Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Glidecreme

Glidecreme er almindeligt anerkendt for at være den nemmeste, hurtigste og sikreste måde at overvinde en række problemer i soveværelset, såsom tørhed i skeden, eller ubehageligt eller smertefuld analsex. Glidecreme kan samtidigt også være medvirkende til at øge kvaliteten og intensiteten af de intime øjeblikke, og bidrage til at give både dig og din partner mere nydelse. Det kan derfor være løsningen på en række problemer eller en ideel måde at opnå større seksuel tilfredsstillelse. Nogle glidecremer kan endda bruges til at forlænge samleje, så I får endnu mere ud af det! Oplev selv fordelen ved at bruge glidecreme, og hvordan det kan bidrage til dit sexliv.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Intet resultat
De valgte filtre passer ikke til nogle af vores produkter. Prøv at fjerne filtrene og modificer din søgning derefter.

Af flere forskellige årsager ønsker mange at få større glæde af seksuelle møder. Mens de måske har et stærkt ønske om at engagere sig, kan selve handlingen være ubehagelig eller endog smertefuld for mange, både mænd og kvinder. For at øge din fornøjelse og komfort i sengen er der et udvalg af smøremidler, der er ideelle til vaginal eller anal sex, på markedet. De findes i forskellige væskeformer, om det er vand eller oliebaserede eller i form af en gel.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.