Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

5 Gode Råd Til Behandling Af Impotens

Se venligst vores 5 gode råd til naturlig behandling af impotens. Da over halvdelen af alle mænd rammes af impotens på et eller andet tidspunkt i deres liv, kan naturlige løsninger til erektil dysfunktion og impotens være utrolig nyttig. Læs mere her.

Et almindeligt problem hos mænd

Et almindeligt problem hos mænd

Ifølge Massachusetts Male Aging Study, oplever lidt over halvdelen af alle mænd erektil dysfunktion (ED). I en alder af 40, kæmper omkring 40 procent med den betingelse, og ved 70 år, omkring 70 procent af alle mænd har ED.

Standard behandling af erektil dysfunktion omfatter farmaceutiske medicin, pumper, implantater og kirurgi, men mange mænd foretrækker naturlige muligheder. Heldigvis har den videnskabelige forskning konstateret, at nogle naturlige produkter er effektive til at forbedre symptomer på erektil dysfunktion.

Hidtidige behandlinger

Hidtidige behandlinger

Den mest almindelige form for behandling er at der kræves en ændring af livsstil, såsom motion, vægttab, rygestop, eller begrænse indtag af alkohol. Receptpligtig medicin øger gennemstrømningen af blod til penissen, men kan forårsage tilstoppet næse, hovedpine, mavebesvær, og vision ændringer. Mænd som har overlevet et hjerteanfald, lider af ukontrolleret sukkersyge eller har problemer med lavt blodtryk, skal undgå at tage medicin mod erektil dysfunktion.

Det er også muligt at få injektioner som starter erektioner, men disse har ofte bivirkninger som akne, større bryster, forøget trang til vandladning, smerter i penis og ardannelse.

5 Gode Naturlige behandlinger

Løsning 1: Ginseng
Løsning 1: Ginseng

Ginseng ("røde ginseng") har megen forskning bag sig. I 2008 reviderede forskere syv undersøgelser af rød ginseng og erektil dysfunktion. Doseringer varierede mellem 600 og op til 1.000 mg tre gange om dagen. Det konkluderedes, at der var "foreslåede beviser for rød ginsengs effektivitet i behandlinger af erektil dysfunktion." Hos ShytoBuy.dk har vi produktet Gold Max™ til øget mandlig potens som er et 100% naturligt middel mod ED der inderholder Ginseng, som nævnt ovenfor er bevist til at forebedre ED

Løsning 2: Rhodiola Rosea
Løsning 2: Rhodiola Rosea

En mindre undersøgelse offentliggjort i 2005 af Rosenrod angav at brug af denne kan være nyttig. 26 ud af 35 mænd fik mellem 150 og op til 200 mg dagligt over tre måneder, og oplevede en markant bedre seksuel funktion.

Løsning 3: Docosahexaensyre
Løsning 3: DocosahexaensyresLøsning 3: Docosahexaensyre

Et hormon som produceres af kroppens binyrer naturligt. Docosahexaensyre(DHEA) konverteres til både testosteron og østrogen i brugerens krop. Kosttilskuddet er består af soja og vilde yams. Massachusetts Male Aging Study fandt, at mænd som led af erektil dysfunktion var mere sandsynlige til også at mangle DHEA i kroppen. 40 mænd med erektil dysfunktion var deltagere i en anden, lignende undersøgelse, som blev publiceret til offentligheden i 1999. Halvdelen af deltagerne fik 50 mg DHEA og den anden halvdel fik et placebo dagligt i 6 måneder. Dem, der modtog DHEA var mere sandsynlige til at få og opretholde en erektion.

Løsning 4: Aminosyre L-Arginin
Løsning 4: Aminosyre L-Arginin

En aminosyre, som naturligt forekommer i kroppen, L-arginin bidrager til at producere nitrogenoxid, der får blodkarrene til at slappe af for derefter at støtte en vellykket og sund erektion. I 1999 studerede forskere mænd med erektil dysfunktion. 31 procent af dem, der fik 5 gram om dagen af L-arginin erfarede signifikante forbedringer i deres seksuelle funktionalitet. Endnu en undersøgelse, offentliggjort i 2003, påviste, at en blanding af L-arginin (1,7 gram / dag) kombineret med Pycnogenol, et planteprodukt udtrukket fra bark (40 mg, 2 til 3 gange om dagen), restaurerede seksuelle evner hos 80% af undersøgelsens deltagere efter blot to måneder, og 92,5 procent efter blot tre måneder. Vi har produktet Prelox kapsler der indeholde denne ingrediens som effektivt går ind og bekæmper impotens. Det særlige ved Prelox er dens evne til at levere resultater på både kort og lang sigt

Løsning 5: Akupunktur-behandling
Løsning 5: Akupunktur-behandling

På trods af at undersøgelserne viser forskellige konklusioner, når akupunktur bliver anvendt til at behandle erektil dysfunktion, har det dog ofte en positiv virkning. En undersøgelse lavet i 1999, konkluderede, at akupunktur forbedrede erektionernes kvalitet og restaurerede seksuel aktivitet hos 39% af de deltagende. En undersøgelse foretaget senere, som blev gjort offentlig i 2003 konkluderede, at 21,05 procent af patienterne med erektil dysfunktion, der modtog akupunktur-behandling oplevede forbedrede erektioner og samleje. Andre, lignende undersøgelser er kommet frem til modstridende konklusioner, men akupunktur er en behandling som har stort potentiale og kan gøre mange ting for dig.

Hvis du vil undersøge nærmere omkring behandlinger til impotens kan du med fordel gå ind og læse på vores side om årsager til manglende potens.

Andre interessante artikler