Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*
3FOR2

Neprinol AFD

Til Peyronies sygdom (krummerik)
509 kr.

Gratis levering*

Point Icon Køb nu og få 5 Comfort Point ?

Største Fordele

 • Klinisk testet til at afhjælpe Peyronies sygdom
 • Naturligt tilskud til skæv penis (krummerik)
 • Fremmer korrekt heling af vævsskader (keloid)
 • Bidrager til at fjerne arvæv og den skæve form
 • Kun naturlige ingredienser - kan købes uden recept
 • 90 kapsler - tag 2-9 om dagen (afhængigt af din tilstand)
 • Vegansk
 • Kvalitetsgodkendt Certificering
 • Mænd & kvinder
 • Vegetarisk

Neprinol er klinisk testet til at afhjælpe Peyronies sygdom

Peyronies sygdom er karakteriseret ved en krumning (også kaldet krummerik) under rejsning og kan vanskeliggøre samleje. Tilstanden kendetegnes også ved, at der vokser arvæv inde i organets bløde væv, som fører til en krumning.

Neprinol er propfyldt med både fibrin og enzymer, som bidrager til at fremme helingen af vævsskader og rette op på den skæve form, da de målrettet går ind og bidrager til kroppens vævsdannelse.

Kombinationen af fibrin og de nøje udvalgte enzymer gør, at Neprinol er klinisk testet til at afhjælpe Peyronies sygdom (krummerik) og anden overdreven/unødvendig vævsdannelse, hvilket kan hjælpe dig med at få selvtilliden tilbage i soveværelset.

Her nedenfor kan du få et overblik over de aktive enzymer i Neprinol (og de mange fordele):

 • Papain: Et proteolytisk enzym afledt af papaya, der kan bidrage til normal heling af keloid og andre vævsskader.
 • Serrapeptase: Er et proteolytisk enzym, som er klinisk bevist at kunne fortynde sekreter fra slimhinderne og fremme normal restitution efter fysisk stress samt øge dit energiniveau.
 • Natto: En fibrinolytiske enzym, der kan bidrage til at vedligeholde en normal blodstrømning og normal hjerte-kar-sundhed. Natto i Neprinol har en antioxiderende virkning, som kan bidrage til at vedligeholde en normal prostatasundhed og fjerne frie radikaler.
 • Lipase: Enzymet fordøjer fedt i blodet og bidrager til at konvertere fedt til fedtsyrer, som kan være undertrykt eller tilbageholdt som energi.
 • Protease: Et proteolytisk enzym, der blandt andet findes i blodserum. Enzymet spiller en vigtig rolle i blodets størkning samt forhindring af blodpropper. Ligeledes er det vigtigt i forhold til et sundt immunsystem.
 • Bromelain: Et proteolytisk enzym afledt af ananas, der bidrager til at vedligeholde normale immunreaktioner. Bromelain i Neprinol kan også bidrage til at vedligeholde en normal hud.
 • Rutin: En flavonoid, som bidrager til at vedligeholde stærke kapillærer og bindevæv samt blodkar.

Brugsanvisning

Neprinol er et enzym-tilskud specielt formuleret til at fremme heling af de vævsskader, som fører til krummerik, og kan dermed bidrage til vævsdannelse og bedring af formen.

Vi anbefaler, at du tager Neprinol 1 time før et måltid eller et par timer efter et måltid sammen med et stort glas vand. Den anbefalede dagsdosis afhænger af alvorsgraden af din tilstand og ønskede resultater. Vi anbefaler følgende daglige dosis:

Vedligeholdelse: 2-3 kapsler om dagen

Øget support: 4-6 kapsler om dagen

Terapeutisk: 9 kapsler om dagen

Selvom alle kroppe er forskellige, vil enzymernes effekt for de flestes vedkommende kunne mærkes kort tid efter indtagelse af Neprinol. Synlige og mærkbare forskelle ses typisk efter den første måned.

Langvarige effekter kan ses efter regelmæssig brug i 2-6 måneder. Alle reagerer forskelligt på naturlige kosttilskud, og resultaterne vil derfor variere fra person til person.

Hvad er Peyronies sygdom (krummerik)?

Peyronies sygdom bindevævssygdom i penis, som kan føre til en meget skæv penis i erigeret tilstand, hvilket kan være meget smertefuldt under samleje.

Hvordan kan Neprinol hjælpe mod krummerik?

Neprinol indeholder enzymer og fibrin, der fremmer heling af vævsskader i penis, hvilket kan bidrage til at rette op på formen.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Den anbefalede dagsdosis afhænger af alvorsgraden af din tilstand og ønskede resultater. Vi anbefaler følgende: Vedligeholdelse: 2-3 kapsler om dagen. Øget support: 4-6 kapsler om dagen. Terapeutisk: 9 kapsler om dagen

Er der bivirkninger ved at tage Neprinol?

Tilskuddet er klinisk testet og er lavet med naturlige ingredienser, der ikke har nogle kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage Neprinol?

Hvis du tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke beregnet til børn og unge under 18 år.

Ofte købt sammen

Neprinol AFD
Neprinol AFD

500 mg 90 Kapsler | Til Peyronies sygdom (krummerik)

509 kr.

+
Volume500
Volume500

30 Tabletter | Til øget sædproduktion

289 kr.

1 Vare

509 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(125)
4 Stjerner
(74)
3 Stjerner
(47)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

Reviews 4.5

85.99% baseret på 246 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Neprinol har en virkning på arvæv i forbindelse med Peyronies, men man skal tage det igennem længere tid. Jeg vil anbefale, at man min. tager 3 tab. pr. dag i 3 mdr.

O Ole L
Bekræftet køb

Endnu ikke nogen effekt efter 3 uger

L Lars K
Bekræftet køb

Ved det ikke endnu,har ikke mærket noget forskel.

K Kim S
Bekræftet køb

Rigtig god service og hurtig levering.

J Jens
Bekræftet køb

Havde lidt opad-krummerik og nu er den næsten helt væk. Jeg vil varmt anbefale Neprinol

R Robert
Bekræftet køb

Det er jo træls med en pik der ikke er ligesom man gerne vil have at den skal være. Neprinol har hjulpet på min krummerik, den vil jeg stærkt anbefale.

S Sigurd
Bekræftet køb

Det fungerer som det skal

V Verner
Bekræftet køb

Helt klart prisen værd. Tak skal I have.

O Otto
Bekræftet køb

Udmærket

L Lars Århus
Bekræftet køb

Jeg er mega tilfreds

T Thomas

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide