FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

HairMax Laser

Hårtab er en lidelse som kan ramme mænd og kvinder uanset alder eller livsstil. Anerkendte Laserbehandling er en effektiv non-kirurgisk behandlingsform, som kan give permanente resultater. Hos ShytoBuy er vi stolte af at kunne introducere HairMax, som kan hjælpe dig uanset hvilket hårproblem du måte have inden for hårtab og hår udtynding

HairMax Laserbehandling

Hårtab er en lidelse som kan ramme mænd såvel som kvinder i alle aldersgrupper. Det kan være et stort og følelsesmæssigt problem for de udsatte, som vil gøre hvad som helst i kampen for at bekæmpe og forebygge problemet. Der forskes hele tiden på området, i søgen efter den mest optimale behandlingsform. Herunder kirurgisk metoder såvel som non-kirurgiske metoder, såsom laserbehandling, piller, tabeletter, shampoos og olier.

Hårtab med laserbehandling er en af de mest effektive non-kirurgiske behandlingsformer på markedet. Hårtab med laserbehandling er en teknik som er kendt under samme koncept som foto-bioterapi, som benyttes til at stimulere cellevæksten. Flere producenter på markedet tilbyder såkaldte hjemmelasere, herunder anerkendte producent HairMax, som i dag også benyttes i udvalgte professionelle saloner.

Hvordan virker HairMax Laserkam?

HairMax Laserbehandling anvender laserlys som kan stimulere hovedbunden og øge den samlede blodcirkulation i det område hvor laserbehandlingen anvendes. Ved at stimulere blodcirkulationen vil det bevirke til, at hårsækkene får mere blod og på den måde vække ”sovende” hårsække til at påbegynde med at producere igen. Denne behandlingsform er i mange tilfælde en effektiv metode, men det stiller krav til forbrugeren om gentagende behandlingsgange, da en ophøreren i flere situationer vil betyde, at den oparbejdet effekt langsomt vil aftage.

HairMax laserbehandling er som den eneste FDA godkendt under kategorien medicinsk udstyr, som har vist sin kunnen mod behandling af mandlig og kvindelig hårtab. HairMax kan med sine avanceret laserteknologi producere sundere og kraftigere hår samt at forhindre hårtab yderligere. HairMax laserbehandling laver løbende test og klinisk observationer for at kunne tilbyde og opretholde den anerkendelse de har nu, som værende et af de bedste hjemmelasere på verdensmarkedet.

Vi tilbyder en bred vifte af HairMax laserkamme til behandling af hårtab. En af bedst anmeldte varianter i produktgruppen er hairMax LaserComb™ Professional 12. Denne Laserkam anvender en laserenergi af i alt 12 individuelle laserstråler, som gør laserbehandlingen mere effektiv. Produktets resultater skulle give en merkant synlig hårvækst på 20 uger, ved af 3 ugentlige behandlinger af 8 minutters varighed. HairMax LaserComb™ har vundet internationale priser, herunder blandt andet ”Product of the Year” samt ”Årets Opfindelser” af henholdsvis Time og National Hair Journal.

Andre interessante artikler