Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
  • Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt ved køb over 499,-

    Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

  • Del betalingen op

    Uden renter og gebyrer

5 Gode Råd Til Behandling Af Impotens

Se venligst vores 5 gode råd til naturlig behandling af impotens. Da over halvdelen af alle mænd rammes af impotens på et eller andet tidspunkt i deres liv, kan naturlige løsninger til erektil dysfunktion og impotens være utrolig nyttig. Læs mere her.

Et almindeligt problem hos mænd

Ifølge Massachusetts Male Aging Study, oplever lidt over halvdelen af alle mænd erektil dysfunktion (ED). I en alder af 40, kæmper omkring 40 procent med den betingelse, og ved 70 år, omkring 70 procent af alle mænd har ED.

Standard behandling af erektil dysfunktion omfatter farmaceutiske medicin, pumper, implantater og kirurgi, men mange mænd foretrækker naturlige muligheder. Heldigvis har den videnskabelige forskning konstateret, at nogle naturlige produkter er effektive til at forbedre symptomer på erektil dysfunktion.

Hidtidige behandlinger

Standard behandlinger for ED omfatter livsstilsændringer, såsom motion, vægttab, rygestop, eller begrænse indtag af alkohol. Receptpligtig medicin øger blodgennemstrømningen til penis, men kan forårsage tilstoppet næse, hovedpine, mavebesvær, og vision ændringer. Mænd, der har oplevet et slagtilfælde, har ukontrolleret diabetes eller lider lavt blodtryk bør ikke tage ED medicin.

Erektion-inducerende injektioner er også tilgængelige, men bivirkninger kan omfatte acne, brystforstørrelse, øget vandladning, smertende i penis, og ardannelse.

5 Gode Naturlige behandlinger

Løsning 1: Ginseng
Ginseng ("røde ginseng") har solid forskning bag sig. I 2008 revideret forskere syv undersøgelser af rød ginseng og ED. Doseringer varierede fra 600 til 1.000 mg tre gange dagligt. De konkluderede, at der var "uanstændige beviser for effektiviteten af rød ginseng i behandling af erektil dysfunktion." Hos ShytoBuy.dk har vi produktet Gold Max™ til øget mandlig potens som er et 100% naturligt middel mod ED der inderholder Ginseng, som nævnt ovenfor er bevist til at forebedre ED

Løsning 2: Rhodiola Rosea
En mindre undersøgelse offentliggjort i 2005 af Rosenrod angav at brug af denne kan være nyttig. Tyve-seks ud af 35 mænd fik 150 til 200 mg dagligt i tre måneder, og oplevede væsentligt forbedret seksuel funktion.

Løsning 3: Docosahexaensyre
Et naturligt hormon produceret af binyrerne, kan Docosahexaensyre(DHA) konverteres til både østrogen og testosteron i kroppen. Kosttilskuddet er produceret fra vilde Yams og soja. Massachusetts Male Aging Study viste, at mænd med ED var mere tilbøjelige til at have et lavt niveau af DHA. Fyrre mænd med ED deltog i en anden undersøgelse offentliggjort i 1999, som fik halv 50 mg DHA og halvdel fik et placebo en gang om dagen i 6 måneder. Dem, der modtager DHA var mere tilbøjelige til at opnå og opretholde en erektion.

Løsning 4: L-Arginine
En aminosyre, der naturligt forekommer i kroppen, L-arginin hjælper med at gøre nitrogenoxid, der lemper blodkar til at støtte en vellykket erektion. I 1999 studerede forskerne mænd med ED. 31 procent af dem, der fik 5 gram om dagen af L-arginin erfarede signifikante forbedringer i seksuelle funktion.En anden undersøgelse offentliggjort i 2003, viste, at L-arginin (1,7 gram / dag) kombineret med Pycnogenol, en plante produkt fra bark (40 mg, 2 til 3 gange om dagen), restaureret seksuel evne til 80 procent af deltagerne efter to måneder og 92,5 procent efter tre måneder.Vi har produktet Prelox kapsler der indeholde denne ingrediens som effektivt går ind og bekæmper impotens. Det særlige ved Prelox er dens evne til at levere resultater på både kort og lang sigt

Løsning 5: Akupunktur
Selvom undersøgelserne viser forskellige resultater, når akupunktur anvendes til behandling af ED, har det dog ofte en positiv virkning. En undersøgelse fra 1999, fandt, at akupunktur forbedrer kvaliteten af erektion og restaureret seksuel aktivitet i 39 procent af deltagerne.En senere undersøgelse offentliggjort i 2003 rapporterede, at 21,05 procent af ED patienter, der fik akupunktur havde forbedrede erektioner. Andre undersøgelser har vist modstridende resultater, men denne behandling har potentiale og kan arbejde for dig.

Hvis du vil undersøge nærmere omkring behandlinger til impotens kan du med fordel gå ind og læse på vores side om årsager til manglende potens.

Tilmeld nyhedsbrev