Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Hårtab

Alt du skal vide om vitamin-vingummier – er de lige så sunde som vitaminpiller?

Hvis du har fulgt lidt med på de sociale medier eller besøgt din lokale helsebutik, har du nok bemærket, at udvalget af såkaldte vitamin-vingummier er eksploderet.

Men virker vitamin-vingummier, eller er de mere usunde end sunde?

Vi giver dig i denne artikel svar på alle dine spørgsmål om de meget populære vitamin-gummies, som du i dag kan få til hårtab, få fast hud, styrke negle og booste dit generelle velvære.

Hvorfor er vitamin-vingummier så populære?

Man kan næsten ikke åbne Facebook eller et helseblad, uden at der bliver reklameret for vitamin-vingummier. Hele trenden startede tilbage i 2012, hvor de første vitaminproducenter begyndte at lave vitaminpiller i vingummi-form.

Men det var først i 2015, da Kardashian-søstrene var med til at markedsføre hårvingummierne fra SugarbearHair, at det for alvor tog fart.

Herefter valgte flere producenter som blandt andet Hairlust, VitaYummy, MaxMedix og BeautyBear at lave vitamin-vingummier til forskellige formål, og i dag kan stort set alle kosttilskud fås i vingummiform.

Et af de mest populære gummies-tilskud er uden tvivl Biotin, der bidrager til styrke dit hår, hud og negle, og er dermed det perfekte skønheds-tilskud til alle, der har problemer med tyndt hår og hårtab. Du kan købe Biotin-gummies fra MaxMedix ved at klikke på dette link.

Hvilke vitaminer er der i vitamin-vingummier?

Mens de første vitamin-vingummier primært var målrettet skønhedsvitaminer, kan du i dag købe vingummier med stort set alle vitaminer og dermed have et godt alternativ til almindelige vitaminpiller.

De mest populære er dog stadig vitaminer til skønhedspleje, og her er et godt eksempel biotin gummies fra MaxMedix. Vingummierne indeholder blandt andet E-, C-, D3- og B12-vitamin samt biotin, zink, folinsyre og retinol, der er perfekte til dit hår, hud og negle.

B-vitaminer er især vigtige i et skønhedsperspektiv, da de er kendt som vitaminer til håret’, og spiller en vigtig rolle for dit hårs sundhed.

Det betyder med andre ord, at du ved mangel på B-vitamin kan opleve hårtab samt flossede negle.

Vigtige B-vitaminer er biotin, B12-, folinsyre (B9-vitamin), B12-vitamin, og derfor bør du købe Biotin Gummies fra MaxMedix, da de indeholder netop disse vitaminer, som giver dig de optimale forudsætninger for at få et sundt, fyldigt og glansende hår samt smukke negle.

Vitamin-vingummier er perfekte til dig som har problemer med at sluge piller eller kapsler.

Er vitamin-vingummier lige så effektive som vitaminpiller?

Det korte svar er ja, vitamin-gummies er lige så effektive og indeholder samme mængde samt type vitaminer og mineraler som almindelige vitaminpiller.

Dog er du ofte nødt til at tage flere vitaminvingummier på daglig basis sammenlignet med vitaminpiller, da det kan være sværere at kontrollere indholdet af næringsstoffer i vingummierne.

En forklaring på dette er, at vingummierne har mindre plads til næringsstoffer, da der også skal være plads til gelatine og sødestoffer.

Så når du tager Biotin Gummies fra Maxmedix, er det vigtigt, at du tager den anbefalede daglige dosis, da du på den måde får dækket dit daglige behov for de pågældende næringsstoffer.

Vingummivitaminer er ikke slik, og du bør ikke overskride den anbefalede daglige dosis.

Hvad sker der, hvis man spiser for mange vitamin-vingummier?

Mange vitaminer er vandopløselige, og kroppen vil automatisk skylle overskydende vitaminer ud med urinen, hvis du spiser for mange vitamin-vingummier.

Dog er der en risiko for, at bestemte mineraler og vitaminer kan ophobe sig i kroppens fedtdepoter og være direkte skadeligt, hvis du spiser for mange vitamin-vingummer.

Så selvom eksempelvis Biotin-gummies fra MaxMedix er et velsmagende alternativ til at få dækket dit behov for essentielle vitaminer som biotin, folinsyre og andre b-vitaminer, er det bedst at holde sig til den anbefalede daglige dosis og ikke spise løs, som man godt kan have en tendens til med almindelige vingummibamser.

Hvilke vitamin-vingummier skal jeg vælge?

Valget af vitamin-vingummier afhænger meget af dine personlige behov. Men i et skønheds-perspektiv er et af de vigtigste vitamin-gummies Biotin. Og her kan vi især anbefale Biotin-vitaminvingummier fra MaxMedix.

Vitaminvingummierne indeholder zink, folinsyre, retinol, D3-, B12-, C- og E-vitamin, der alle er vigtige mineraler og vitaminer til din skønhed. De forskellige B-vitaminer er især vigtige for dit hår og negle, mens C-vitamin, der er vigtigt i forbindelse med collagenproduktionen, er en essentiel antioxidant, der styrker huden og udligner fine linjer.

Biotin-vitaminvingummierne fra MaxMedix er dermed perfekte, hvis du gerne vil pleje dit hår indefra og ud, har problemer med hårtab og tyndt hår, eller drømmer om at få stærkere negle og en sundere hud.

Andre interessante artikler