Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Din guide til glidecreme

Er du i tvivl om hvordan du kan anvende glidecreme kan du med fordel læse med her. Brug denne guide til dit brug af glidecreme. Glidecreme kan bruges og er effektiv til en række ydelser så som onani og sameleje.

Par Overrasket Under Seksuel Akt

Sandheden er, at sex er ikke altid så romantisk som det ser ud i vores favorit film eller på TV. Nogle gange er det ukoordineret, ubehageligt og i kunne derfor med fordel bruge noget glidecreme til at glatte over tingene. Nogle gange er du klar, men hun er ikke helt der, eller så er hun bare ikke fysisk i stand til at blive naturligt våd under langvarig sex. Der er et par løsninger på dette problem, som fx at bruge et smurt kondom, men du vil blive overrasket over, hvor langt du kan komme med blot glidecreme.

Udover dette siger forskere at sex er bedre med glidecreme. Et studie af 2.500 kvinder fra Indiana University fandt, at kvinder, som brugte glidecreme rapporterede mere glæde og tilfredshed under sex.

Glidecreme giver den hurtigste, nemmeste og sandsynligvis mest effektive forebyggende foranstaltning, som du kan tage imod tørhed og gnidning under sex. Det kan også hjælpe forlænge elskovs sessioner, og lave din egen onani sjovere. Ikke for at nævne, at det er næsten afgørende for analt samleje.

Selv hvis du mener dit sexliv for at være i temmelig god form, bør du overveje fordelene ved at indføre en personlig glidecreme. Quickies kan faktisk være hurtige, lang tid elskov glat, og du og din partner vil undgå enhver post-ømhed, som du måske har ellers oplevet fra alle friktion.

For det første falder næsten alle glidecremer på markedet i dag i en af tre kategorier - vand, silikone eller oliebaseret. Mens hver af disse har deres fordele og ulemper, er vandbaserede glidecremer dog de langt mest populære.

Vandbaseret glidecremer

Vandbaseret glidecremer

Vandbaserede glidecremer er netop det: vandbaseret. Deres vigtigste funktion er, at de er jævn og glat, men ikke klistret og rodet ligesom silikone og oliebaserede glidecremer kan være.

Da de er vandopløselige, vil hud og slimhinder absorbere dem. Dette gør oprydning til en leg: bare lidt varmt vand, måske nogle sæbe og glidecremen vil nemt vaske huden.

Dens opløselighed betyder dog også, at du måske er nødt til periodisk at påføre den igen, afhængigt af hvor længe I er i gang. Dette er en af de vigtigste ulemper ved vandbaseret glidecreme, da vi alle ved, i at en afbrydelse midt i seancen nok er det værste, der kunne ske.

Vandbaserede glidecremer har den ekstra fordel af at være helt kondom-kompatible, i modsætning til oliebaserede glidecremerder tærer latexen (mere om det senere). Én ting at se efter, er at mange vandbaserede glidecremer indeholder glycerin, der kan fremme infektioner hos kvinder temmelig let og gør det hurtigt efter sex oprydning obligatorisk.

Hos ShytoBuy har vi det markedets mest populære glidecremes produkt, KY Jelly, som siden 1917 har forbedret og solgt deres kvalitets glidecreme. Læs mere omkring KY Jelly glidecreme her.

Silikone-baseret glidecreme

ID Backslide Glidecreme

Silikone-baserede glidecremer ligner vandbaserede glidecremer til forveksling, men er generelt mere fedtet og varer meget længere, selv om de har en tyndere konsistens. I virkeligheden, er deres største fordel: at silikone-baserede glidecremer næsten aldrig tørrer ud.

Ydermere vil de stadig arbejde effektivt under vand. I modsætning til vandbaserede glidecremer, er silikone-baseret glidecreme ikke helt så nemt at rydde op. De, der ikke kan lide silikone-baserede glidecremer siger, at bruge dem er som at have motorolie smurt ud på dine ædle dele, mens andre elsker det.

Olie-baseret glidecreme

Oliebaserede glidecremer er ikke så populære som de to foregående typer. For det første, har de en tendens til at korrodere latex, så du kan ikke bruge dem med et kondom. For det andet, er de som regel lavet med ingredienser, der er dårligt for din kvindes vaginal sundhed. Og endeligt, er de slimede og rodet. Baby olie, vaseline mm. er kendt for deres smørende egenskaber, men prøv at kigge efter en mere naturligt alternativ.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med