FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Seksueldrift for mænd og kvinder

Kan det virkelig passe at mænd har en størrer sexdrift end kvinder? Læs med her, og bliv klogere på vores forskellige lyster og hvad der driver mænd og kvinders drift.

Kan det passe at mænd har en stærkere sexlyst end kvinder?

Kan det passe at mænd har en stærkere sexlyst end kvinder?

Ja det er sandt at mænd typisk har en større drive end deres kvindelige partner, når det kommer til lagengymnastik. Undersøgelser viser, at mænds seksuelle-drev ikke alene er stærkere end hos kvinder, men også langt mindre kompliceret. Kilderne til kvinders seksualdrift, kan være svære at konkretisere. Det er en almindelig viden, at kvinder lægger mere vægt på den følelsesmæssig forbindelse under samleje, end mænd gør. Men kvinder synes også at være stærkt påvirket af sociale og kulturelle faktorer.

Seksuel lyst hos kvinder er ekstremt følsom over for miljø og sammenhæng. Det betyder at lysten hos kvinder er mere påvirket af perioder med eksempelvis, stress på arbejdspladsen, sociale relationer, boligforhold osv. Men hvorfor er kvinders sexlyst mere sårbar over for disse miljømæssige sammenhænge? Nogle siger at det skyldes magtfordelingen mellem mænd og kvinder i samfundet, andre forklarer det er tættere knyttet en biologisk forklaring. Kvinder vælger deres partner med omhu, ud fra mandens evne til at vise omsorg og pleje (af kvinden og evt. et barn).

Mænd og kvinder stiller vidt forskellige krav til at nå frem til seksuel lyst og tilfredsstillelse. Kvinders ønske er mere subjektiv og mere på baggrund af følelser. Mænd derimod behøver ikke have nær så meget fantasi, da sex er mere ligetil for dem.

Det betyder ikke at mænd ikke søger intimitet og kærlighed i et forhold, som kvinder gør. De ser den bare forskelligt. Kvinder ønsker at tale først, føle forbindelsen og så have sex. For mænd er sex forbindelsen. Sex er mandens måde at udtrykke deres mere sårbare side på.

Ikke alene erfares sex anderledes også oplevelsen af orgasmer er forskellige fra mænd og kvinder. Mænd kan hurtigere og nemmere få orgasme end kvinder. Dette kan forklares ud fra samme overstående sammenhænge.

Kan kvinders seksualdrift stimuleres?

Kan kvinders seksualdrift stimuleres?

Det er ikke nogen hemmelighed, at mænds sexlyst og præstationsbesvær i mange år, har kunne blive stimuleret og afhjulpet af diverse tilskud og hjælpemidler, såsom medicin for impotens. Hos kvinder ses det samme udbud af hjælpemidler ikke på samme plan og mængde. På trods af, at det i mange forhold er kvinden, som oplever en nedsat lyst til sex.

Gold Max™ Pink til kvinder er et naturligt supplement mod sexlyst, som har hjulpet mange kvinder på verdensplan med at få lysten tilbage i soveværelset. Ikke alene kan tilskuddet hjælpe mod nedsat sexlyst, men det kan også øge intensiteten og orgasmeoplevelsen.

Tilskuddet virker ved at stimulere de kvindelige kønsorganer, energiniveau og lykkefølelsen via naturlige ingredienser. Ved også at tage hånd om den hormonelle faktor, såsom lykke og energifølelsen, vil mange kvinder opleve at denne stimulering virker effektivt på sexlyst og nydelsen under samleje.

Huske på, at folk kan variere fra disse normer.

Mænds seksuelle drift kan også stimuleres!

Mænds seksuelle drift kan også stimuleres!

Det er også vigtigt at pointere at det selvfølgelig ikke altid er kvinden der er problemet. Vi ser oftere og oftere at mænd føler sig presset af en række forskellige årsager, og har derfor også brug for naturlige behandling og løsning til manglende sexlyst. Gold Max™ til øget mandlig potens er også et 100% supplement mod sexlyst, som kan hjælpe mænd med at øge deres seksuelle evner og præstationer i soveværelset.

Andre interessante artikler