Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Intim forbedring

Sådan får du mere sex i julen – 6 effektive tips

Julen står for døren, og med den følger en tid, hvor vi har tid til selvrefleksion og familien. Eller gør det? For julen kan også være stressende, fyldt med fed dansk julemad, alkohol og alt der hører til, og det kan være noget så usexet og faktisk påvirke både dit parforhold og sexliv negativt. Men der er hjælp at hente.

Vi danskere har en tendens til at spise lidt for meget mad i løbet af julemåneden. Det kan selvfølgelig være svært at begrænse sig, da julemad generelt er meget lækkert og hører højtiden til, men det bliver også til mange kalorier, der gør, at man føler sig oppustet, doven og knap så sexet. Det kan medføre, at man ikke får plejet sit parforhold eller sexliv, da man ganske enkelt ikke har overskud til det. Men vi har samlet 5 af de bedste (og mest effektive tips) til at få overskud til mere tips i julemåneden, så du alligevel kan nyde juleand, snaps og risalamande med relativ god samvittighed og stadig have lyst til sex.

6 gode råd til mere sex i julen

1. Lad være med at overspise

Juleand, risengrød og brunede kartofler er lækre, men de indeholder også mange tunge kalorier, der gør, at man bliver oppustet. Det kan betyde, at du ikke har det nødvendige overskud til at pleje sexlivet.

2. Hold igen med bestemte fødevarer

Visse fødevarer kan få din krop og kropsvæsker til at lugte, herunder hvidløg, asparges, rosenkål, og kan påvirke lysten i soveværelset. Så hold øje med, hvad du spiser, for hvis lysten melder sig, ville det være ærgerligt at ødelægge den, hvis du ikke dufter godt.

3. Nyd julen uden stress

Sikke en voldsom trængsel og alarm – ja, selvom julen bør stå i hjerternes tegn, er den ofte forbundet med en masse stress. Så sørg for at planlæg alt og erkend, at du ikke kan nå alt. Ellers kan det påvirke både dit parforhold og sexliv negativt.

Fokuser på det vigtigste i julen og erkend, at I ikke kan nå alt. Undgå stress og nyd hinandens selskab.

4. Sørg for at få de rigtige næringsstoffer

Sørg for at give din krop de rigtige næringsstoffer i form af vitaminer og mineraler, som er med til at bidrage til en øget sexlyst. Her er især zink vigtigt, da det forstærker spermen og kan bidrage til dannelsen af skedesekret hos kvinder. Alternativt kan du overveje naturlige kosttilskud, der er udviklet specifikt til sexlyst. Til mænd er Viaman T-Boost Potenspiller et godt alternativ. Tilskuddet indeholder blandt andet maca, zink og bukkehorn, og er specielt udviklet til mænd med rejsningsproblemer samt bidrage til sexlysten. Til kvinder er ViaHer Pro fantastisk, da det indeholder naturlige ingredienser som gingko biloba, ingefær og B2-vitamin, der bidrager til sexlyst hos kvinder.

5. Drik ikke for meget

En lille snaps til julefrokosten skader så absolut ikke, og kan faktisk gavne sexlysten. Men lad være med at drikke for meget, da det kan give dig erektionsproblemer og manglende sexlyst.

6. Motioner og hold kroppen i gang

Regelmæssig motion er generelt en rigtig god idé, især i juletiden, hvor det er vigtigt at holde kroppen og maven i gang for at undgå, at du får forstoppelse. Og sex er ikke ligefrem det første, man tænker på, hvis man på grund af for megen fed mad har fået forstoppelse og nu skal tilbringe flere timer på toilettet. Så gå lange raske ture, det giver dig et energiboost.

Sørg for at finde tid til hinanden i løbet af julen, så I også kan pleje parforholdet.

Tænk på hvad du ikke bør spise, hvis du skal have sex

Man skal selvfølgelig forkæle sig selv med lækker mad i løbet af julen. Men hvis man vil have fokus på parforholdet og sexlivet, kan det være en god idé at holde lidt igen. Du kan eksempelvis spise løs juleafen, og den aften kan så være sexfri. Herefter kan du så overveje, hvor meget du skal spise dagene efter. Og hvis du har spist for meget, er det bedre at tage en rask gåtur end at lægge dig på sofaen. På den måde er der gode muligheder for at være klar til samleje, selvom du har overspist.

Asparges, rosenkål og hvidløg er også fødevarer, du bør undgå, hvis dit mål er at smage og dufte godt. For visse smagsstoffer og ingredienser kan nemlig påvirke dine kropsvæsker, skedesekret og sæd, hvilket kan føre til, at lysten ganske enkelt forsvinder.

Og selvom snaps og juleøl for mange hører julen og julefrokosterne til, bør du overveje at holde lidt igen med alkoholen, hvis du gerne vil have overskud til sex i løbe af den søde juletid. For ja, det er korrekt, at lidt alkohol kan have en positiv effekt på sexlysten, men det kan have den stik modsatte effekt, hvis du drikker for meget. Det ender ofte med dårligere sex, hvis manden overhovedet kan få erektion.

Undgå stress

Selvom det kan være svært især i julen, der ofte er travl og hektisk, bør du undgå stress, da det kan være ødelæggende for dit parforhold og sexliv. For stress påvirker dit sexliv endnu mere, end den mad du spiser. Der er meget, der skal gøres, både før og op til selve juledagene, og det kan påvirke dit sexliv. Og som om december måned ikke er hektisk nok i sig selv, skal man i dagene efter juleaften møde hele familien, og dertil kommer, at man muligvis skal deles om børnene på grund skilsmisse. Så sørg for at prioritere din tid, du kan ikke nå det hele. Sats i stedet på det vigtigste og find tid samt overskud til at nyde parforholdet og sexlivet, det ville være ærgerligt at ende som en kedelig statistik blandt de mange skilsmisser, der boomer efter julen.

Andre interessante artikler