Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Sådan bruges glidecreme - Her er de bedste på markedet

Glidecreme er almindeligt anset for at være den nemmeste, hurtigste og sikreste måde at overvinde problemer såsom tørhed i skeden eller ubehageligt analsex. De kan også anvendes til at forbedre et pars seksuel tilfredsstillelse, og nogle glidecremer kan endda bruges til at forlænge samleje.

Hvad er glidecreme?

Dette er et fantastisk middel til at øge stimulering og intimiteten under samleje. Ved at tilføje smørelse kan man reducere vaginal tørhed eller ubehageligt analsex. Ligeledes kan disse midler også anvendes i soveværelset til at gøre forspil og samleje til sjovere og mere frækt.

Der er 3 typer af glidecreme til rådighed: Der findes vandbaseret, silikonebaseret samt oliebaseret.

Vandbaseret smøremidler er det mest populære valg. Udover at de er nemme at rengøre er de også let-anvendelig og kan bruges til alle former af seksuelle aktiviteter. Denne type glidecreme kan anvendes til vaginal-, anal-, og oral sex – hvilket gør den ideel til de fleste menneskers behov og krav. Ligeledes kommer denne type smørelse også i mange forskellige varianter, herunder varme, prikkende og kølende, hvilket giver en ny og anderledes præg på den seksuelle akt.

De silikone-baseret glidecreme har den fordel, at de holder lidt længere end den vandbaseret. Dette gør den type til den fortrukne, i længerevarende seksuelle aktiviteter og til anal sex. Ulempen ved denne creme er, at den ikke kan anvendes sammen med silikone sexlegetøj, da der således skabes en silikone-på-silikone effekt. Men de kan nemt benyttes til latex kondomer og ikke-silikone sexlegetøj.

Den oliebaseret glidecreme er typisk udformet på vaseline og E-vitamin olie. Denne type smørelse betragtes som værende det fortrukne valg til mandelig onani. Denne formular kan ikke kan benyttes sammen med latex kondomer eller gummi sexlegetøj. Netop på grund af dette, er denne smørelse populære hos par i monogame forhold som ikke benytter kondom prævention.

Hvorfor anvende glidecreme?

Denne stimulerende smørelsescreme benyttes især med at overkomme vaginal tørhed, som plager mange kvinder. Vaginal tørhed kan gøre det smertelig og ubehagelig at dyrke sex, hvilket kan slide på et hvilket som helst sexliv. Udover at anvende glidecreme til at bekæmpe tørhed, kan den også anvendes til at gøre sexlivet mere intimt og frækt.

At vælge den korrekte smørelse, handler blot om at vide, hvad du skal bruge den til og i hvilke situationer. Seksuelle glidecremer er en fantastisk måde, hvorpå du kan forbedre dine seksuelle oplevelser, enten alene eller med en partner.

Hos ShytoBuy tilbyder vi udelukkende cremer som er baseret på sunde og naturlige ingredienser. Netop ved at anvende et naturligt produkt, kan du minimere chancerne for at udvikle allergiske reaktioner.

Mærke Type God til Egnet med sexlegetøj Størrelse
Vandbaseret
 • Ikke fedtende
 • Gnidsningsfri
 • Mindsker tørhed
Ja 75 ml.
Vandbaseret
 • Samleje
 • Mindsker tørhed
Ja 250 ml.
Silikonebasert
 • Analsex
 • Afslappende virkning
Nej 130 ml. Læs mere
Vandbaseret
 • Giver en kildende fornemmelse
 • Forspil
Ja 130ml. Læs mere
Oliebaseret
 • Erotisk læderduft
 • Holder længere
 • Nem at rengøre
Nej 156 g. Læs mere

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med