FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Virker brystforstørrende apparater?

Vil du gerne have større bryster, men har hverken lyst eller råd til at skulle have en brystforstørrende operation, så findes der heldigvis alternativer. Her kan du læse om brystforstørrende apparater og lære hvilke modeller der findes og hvordan de virker.

I disse moderne tider, er der mange kvinder der overvejer mulighederne for en brystforstørrende operation. Selvom denne procedure er ved at blive en populær tendens hos kvinder med bryster der er mindre end gennemsnittet, er der også andre metoder man kan overveje, når det kommer til brystforstørrelse.

Hvis du allerede har undersøgt en del omkring dette emne, eller hørt en læge eller sygeplejerske om et sådant spørgsmål, så er du nok efterhånden fortrolig med nogle af de naturlige teknikker der findes til at forøge bryststørrelsen.

Du har måske hørt om en brystforstørrende maskine eller apparat, der har som mål at øge brystets størrelse. Selvom brystforstørrende operationer er langt mere populære i forhold til disse apparater, så har mange kvinder haft gode resultater ved hjælp af en sådan maskine. Det er uden tvivl mere sikkert og komfortabelt end kirurgi og så er der en stor forskel i pris.

Hvad er et brystforstørrende apparat?

Ligesom der er penisforlængelsesenheder på markedet, er der også et apparat til kvinder, som har til formål at øge brystets størrelse. Maskinen er en pumpemekanisme og er medicinsk sikker at bruge.

Den består af to kupler, der dækker hvert bryst og fungerer som en pumpe. Den kan være enten manuel eller elektronisk, afhængigt af modellen du køber. Apparatet giver et blidt vakuumtryk på brystvævet, hvilket resulterer i vækst af din skålstørrelse efter et stykke tid.

Hvordan virker et brystforstørrende apparat?

Hvordan virker et brystforstørrende apparat?

Det kræver ikke den store forklaring for at forstå hvordan et brystforstørrende apparat virker. Det første skridt er at dække hvert bryst med de to kupler, som medfølger til apparatet. Da maskinen automatisk eller manuelt pumper og forårsager spænding, vil der naturligt opstå en hævelse af brystvævet.

Vakuumeffekten resulterer i at fedtstoffer og fedtvæv mættes, hvilket tillader brystkirtlerne at vokse til deres yderste potentiale, da det balancerer de hormoner, der giver yngre og sunde bryster. Den vigtigste funktion af apparatet er at støtte kollagenproduktionen og udviklingen af nyt brystvæv. Pumpen er en god form for motion for væv og kirtler, der fører til at øge blodgennemstrømningen omkring brystområdet, som fremmer væksten af nyt og sundt væv.

Hvilke typer brystforstørrende apparater findes der?

Som tidligere nævnt er der to grundlæggende typer af brystpumper, som er den manuelle og elektroniske. Den manuelle bryst maskiner har som regel to kupler og en håndpumpe, der frembringer vakuummet. Den anbefalede brugstid med en manuel maskine starter ved 15 minutter om dagen. Når du har brugt det flere gange, kan det øges til højst en time.

Den anden type brystforstørrende apparat er den elektroniske form. Den leveres med to skåle, som indsættes i din egen bh. Herefter tænder man for enheden med et kontrolapparat, hvor du kan styre spændingen og styrken af stimulation. Denne type er ofte mere behagelig og lettere at bruge, da der ikke skal pumpes manuelt. Du kan blot læne dig tilbage og nyde behandlingen.

Hvor hurtigt kan man se resultater?

Ligesom med penispumper kan resultaterne variere fra person til person. Apparater til brystforstørrelse er de langsomste teknikker til at øge bryststørrelsen, især når de anvendes alene. For at opnå hurtigere resultater kan du eventuelt supplere med en stimulerende creme samt lægge en plan for din kost, hvor du sørger for at indtage fødevarer der kan give brystforstørrelse.

Nogle kvinder har rapporteret, at deres bryststørrelse steg i løbet af de første to måneder de brugte et apparat til brystforstørrelse. De fleste bør dog bruge det i mindst 6 måneder og op til et helt år, for at opnå de bedste resultater.

Er de sikre at bruge?

Ja, brystpumper er sikre at bruge. Hvis du er interesseret i at bruge sådan et apparat, er det bedst at huske, at du ikke skal lade det sidde på alt for længe de første par gange. Brystvævet er følsomt. Husk at håndtere maskinen med største omhu på alle tidspunkter. Hvis du bruger den manuelle version, kan der opstå røde ringe omkring brystet fra hvor kuplerne har siddet. Disse burde dog forsvinde indenfor 20 minutters tid. Hvis de ikke forsvinder indenfor et godt stykke tid, så er det tegn på at du har ladet dem sidde for længe på brysterne. Sørg for aldrig at bruge apparatet i længere tid end angivet i vejledningen.

Hvilken type apparat skal jeg vælge?

Hvilken type apparat skal jeg vælge?

Dette er helt op til dig. Hvis du leder efter den billigste løsning og kun har 15 minutter tilovers på en dag, kan du vælge den manuelle type. Det kan være trættende for hænderne, fordi du er nødt til konstant at trykke pumpen i 15 minutter; men den gør hvad den skal.

Den elektroniske brystforstørrelsesmaskine er en smule højere i pris, men er absolut mere komfortabel at anvende. Den kræver ingen manuel pumpning og du kan blot læne dig tilbage og nyde virkningen eller du kan sågar gå rundt med den på imens du laver andre ting i hjemmet.

Du kan øge størrelsen af dine bryster på en mere sikker og billig måde ved at bruge et brystforstørrende apparat, i forhold til en operation. Operationer er ofte forbundet med bivirkninger, smerter og et stort hul i lommen efterfølgende.

Andre interessante artikler