KØB 3 PRODUKTER MED "MIX & MATCH"-TAGET OG FÅ 20% RABAT PÅ DIN ORDRE*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Gold Max

Gold Max

Filtre

Type

Pris

409 kr. 409 kr.

Stjerner

Gold Max™ er udviklet til mænd og kvinder, som oplever impotens eller nedsat sexlyst. Denne øjeblikkelig virkende formular er et sikkert alternativ til receptpligtig medicin. Dette tilskud er verdensanerkendte for deres høje succesrate og skønsomme formular. Her kan du få et overblik over vores udvalg af Gold Max til mænd og kvinder.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Hvad er Gold Max™?

Sex anses for mange at være en fælles aktivitet, som i bund og grund handler om at tilfredsstille sin partner og sig selv. Men på grund af forskellige årsager, som Gold Max kan hjælpe med, kan mænd såvel som kvinder, være i stand til ikke at yde denne seksuelle tilfredsstillelse. At være ude af stand til at give seksuel tilfredsstillelse, vil som regel fører til problemer i parforholdet samt en negativ effektiv, i form af nedsat selvtillid, hos den der er berørt. Heldigvis kan dette tilskud hjælpe.

Dette revolutionerende tilskud er udviklet til mænd og kvinder som lider af impotens og nedsat sexlyst af forskellige årsager. Dens 100% natulige formular er et effektivt alternativ til receptpligtig potensmidler, men helt uden bivirkninger og besvær. Gold Max hjælper kvinder og mænd med at genvinde deres seksuelle evner naturligt og effektivt.

Dette verdensberømte kosttilskud er udviklet efter mange års forskning. Selvom der forskes i impotens og midler mod denne lidelse hele tiden, findes der et meget lille udvalg af naturlige behandlingsmuligheder til nedsat sexlyst og rejsningsproblemer. Derfor har netop Gold Max vundet stor indpas i store dele af verden – anerkendt for dens skønsomme, men vigtigst af alt utrolig effektive formular – hos mænd og kvinder.

Gold Max til mænd

En af de mest almindelige årsager til at mænd ikke er i stand til at seksuelt tilfredsstille deres partner bunder i en eller anden form for erektions problem. Gold Max er designet for at fremme en af de mest almindelige årsag til impotens og nedsat sexlyst, nemlig nedsat blodtilførsel til penis. Udover at give fordele i øget blodstimulation til penis, giver Gold Max også en bemærket stigning i seksualdrift, mere behagelige orgasmer og en stigning i følsomheden i penis.

Gold Max potensmiddel er stimuleret med Ginseng, som er kendt for at støtte kropslig energi. Traditionelt set har denne ingrediens været anvendt til at styrke immunforsvaret og lindre symptomer på angst, træthed, depression og andre lignende psykologiske faktorer. Ginseng er også anvendt hos sportsfolk for at forbedre udholdenhed, hukommelse og koncentration. Gold Max anvender ginseng, til at opstemme en naturlig lyst og energi til seksuelle aktiviteter. Foruden denne effektive ingrediens, indeholder supplementet også Wolfiporia Cocos og Herbal Epidemii. Begge ingredienser er anerkendte for at forbedre mænds seksuelle sundhed og øge blodgennemstrømningen til blandt andet penis musklen. På denne måde vil du opleve en større, kraftigere og mere intensiv erektion.

Dette supplement stimulerer rejsning øjeblikkelig, præcis som receptpligtigt medicin. Du skal blot tage en kapsel 45 minutter før seksuel aktivitet og du vil opleve en øget seksuel præstations- og ydeevne.

Gold Max Pink til kvinder

Efter den store succes med samme formular til mænd, blev denne formular til kvinder udviklet. Disse styrker kvindelig seksuel ophidselse og kan udover at bidrage til øget sexlyst, øget orgasme, præstation og udholdenhed.

Trods det faktum at kvinder er mere seksuelt opstemmende af natur, er nedsat sexlyst et større problem hos kvinder end hos mænd. Det er der flere årsager til. Kvinders fysiske behov er mere relateret til deres psykiske og følelsesmæssige behov. Gold max kan hjælpe kvinder, som lider af et nedsat sexdrive, til at finde det skub, som de har brug for.

Formularen i Gold Max Pink indeholder ingredienser som Panax, sibirisk ginseng og radix angelicae sinensis. Denne effektive kombination af naturlige ingredienser støtter de reproduktive kvindelige mekanismer i kroppen, og øger således energiniveauet, ydeevnen og sexlysten.

Gold Max Pink optages i kroppen fra første indtagelse. Tilskuddet skal indtages 45 minutter inden planlagt seksuel aktivitet.

Er supplementet sikker at bruge?

Formularen i begge tilskud er udelukkende naturlige og derfor et oplagt valg til receptpligtig elskovs- og potensmidler. Du bør ikke være nervøs for bivirkninger eller ubehag ved anvendelse af produktet. Vi anbefaler dog altid at du gennemgår ingredienslisten ved Gold Max før anvendelse, for at minimere en eventuel allergisk reaktion for nogle af de naturlige ingredienser.

Du kan læse mere om Gold Max ved at trykke på produktsiden ovenover. Hos ShytoBuy tilbyder vi hurtig dag til dag levering på alle ordre, hvis du bestiller mandag-torsdag inden kl. 16.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.