Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Viaman Viper til mandlig libido

8 Tabletter | Naturlig støtte til præstation & libido

Oversigt

Viaman Viper kan tilbyde dig en mere nydelsesfuld oplevelse, når du befinder dig mellem lagnerne. Dette anerkendte mandlige supplement kommer i tabletform og bør tages før intimitet, hvor det hjælper til at give en diskret forbedring af præstationsangst og din generelle præstation i sengen. Du tager blot tilskuddet 30 minutter før seksuel intimitet. Det er tilgængeligt i en praktisk og diskret pakke med 8 kapsler, som du kan tage med dig, hvorend du er.

 • Baseret på naturlige ingredienser
 • Ingen recept nødvendig, intet besøg hos lægen
 • Kliniske studeret produkt
 • Sammensat til at forbedre den seksuelle præstation
 • Vinder af Paul Raymond Best Awards for Bedste Produkt i 2013
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Vegetarisk
 • Køb 1 $27.57
 • Køb 2 $49.62 $55.14 Du sparer 10%
 • Køb 3 $66.18 $82.71 Du sparer 20%

Hvad er Viaman Viper?

Viaman Viper

Viaman Viper er et nyt, avanceret kosttilskud til mandlig seksuel støtte, som er udviklet til at give mænd selvtilliden tilbage i sengen uden pinlige besøg hos lægen eller potentielt skadelig receptmedicin. Disse nye kapsler hjælper dig til at støtte din mandlighed og gøre oplevelsen bedre for både dig og din partner.

Hvordan virker Viaman Viper?

Den gode ting ved Viaman Viper er, at sammenlignet med andre produkter til mandlig præstation på markedet, er denne kapsel naturlig og hurtigtvirkende. Den er baseret på en unik blanding af naturlige ingredienser, herunder B1, B6, B12 vitaminer samt magnesium. Disse er kendt for at støtte en sund funktion i både nervesystemet og de mentale evner, hvilket er blevet direkte forbundet til opretholdelsen af mandlig libido og præstation. Dette kan hjælpe dig til at præstere bedre og give en positiv indflydelse på libido, samt evnen til at præstere intimt. Som ved ethvert naturlig kosttilskud kan resultaterne variere fra person til person.

Hvordan tager jeg Viaman Viper?

 • Alt du skal gøre er, at tage 1 tablet med et glas vand, ca. 30-40 minutter før intimitet. Tiden hvormed effekten vil indfinde sig vil variere fra person til person, men tilbagemeldinger fra nuværende brugere siger, at 30 minutter er det gennemsnitlige.
 • Tag ikke mere end 1 tablet i løbet af 24 timer. Overstig ikke det anbefalede daglige indtag.
 • Mænd over 18 år kan tage produktet.

Ingredienser:

B1-vitamin eller thiamin
B1-vitamin eller thiamin

Også kendt som anti-stress vitamin. B1-vitamin hjælper til at bevare muskelfremtoning, samt evnen til at håndtere stress. Vi kender alle vigtigheden af at være i stand til at kontrollere stress og pressede situationer når det kommer til at præstere vores bedste under intimitet. Vitaminet er også kendt for at forbedre cirkulationen, hvilket er centralt for at sikre en stærk intim præstation. For videnskabelig information klik her.

B6-vitamin eller pyridoxin
B6-vitamin eller pyridoxin

B6-vitamin støtter produktionen af serotonin, der er en vigtig humør-stimulerende neurotransmitter. Det er ikke altid nemt at komme i det rigtige humør og være fokuseret, særligt når det kommer til vores sexliv. B6-vitamin er kendt for sin evne til at skabe balance i humøret og naturligt hjælpe til at forøge mentalt fokus, hvilket gør dig stærkere og mere koncentreret i intime situationer. For videnskabelig information klik her.

B12-vitamin eller cobalamin
B12-vitamin eller cobalamin

B12-vitamin er kendt for at vedligeholde nervesystemets helbred og hjælpe til at fremme intern cellekommunikation, hvilket kan være vigtigt for en hurtig respons på seksuel stimulans. Mænd med mangel på B12-vitamin klager ofte over langsomme reflekser og lavt fokus. B12-vitamin er også kendt for naturligt at hjælpe på fertiliteten. For videnskabelig information klik her.

Magnesium
Magnesium

Dette mineral er kendt for sin indflydelse på fysisk præstation, samt evnen til at hjælpe med at fremme muskelfunktion og styrke. Undersøgelser har vist, at magnesium kan have positiv indvirkning på den anabole hormonelle status, herunder det mandlige kønshormon, hvilket kan hjælpe på libido og underbevidst selvtillid hos mænd. For videnskabelig information klik her.

Aktive ingredienser: Magnesium; Biotin; Vitamin B6; Vitamin B1; Vitamin B12, E460; 112,5 mg Magnesium (Magnesiumoxid) (30% NRV*); Anti-klumpnings agent: E570, E470b, E551; Fortykningsagent: E468; Dæknings Agents : Hydroxypropylmethylcellulose; E133 (bærer:Triacetin); Hydroxypropyl Cellulose; Carnauba Voks, Talc E553b.

Naturligt og sikkert

Viaman Viper er baseret på naturlige ingredienser og der findes ingen kendte bivirkninger. Du bør dog stadig læse ingredienslisten for at sikre, at der ikke opstår nogle allergiske reaktioner.

Viaman Viper til mandlig libido 8 Tabletter | Naturlig støtte til præstation & libido

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(8)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

87.27% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

brugte de originale viaman som jeg har været rigtig glad for, men viper er langt langt bedre! hold nu op en effekt

t torben
Bekræftet køb

min ven anbefalede mig disse, og de virker fantastisk.. man ka køre hele natten med disse jo, haha

r rasmus
Bekræftet køb

super godt produkt, dejlig kundeservice og hurtig og diskret fragt. de får sgu 5 stjerner for dette!

h henrik
Bekræftet køb

Disse er meget bedre end andre, jeg har prøvet, da jeg ikke har haft nogen underlige bivirkninger, og det gør, hvad det siger !!

S Spencer
Bekræftet køb

Jeg tager dem med når jeg skal ud, og begge gange jeg har haft brug for dem, har de virket

G Gary
Bekræftet køb

Godt produkt og de er diskrete

T Toby
Bekræftet køb

De virker for mig, og s¨er de naturlige. Har ingen bivirkninger

H Hamza
Bekræftet køb

Fungerer fint for mig

B Bent
Bekræftet køb

Super til mit behov

K Karsten
Bekræftet køb

Kan anbefales

T Tim

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide