Peyronies sygdom

For at forstå, hvordan Nerprinol virker på krummerik, er det først vigtigt at forstå, hvad Peyronies sygdom er. Sygdommen er karakteriseret ved en krumning (også kaldet krummerik) under rejsning og kan vanskeliggøre samleje. Tilstanden kendetegnes også ved, at der vokser arvæv inde i organets bløde væv, som fører til en krumning. Neprinol retter krumningen, mens tilskuddet bidrager til at gøre penis større og længere.

Kosttilskuddet er udviklet af naturlige ingredienser, der består af effektive enzymer målrettet til at understøtte kroppens immunforsvar og led- og vævsdannelse (keloid). Enzymerne er proteiner, der gør kroppen i stand til at nedbryde vitalt væv. Neprinol indeholder også fibrin, som naturligt dannes i kroppen og spiller en vigtig rolle på dit helbred og generelle sundhed. Et sundt niveau af fibrin i kroppen kan bidrage til at afhjælpe Peyronies og anden overdreven/unødvendig vævsdannelse. Neprinol leverer en høj dosis af fibrin per kapsel, som gør det muligt at give hurtigere og mere effektive resultater.

Hvorfor vælge Neprinol?

Med alderen vil din krops naturlige produktion af enzymer falde, selvom behovet for disse enzymer stiger. Ved at tage et kosttilskud med Neprinol kan man øge antallet af disse livsvigtige enzymer i kroppen. Ved at have et sundt niveau af enzymer bliver kroppen i stand til at opretholde et sundt immunforsvar, sunde led, korrekt vævsdannelse og generel afbalanceret reaktion på skader.

De aktive enzymer i Neprinol er:

 • Papain: Et proteolytisk enzym afledt af papaya, der kan bidrage til normal heling af keloid og andre vævsskader.
 • Serrapeptase: Er et proteolytisk enzym, som er klinisk bevist at kunne at fortynde sekreter fra slimhinderne og fremme normal restitution efter fysisk stress samt øge dit energiniveau.
 • Natto: En fibrinolytiske enzym, der kan bidrage til at vedligeholde en normal blodstrømning og normal hjerte-kar-sundhed. Natto i Neprinol har en antioxiderende virkning, som kan bidrage til at vedligeholde en normal prostatasundhed og fjerne frie radikaler.
 • Lipase: Enzymet fordøjer fedt i blodet og bidrager til at konvertere fedt til fedtsyrer, som kan være undertrykt eller tilbageholdt som energi.
 • Protease: Et proteolytisk enzym, der blandt andet findes i blodserum. Enzymet spiller en vigtig rolle i blodets størkning samt forhindring af blodpropper. Ligeledes er det vigtigt i forhold til et sundt immunsystem.
 • Bromelain: Et proteolytisk enzym afledt af ananas, der bidrager til at vedligeholde normale immunreaktioner. Bromelain i Neprinol kan også bidrage til at vedligeholde en normal hud.
 • Rutin: En flavonoid, som bidrager til at vedligeholde stærke kapillærer og bindevæv samt blodkar.

Hvornår kan man forvente resultater?

Ved at supplere og fremme kroppens aftagende enzymer opfylder Neprinol en af vores vigtigste og mest basale biokemiske behov. Kosttilskuddet giver kroppen et naturligt fibrinolytisk enzymtilskud, så den reagerer sundt og hurtigt på skader og vævsdannelser.

Selvom alle kroppe er forskellige, vil enzymernes effekt for de flestes vedkommende kunne mærkes kort tid efter indtagelse af Neprinol. Synlige og mærkbare forskelle ses typisk efter den første måned. Langvarige effekter kan ses efter regelmæssig brug i 2-6 måneder. Alle reagerer forskelligt på naturlige kosttilskud, og resultaterne vil derfor variere fra person til person.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager Neprinol 1 time før et måltid eller et par timer efter et måltid sammen med et stort glas vand. Den anbefalede daglige dosis afhænger af din tilstand og ønskede resultater. Vi anbefaler følgende daglige dosis:

Vedligeholdelse: 2-3 kapsler om dagen

Øget support: 4-6 kapsler om dagen

Terapeutisk: 9 kapsler om dagen

Anbefalinger

Neprinol er udviklet af naturlige ingredienser, og har derfor ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog at læse ingredienslisten igennem for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Derudover anbefaler vi, at du ikke tager kosttilskuddet, hvis du tager blodfortyndende medicin, anden medicin, er gravid eller ammer. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Indeholder kun naturlige urteekstrakter: En enzym- og lipolystiskformular med natto, serrapeptase, lipase, en Neprinol-proteaseformel med mikrobielle proteaser afledt fra A. oryzae, B. subtilis og Serratia, enzymer og cofaktorer Neprinol (amla, papain, bromelain, rutin, ubiquinon), magnesium.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(108)
4 Stjerner
(61)
3 Stjerner
(39)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

86.22% baseret på 208 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Neprinol har en virkning på arvæv i forbindelse med Peyronies, men man skal tage det igennem længere tid. Jeg vil anbefale, at man min. tager 3 tab. pr. dag i 3 mdr.

O Ole L
Bekræftet køb

Endnu ikke nogen effekt efter 3 uger

L Lars K
Bekræftet køb

Ved det ikke endnu,har ikke mærket noget forskel.

K Kim S
Bekræftet køb

Rigtig god service og hurtig levering.

J Jens
Bekræftet køb

Havde lidt opad-krummerik og nu er den næsten helt væk. Jeg vil varmt anbefale Neprinol

R Robert
Bekræftet køb

Det er jo træls med en pik der ikke er ligesom man gerne vil have at den skal være. Neprinol har hjulpet på min krummerik, den vil jeg stærkt anbefale.

S Sigurd
Bekræftet køb

Det fungerer som det skal

V Verner
Bekræftet køb

Helt klart prisen værd. Tak skal I have.

O Otto
Bekræftet køb

Udmærket

L Lars Århus
Bekræftet køb

Jeg er mega tilfreds

T Thomas

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide