FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

ShytoBuy

Her er det ukendte penisfænomen, som rammer stort set alle danske mænd om vinteren

Vinteren er her, og med den følger koldere temperaturer, sne og en masse indendørshygge. Og den ekstra tid indendøre kan man jo bruge i sengen til at nyde sin partner og sexlivet, men mange er ikke klar over, at danske mænd ofte rammes af et ukendt fænomen i de kolde vintermåneder.

Vi snakker om det relativt ukendte fænomen ’vinterpenis’, som stort set alle danske mænd er i overhængende risiko for at blive ramt af i løbet af vinteren. Og selvom vinterpenis ikke er farligt, kan det alligevel påvirke dit sexliv. Med det i tankerne giver vi dig det fulde overblik over, hvad ’vinterpenis’ er, hvorfor du får det, og hvad du kan gøre for, at dit sexliv ikke lider under penisfænomenet.

Hvad er ’vinterpenis’?

Stort set alle mænd får problemer med vinterpenis, når det bliver koldt uden for og temperaturen falder. Og forklaringen er faktisk meget simpel og logisk, blodgennemstrømningen i din penis falder.

Det skyldes, at blodkarrene trækker sig sammen, når der er koldt, hvilket kan få en negativ betydning for din penisstørrelse i løbet af vinteren. Faktisk kan din penis blive op til 30 procent mindre i længden samt 50 procent mindre i omkreds end ved normale temperaturer. Det skyldes, at kroppen er bygget til at holde på varme og energi, og når der så er minusgrader udenfor, aktiveres kroppens forsvarsmekaniske for at holde dine indre organer varme, og tryllestangen bliver på den måde mindre.

Men bare rolig, selvom fænomenet kan lyde ubehageligt, er det vigtigt at huske på, at det ikke er en permanent tilstand. For når sommeren begynder, kan du nemlig opleve det lige modsatte i form af ’sommerpenis’, hvor din penis opleves længere og større. Dog er der flere problemer forbundet med vinterpenis.

Vinterpenis er, når din penis bliver mindre som følge af de kolde temperaturer.

Du kan få sværere ved at få orgasme

Selvom din penis ikke går i hi for vinteren, når du bliver ramt af vinterpenis, kan fænomenet påvirke dit sexliv negativt. For ud over at din penis bliver mindre, kan du også opleve rejsningsproblemer og problemer med at få orgasme, når det er koldt uden for.

Og her skal synderen igen findes i den faldende blodtilførsel til din penis, da kroppen helt naturligt i forbindelse med sin temperaturregulation nedsætter blodgennemstrømningen i din periferi - altså hænder, næse, ører, fødder og penis.

Grundlæggende kan du risikere at opleve en mindre følsomhed i penis, når det er koldt. Derudover kan det også være, at du bemærker, at pungen trækker sig tættere på kroppen for at kunne få varme derfra, hvilket kan påvirke din evne til at få rejsning. Kulde kan også have en betydning for din evne til at koncentrere sig under samleje, og kan derved bare forværre symptomerne på vinterpenis og på den måde føre til vanskeligheder ved at opretholde rejsning og få orgasme.

Hvad kan du gøre ved vinterpenis?

Vinterpenis er som sagt helt naturligt og noget, som stort set alle danske mænd døjer med i løbet af de kolde vintermåneder. Men der er heldigvis hjælp at hente, hvis du gerne vil give dig selv de bedste forudsætninger for at få rejsning og orgasme på trods af vinterkulden.

1. Langt forspil: Ligesom en sportsudøver er det vigtigt, at dine vigtigste muskler er varme, før du begynder på det sjove. Din penis er en muskel, og derfor kan et langt og hedt forspil bidrage til, at du kan overvinde problemerne, der er forbundet med vinterpenis.

2. Naturlige potenspiller: Et naturligt kosttilskud specielt udviklet til mænd, som eksempelvis Viaman Plus, der indeholder ginseng, zink og gingko bilboa, kan også hjælpe, da det bidrager til at øge blodcirkulationen og kan potentielt afhjælpe problemerne med vinterpenis. Et andet godt alternativ er VigRX forstørrelsestilskud, der er et naturligt tilskud til mænd, der drømmer om en større penis.

3. Tag de hvide tennisstrømper på: Din periferi får tilført mindre blod for at tilføre ekstra blod til dine organer, når det er koldt, og du kan derfor med fordel sove med strømper på om natten (eller når du har sex). Det kan godt være, at det ikke er specielt sexet, men det kan gøre underværker for din blodcirkulation.

4. Tænd for varmen: Med de stigende energipriser i Danmark i tankerne er dette ikke det mest økonomiske råd. Men tænd for varmen i soveværelset, så plejer at det gå, og du burde ikke få problemer med rejsningsproblemer eller orgasmebesvær på grund af vinterpenis.

Sørg for at have et godt langt forspil for at varme godt op før sex om vinteren.

Bare rolig, det er helt normalt

Vinterpenis er som sagt helt normalt og noget, som rammer stort set alle danske mænd i de kolde vintermåneder. Så der er ingen grund til bekymring, hvis du oplever, at tryllestangen bliver mindre eller ved enkelte tilfælde har problemer med at få rejsning eller orgasme. Det kan dog godt være ubehageligt at opleve og kan ramme din manddom, og derfor kan vi kun anbefale dig at følge nogle af de ovenstående råd som beskrevet i denne artikel for at give dig selv de bedste forudsætninger for at overkomme ’vinterpenis’.

Men hvis rejsningsproblemer er et tilbagevendende problem og ikke kun noget, der opstår på grund af de kolde temperaturer, bør du rådføre med din egen læge, da han/hun kan hjælpe dig med videre behandling.