Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

VigRX Forstørrelses Kapsler

60 Kapsler | Forstørrende tilskud til mænd

Oversigt

VigRX er et forbedringstilskud til mænd, der blev udviklet for 15 år siden og er blevet det størst sælgende og mest populære produkt af sin generation i verden. Ingredienser såsom Asiatisk Ginseng og Ginkgo Biloba har gjort disse kapsler meget potente. Hvis du derefter overvejer de 6 andre næringsstoffer der er kombineret, gør det denne blanding unik og er grunden til hvorfor så mange mennesker har bestilt det igen og igen og gjort det til de fleste mænds foretrukne mærke.

  • Verdens nummer 1 forbedringstilskud til mænd
  • Det originale og stadig det bedste
  • Beskyttet blanding af verdens fineste ingredienser
  • Tag bare 2 kapsler om dagen
  • Der er til 30 dage i en flaske
  • 100 % autentisk version

De fleste studier har vist at den gennemsnitlige længde er mellem 9-10 cm, dog skal der i rejst tilstand tilføjes yderligere 3-4 cm i gennemsnit. Selvom der er en række teknikker til at hjælpe med at forbedre udseendet af størrelse, er det svært for mænd at opnå væsentlige forbedringer så snart du er forbi puberteten. Der er stærke beviser der peger på at dette er på grund af de faldende niveauer af mandligt kønshormon når vi ældes.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Halal
  • Kosher
339 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Mandlig størrelse

Når det kommer til størrelse, kommer spørgsmålet ”betyder det noget” tit på banen og dette kan føre til at mange mænd stiller spørgsmålstegn ved deres størrelse. Omkring 1 ud af 5 mænd føler sig åbenbart utilfredse med deres størrelse på en eller anden måde og dette kan have en virkning på mange områder af intimitet, inklusiv selvtillid og tilfredshed i soveværelset. For dem der føler de gerne vil have lidt hjælp med udstyret, er der efterhånden mange muligheder tilgængelige, inklusiv operation der kan forøge længde og/eller omkreds, samt en række apparater der er blevet introduceret indenfor de seneste 10 år. Mens tilskud ikke forstørrer, kan det måske have en positiv effekt hen imod forbedring og folk der har vænnet sig til dem, roser dem til skyerne. Der er mange forskellige mærker tilgængelige, men måske er det bedst at holde sig til dem der er velrenommerede og har været på markedet længe.

Kan VigRX hjælpe mig?

For det første, skal vi huske at VigRX er et tilskud og ikke en kur eller nogen slags medicin. Kombinationen af nøje udvalgte urter og mikronæringsstoffer er specifikt sat sammen til brug for mænd. Selvom vi ikke kan fortælle dig at VigRX kan hjælpe med at øge størrelsen hos mænd, er det vigtige her at de mænd eller de kvinder der har købt produktet til deres partner, har fortsat med at købe produktet, og derfor er der nok bevis der antyder at de har været glade for de forskellige resultater.

Brugsanvisning

Du skal blot tage 2 kapsler om dagen sammen med vand - ideelt en om morgenen sammen med din morgenmad og en lige før eller efter aftensmad. Hver flaske med VigRX indeholder 60 kapsler og der er derfor til en hel måned. Producenten anbefaler at du bruger det uafbrudt i ca. 3 måneder, for ordentligt at kunne bedømme virkningen.

Vigtige ingredienser

image of Zinc
Zink

Zink der er et meget brugbart mineral til mænd, bidrager til vedligeholdelsen af de normale niveauer af mandligt kønshormon i blodet. Det kan også bidrage til normal fertilitet og reproduktion, såvel som normal makronæringsstofskifte og til beskyttelse af cellerne fra oxidativt stress.

image of Ginkgo Biloba
Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba træet kan blive optil 1.000 år og er derfor en af de ældste levende træsorter. Forskere har fundet mere en 40 komponenter i Ginkgo Biloba. Der er lavet undersøgelser vedrørende Ginkgo Biloba og blodcirkulation og hvordan det kan hjælpe dig ved at åbne blodårerne og gøre blod mindre klistret.

image of Maca
Maca

Maca, der oprindeligt stammer fra Andesbjergene, er en ingrediens der har været brugt siden tidernes morgen. I moderne tider, er Maca blevet studeret i forbindelse med mænds lyst. Lysten kan falde, hvis man er stresset eller under pres og det kan derfor være en nøglefaktor at forbedre mange mænds præstation. For yderligere information om denne undersøgelse, klik her.

image of Panax Ginseng
Panax Ginseng

Denne ingrediens, også kendt som Asiatisk eller Koreansk Ginseng, har været brugt i århundreder på grund af dens utallige fordele, der i blandt at hjælpe med at booste energinivaeuet. Der er også forskning der foreslår at Koreansk Ginseng hjælper på blodcirkulationen i den menneskelige krop, hvilket er vigtigt af flere grunde. Find ud af mere.

image of L-Arginine
Arginin

Arginin, en brugbar aminosyre, kan være meget vigtig for kroppen og findes normalt i produkter til forbedringsprodukter til mænd. Dette skyldes at det kan hjælpe de andre ingredienser og give blandingerne et ekstra naturligt spark.

image of Fenugreek Extract
Bukkehornekstrakt

Bukkehorn stammer originalt fra Sydeuropa og vest Asien, men i de seneste år, har det spredt sig over hele verden, på grund af behovet for dens mange fordele. Til mænd, siges den at være anvendelig til den mandlige lyst. Find ud af mere.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(21)
4 Stjerner
(10)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

88.82% baseret på 33 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Håber på at det er ok på sigt.

M Michael A
Bekræftet køb

Efter 2 dage Var der godt gang i den super

B Benny T
Bekræftet køb

Jeg har brugt vigrx i lidt over et år nu og det hjælper mig med at holde længere og få en størrere og stærkere erektion.

P Per
Bekræftet køb

Min penis blev 3 cm længere og 1.3 cm tykkere.

A Anonym
Bekræftet køb

Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle prøve produktet først, men resultaterne taler for sig selv.

h hansen
Bekræftet køb

Kanon god!. Min pik er blevet tykkere end før

K Karl
Bekræftet køb

Det virker, ingen tvivl om det. Men skal jeg blive ved med at tage det?

D Denis
Bekræftet køb

Min pik er stiv i længere tid men har ikke set den store forskel i min størrelse. Vender tilbage når der er gået 3 måneder

F Frederik
Bekræftet køb

Jeg holder længere og kan også mærke at den er vokset. Ved ikke om mine foreventninger er realistiske men håber pillerne giver mig lidt mere størrelse

S Snus
Bekræftet køb

Det er dejligt man kan få hjælp med sådan noget hos jer. Jeg har også anbefalet Vigrx og jeres butik til mine venner. Jeg takker

G Gunar
Bekræftet køb

Jeg plejde at komme for tidligt, hvilket irriterede både mig og min kæreste når vi dyrkede sex. Vigrx har løst mit problem men jeg har tænkt mig at forsætte med det lidt endnu.

B BMW
Bekræftet køb

hejså. Jeg synes det virker men det er ikke øjeblikkelig resultater. Jeg kunne først se resultatet efter 4 ugers forbrug

M Min anmeldelse
Bekræftet køb

Jeg vil varmt anbefale det. Jeg prøvede det i håbet om at få større penis og indtil videre har jeg set ca. 2.5 cm s forskel. Jeg overvejer om jeg bare skal tage dem i 3-mdr som de siger

F Frank
Bekræftet køb

Jeg hørte om vigrx på nettet og læste en del anmeldelser. Jeg tænkte at nrå der så mange der anbefaler det må der være noget om snakken. Nu har jeg taget VigRX i 10 måneder og kan godt se og mærke en forskel i forhold til tykkelsen og længden

P Penis
Bekræftet køb

Jeg har efterhånden brugt en del piller. Vigrx er de bedste penis piller jeg har prøvet.

P Peter
Bekræftet køb

Min penis er blevet større og jeg kommer ikke for hurtigt mere.

M Micky
Bekræftet køb

Jeg har læst meget om vigrx. Min kammerat siger at den både giver en længere og tykker pik. Jeg ville bare spørge om hvor lang tid man skal tage dem?

E Elbæk
Bekræftet køb

Jeg kan mærke min pik er blevet tykker

v vigrx virker
Bekræftet køb

Pillerne er effektive. Min rejsnings holder meget længere.

P Paul
Bekræftet køb

Jeg anbafaler den. Min pik er større og jeg komer ikk hurtigt

M Munir
Bekræftet køb

Den har ikke bare givet hjulpet på min størrelse. Jeg føler mig mere selvsikker

K Kenny
Bekræftet køb

Jeg havde svært ved at tro at penispiller ville virke men det gør de!. Jeg er glad for resultatet

P Peter
Bekræftet køb

Det kan varmt anbefales. jeg holder meget længere nu hvor jeg har taget pillerne i ca. 2 måneder

L Lars
Bekræftet køb

Min pik er vokset med 3cm :)

s størrelse tæller
Bekræftet køb

Sindssygt godt!. Min pik ser endelig normal ud

M Max
Bekræftet køb

Jeg er skeptisk når det kommer itl sådan noget. Mange anmeldelse på nettet hjalp med at vælge vigrx. Resultatet tæller for sig selv

O Overrasket mand
Bekræftet køb

kanon godt

B Benny
Bekræftet køb

Tak for jeres hjælp. Piller har fuldstændigt ændret mit sexlvi

M Morten_k
Bekræftet køb

det får mig til at holde længer. Jeg er ikke flov over min pik mere.

M Magnus
Bekræftet køb

De fungerer som de skal. Man skal give det lidt tid. På mig har de virket

V Vicky
Bekræftet køb

Hurtig levering. Vigrx hjælper uden tvivl

J Jerry
Bekræftet køb

Hurtig levering. Vigrx hjælper uden tvivl

J Jerry
Bekræftet køb

hejsa jeg har lige købt de piller der til penis hvad betyder det når i skriver varier fra person til person ;)

k klaus

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide