FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Brystforstørrelse

20 tips til naturlig brystforstørrelse derhjemme

Her får du 20 lette teknikker og tips til hvordan du kan øge dine brysters størrelse på en naturlig måde. Din kost har meget at sige om størrelsen på dine bryster og mange af rådene er derfor baseret på naturlige østrogenrige fødevarer, som du let kan indføre i din daglige kost. Derudover er træning af brystmuskler samt daglig massage essentiel i forhold til øgning af brystets vækst.

Brystmassage

Når vi taler om naturlige brystforstørrende metoder, så er brystmassagen klart øverst på listen. Det øger blodtilførslen til bryster og stimulerer væksten ved at skabe cirkulation til cellerne. Massér dine bryster forsigtigt i cirkulære bevægelser og brug en naturlig olie. Det kan f.eks. være mandelolie, kakaosmør, kokosolie, jojobaolie, sesamolie, olivenolie eller shea smør, som alle er kendt for at være effektive i forhold til at øge brysters størrelse. Undgå hårde bevægelser, da du dermed kan skabe brystvævet og nedsætte brystets naturlige fasthed.

Honning og olivenolie

Honning og olivenolie

En kombination af varm honning og olivenolie er kendt for at kunne give flotte resultater i forhold til at øge bryststørrelsen. Lav en blanding med 1 teske honning og 1 teske olivenolie og bland dem godt. Varm blandingen i mikroovnen eller i en gryde indtil den er lunken. Massér dine bryster med denne masse to gange dagligt.

shydk-total-curve-banner

Hjemmelavet brystforstørrende creme

Du kan lave din egen brystforstørrende lotion ved at blande 1 spiseske løgsaft, en halv teske gurkemeje og en spiseske varm honning. Påfør cremen på dine bryster og masser grundigt i 5-10 minutter og tag så din almindelige bh på. Denne lotion kan ikke kun hjælpe på brystforstørrelse, men kan også forebygge hængebryster.

Sesamfrø og –olie

Sesamfrø og –olie

Sesamfrø er meget effektive i forhold til at forme og forstørre bryster. Frøene består af kalcium, protein, jern og fosfor og bør være en naturlig del af din daglige kost. Sesamolien kan også bruges til massage af brysterne.

Bukkehorn

Denne plante er meget kendt i forhold til at øge brysters størrelse. Bukkehorn har en effekt som minder meget om østrogen, som kan stimulere produktionen af prolactin. Begge disse hormoner er vigtige i forhold til brysterne udvikling. Bukkehorn kan på en naturlig og sikker måde stimulere vævets vækst, hvilket kan give dig større, fastere og mere volumiøse bryster.

Fennikel

Fennikel

Dette er også en østrogenlignende plante, som kan hjælpe med at øge bryststørrelsen. Fennikel eller frøene deraf er rige på flavonoider, som kan øge væksten af brystvævets celler. Prøv at inkludere fennikel eller fennikelfrø som en naturlig del af din kost, men undgå overforbrug.

Rødkløver

Rødkløver indeholder fire forskellige phyto-østrogener, inklusiv genistein. Genistein er specielt gavnligt for brystforstørrelse, fordi det binder sig til estradiol-receptorer, som er specielt forbundet med brystets udvikling. Du kan indtage rødkløver som te ved at lægge 1-3 teskefulde tørrede blomster i en kop kogende vand og lade det trække i 10-15 min. Drik dette gerne 3 gange dagligt. Du kan også købe rødkløver tilskud fra enhver helsekost butik.

Savpalme

Savpalme

Savpalme kan hjælpe med at kontrollere et højt indhold af testosteron, hvilket kan stoppe brystets vækst. Savpalme fåes i kosttilskud, te og som naturlige bær. Du kan også bruge savpalmebærolie til at massere dine bryster.

Vild yams

Denne naturlige ingrediens har længe været brugt for dets gavnlige effekt på kvinders reproduktive sundhed, inklusiv præmenstruel syndrom og problemer i overgangsalderen. Det kan tages som kapsler eller i te. Pulveret fra yams kan også tilføres til cremer og vaginale salver og kan tilføres din daglige creme til brug ved brystmassage. Er du gravid, bør du dog undgå vild yams, da det kan påføre skade på barnet.

Østrogenrige frugter

Østrogenrige frugter

Naturlige østrogenrige frugter er bl.a. æbler, kirsebær, dadler, papaya og granatæble. Disse frugter kan ikke kun øge dit østrogenniveau, men også hjælpe med at øge din bryststørrelse.

Østrogenrige grøntsager

Grøntsager naturligt rige på østrogen er bl.a. rødbeder, gulerødder, kikærter, agurker, hvidløg, lakrids, ærter, kartofler, græskar, tomater og yams. Indtager du mange af disse kan du naturligt øge din bryststørrelse.

Østrogenrige korn

Byg, ris og hvede er gode eksempler på østrogenrige korn. Prøv at få masser af disse i din daglige kost, for at øge dine brysters størrelse.

Østrogenrige kerner og frø

Østrogenrige kerner og frø

Hørfrø, anisfrø, solsikkekerner, sesamfrø, græskarkerner og fennikelfrø er rige på naturligt østrogen. Mange kvinder har derfor fundet disse frø og kerner specielt effektive i forhold til øgning af deres bryststørrelse.

Phyto-østrogenrige nødder

Phyto-østrogen er et vigtigt hormon i forhold til brysternes udvikling. Cashewnødder, pistacie og valnødder er specielt rige på denne ingrediens.

Kylling

Kylling

Mange kyllinger er fodret med væksthormon, hvilket også kan have en væksteffekt på dine bryster, hvis du spiser kylling regelmæssigt.

Mælkeprodukter

Mælkeprodukter såsom ost, yogurt og mælk kan hjælpe meget på at øge din bryststørrelse. Sørg for at få masser af disse produkter, som en fast del af din daglige kost.

Bananmilkshake

Bananmilkshake

Er du meget slank eller undervægtig, kan bananmilkshakes hjælpe dig med at tage på i vægt samt øge dine brysters størrelse. Bland 1 banan og et glas mælk i en blender og drik dette hver morgen. Mange kan mærke en forskel allerede efter et par dage.

Kirsebær og jorbær

Friske kirsebær og jordbær kan øge produktionen af østrogen. Da østrogen er det kvindelige kønshormon, som er ansvarligt for bl.a. vores brysters vækst, kan det være en god idé at øge dette på en naturlig måde, hvis du ønsker større bryster. Indtag en god håndfuld friske jordbær eller kirsebær dagligt, for at opleve effekten.

Smoothie opskrift til større bryster

Tag 4-5 vaskede og pillede jordbær, 1 kop grapefrugt juice, 1 appelsin (skrællet og skåret i skiver), ½ agurk (skrællet og i skiver), 1 kiwi (skrællet og i skiver), en halv kop naturel yogurt og en halv spiseske hørfrøpulver. Bland alle ingredienser godt i en blender og drik det dagligt. Denne kombination kan være god for forstørrelsen af dine bryster.

Brystforstørrelsesøvelser

Motion og træning er også en vigtig del af processen, hvis du vil have større bryster på en naturlig måde. Det er vigtigt at du træner hele kroppen, men de specifikke øvelser, som er gavnlige for brystmusklerne og kan give brysterne et løft er armbøjninger (både alm. på gulv samt op af en væg) og brystpres.

Andre interessante artikler