FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Vandbaseret glidecreme frem for oliebaseret glidecreme?

Hvad end om man ønsker vaginal eller anal sex, vil brug af glidecreme altid være en god ide. Det kan give begge parter en øget nydelse, samtidigt med at det nedsætter risikoen for rifter og terre. Men hvilken glidecreme er bedst? Og hvilken skal du vælge for at dække dit behov?

Hvad er glidecreme?

Hvad er glidecreme?

Teknisk set, er glidecreme et smøremiddel, der hjælper med at reducere friktion. Smøremidler anvendes ofte til ting som cyklekæder og maskiner til at hjælpe med at nedsætte friktionen i bevægelige dele. Personlige smøremidler indeholder forskellige ingredienser, men ideen er den samme - de er til for at reducere friktionen på dine egne bevægelige "dele" for at gøre sex og onani nemmere og sjovere. Dette lyder jo simpelt nok, men hvorfor er der så mange forskellige slags glidecremer på markedet? Det er fordi ligesom kondomer og vibratorer, så tilbydes der forskellige glidecremer til forskelligt brug.

Vandbaserede glidecremer

Vandbaserede glidecremer

Dette er langt den mest almindelige, og med god grund. Fordi de er vandbaseret, er derfor nemme at rydde op efter samt at vaske af tøjet eller lagnet. Dette skyldes rent vand er den mest naturlige ingrediens derude. Vandbaseret glidecremer kan også være meget blid og beroligende på huden. Glidecremen fra ky jelly er vandbaseret og kan bruges med kondomer uden at kompromittere deres integritet, hvilket betyder at de ikke vil medføre kondomer at ripper eller revner lettere. De kan også anvendes sammen med legetøj, så som vibratorer, selv dem, som er fremstillet af silikonemateriale. Til masturbation, hvor du udelukkende benytter dine hænder til at stimulere dig selv, vil det anbefales at du anvender en vandbaseret glidecreme.

Silikonebaserede glidecremer

Silikonebaserede glidecremer

Silikone er et materiale fremstillet af alternative kæder af silicium (et naturligt element) og oxygenatomer. Det kan komme i mange former, herunder gummi, harpiks eller olie. De forskellige former anvendes til alt, fra medicinske anvendelser til isolering. Flydende form er særligt effektivt, når det anvendes, som den vigtigste ingrediens i personlige smøremidler. Det der gør silikonebaserede glidecremer så populære er, først og fremmest, at de kan have en meget unik, silkeagtig fornemmelse, hvilket er beroligende på huden og efterlader den blød og glat. Silikone er også allergivenligt, så det er et godt valg indenfor glidecreme, for brugere med følsom hud eller allergi. Eftersom disse glidecremer indeholder mere silikone i stedet for vand, holder de ofte længere og skal derfor ikke genanvendes så ofte. Ligesom vandbaserede glidecremer, så er silikone smøremidler også sikkert at bruge sammen med latex og legetøj, du kan dog ikke bruge silikone glidecreme sammen med silikone legetøj, da cremen over tid, kan nedbryde gummiet. Silikonebaserede glidecremer, fedter dog lidt mere end vandbaseret gør. Hvis du ønsker at gøre et karbad lidt varmere, eller gå på eventyr med sex i vand, så er det vigtigt at være opmærksom på, at vand i sig selv faktisk kan øge risikoen for friktion. Til brug i vand vil en silikonebaseret glidecreme derfor være anbefalet.

Oliebaseret glidecremer

Oliebaseret glidecremer

Du vil ikke finde mange oliebaserede glidecremer på ShytoBuy, og der er mere end én grund til hvorfor. Den første er, at oliebaserede smøremidler er ikke sikkert at bruge med latex kondomer. De kan gøre latex porøse, eller endda få det til at rippe og eller forsage slitage, hvilket drastisk øger din risiko for graviditet eller få sexsygdomme. Olier kan også være svært at rense ud af legetøj og hud. De kan tilstoppe porerne og giver en nem grobund for bakterier og infektioner, og de virkelig kan gøre et nummer på dit sengetøj og pyjamas! Tage vores rådgivning og springe oliebaserede glidecremer, og vælg vand- eller silikonebaserede formler i stedet.

Anbefalede Produkter

Del med