Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Neprinol AFD

Til Peyronies sygdom (krummerik)
509 kr.

Gratis levering*

Point Icon Køb nu og få 5 Comfort Point ?

Største Fordele

 • Klinisk testet til at afhjælpe Peyronies sygdom
 • Naturligt tilskud til skæv penis (krummerik)
 • Fremmer korrekt heling af vævsskader (keloid)
 • Bidrager til at fjerne arvæv og den skæve form
 • Kun naturlige ingredienser - kan købes uden recept
 • 90 kapsler - tag 2-9 om dagen (afhængigt af din tilstand)
 • Vegansk
 • Kvalitetsgodkendt Certificering
 • Mænd & kvinder
 • Vegetarisk

Neprinol er klinisk testet til at afhjælpe Peyronies sygdom

Peyronies sygdom er karakteriseret ved en krumning (også kaldet krummerik) under rejsning og kan vanskeliggøre samleje. Tilstanden kendetegnes også ved, at der vokser arvæv inde i organets bløde væv, som fører til en krumning.

Neprinol er propfyldt med både fibrin og enzymer, som bidrager til at fremme helingen af vævsskader og rette op på den skæve form, da de målrettet går ind og bidrager til kroppens vævsdannelse.

Kombinationen af fibrin og de nøje udvalgte enzymer gør, at Neprinol er klinisk testet til at afhjælpe Peyronies sygdom (krummerik) og anden overdreven/unødvendig vævsdannelse, hvilket kan hjælpe dig med at få selvtilliden tilbage i soveværelset.

Her nedenfor kan du få et overblik over de aktive enzymer i Neprinol (og de mange fordele):

 • Papain: Et proteolytisk enzym afledt af papaya, der kan bidrage til normal heling af keloid og andre vævsskader.
 • Serrapeptase: Er et proteolytisk enzym, som er klinisk bevist at kunne fortynde sekreter fra slimhinderne og fremme normal restitution efter fysisk stress samt øge dit energiniveau.
 • Natto: En fibrinolytiske enzym, der kan bidrage til at vedligeholde en normal blodstrømning og normal hjerte-kar-sundhed. Natto i Neprinol har en antioxiderende virkning, som kan bidrage til at vedligeholde en normal prostatasundhed og fjerne frie radikaler.
 • Lipase: Enzymet fordøjer fedt i blodet og bidrager til at konvertere fedt til fedtsyrer, som kan være undertrykt eller tilbageholdt som energi.
 • Protease: Et proteolytisk enzym, der blandt andet findes i blodserum. Enzymet spiller en vigtig rolle i blodets størkning samt forhindring af blodpropper. Ligeledes er det vigtigt i forhold til et sundt immunsystem.
 • Bromelain: Et proteolytisk enzym afledt af ananas, der bidrager til at vedligeholde normale immunreaktioner. Bromelain i Neprinol kan også bidrage til at vedligeholde en normal hud.
 • Rutin: En flavonoid, som bidrager til at vedligeholde stærke kapillærer og bindevæv samt blodkar.

Brugsanvisning

Neprinol er et enzym-tilskud specielt formuleret til at fremme heling af de vævsskader, som fører til krummerik, og kan dermed bidrage til vævsdannelse og bedring af formen.

Vi anbefaler, at du tager Neprinol 1 time før et måltid eller et par timer efter et måltid sammen med et stort glas vand. Den anbefalede dagsdosis afhænger af alvorsgraden af din tilstand og ønskede resultater. Vi anbefaler følgende daglige dosis:

Vedligeholdelse: 2-3 kapsler om dagen

Øget support: 4-6 kapsler om dagen

Terapeutisk: 9 kapsler om dagen

Selvom alle kroppe er forskellige, vil enzymernes effekt for de flestes vedkommende kunne mærkes kort tid efter indtagelse af Neprinol. Synlige og mærkbare forskelle ses typisk efter den første måned.

Langvarige effekter kan ses efter regelmæssig brug i 2-6 måneder. Alle reagerer forskelligt på naturlige kosttilskud, og resultaterne vil derfor variere fra person til person.

Hvad er Peyronies sygdom (krummerik)?

Peyronies sygdom bindevævssygdom i penis, som kan føre til en meget skæv penis i erigeret tilstand, hvilket kan være meget smertefuldt under samleje.

Hvordan kan Neprinol hjælpe mod krummerik?

Neprinol indeholder enzymer og fibrin, der fremmer heling af vævsskader i penis, hvilket kan bidrage til at rette op på formen.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Den anbefalede dagsdosis afhænger af alvorsgraden af din tilstand og ønskede resultater. Vi anbefaler følgende: Vedligeholdelse: 2-3 kapsler om dagen. Øget support: 4-6 kapsler om dagen. Terapeutisk: 9 kapsler om dagen

Er der bivirkninger ved at tage Neprinol?

Tilskuddet er klinisk testet og er lavet med naturlige ingredienser, der ikke har nogle kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage Neprinol?

Hvis du tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke beregnet til børn og unge under 18 år.

Ofte købt sammen

Neprinol AFD
Neprinol AFD

500 mg 90 Kapsler | Til Peyronies sygdom (krummerik)

509 kr.

+
TestRX med Kønshormon til Mænd
TestRX med Kønshormon til Mænd

120 Kapsler | Naturligt tilskud til mænd

449 kr.

1 Vare

509 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(125)
4 Stjerner
(75)
3 Stjerner
(47)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

Reviews 4.5

85.97% baseret på 247 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Ved det ikke endnu,har ikke mærket noget forskel.

K Kim S
Bekræftet køb

Endnu ikke nogen effekt efter 3 uger

L Lars K
Bekræftet køb

Neprinol har en virkning på arvæv i forbindelse med Peyronies, men man skal tage det igennem længere tid. Jeg vil anbefale, at man min. tager 3 tab. pr. dag i 3 mdr.

O Ole L
Bekræftet køb

Peyronies er virkelig en forfærdelig tilstand. Ikke nok med, at det er ubehageligt, så hjælper det heller ikke ligefrem i sengen.. Er derfor glad for, at jeg fik anbefalet det her produkt, da jeg langt om længe ser ud til at være sluppet af med mit problem.

E Emil
Bekræftet køb

Har lige bestilt min første bøtte, da jeg har læst meget godt om det neprinol. Ser frem til at modtage det, da jeg seriøst er nødt til at få gjort noget ved min krummerik..

H Hjalte
Bekræftet køb

Det virker som det skal, og man vil hurtigt se resultater. Har heller ikke oplevet nogen bivirkninger.

T Tristan
Bekræftet køb

Hjælper sikkert og effektivt mod arvæv og har desuden ingen bivirkninger. Helt sikkert ikke sidste gang, at jeg handler på ShytoBuy.dk! Produktet her får min anbefaling.

J Jonathan
Bekræftet køb

Neprinol har været den rette løsning mod min krummerik. Mit humør er i hvert fald uden tvivl blevet bedre efter, at jeg begyndte på det her produkt, da jeg endelig er blevet rettet ud for neden..!

J Jonas
Bekræftet køb

Så fik jeg lige bestilt en bøtte mere efter at have haft meget succes med den første. Endelig har jeg fundet et produkt, der rent faktisk gør hvad det skal. Min penis er slet ikke så skæv, som den hidtil har været!

A Alexander
Bekræftet køb

Hvis man bare har god tålmodighed og følger behandlingens anvisninger nøje, så skal man helt sikkert nok se resultater. Det tog sin tid, men det har hjulpet meget på mit arvæv, så jeg er tilfreds!

N Nicolai

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide