Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Hår, Hud & Negle Vingummier

60 Gummies | Rig på støttende vitaminer & mineraler

Oversigt

Vil du have en sjov, nem og lækker måde at passe på dit udseende? Opdag de lækre Gummies For Hair, Skin & Nails af maxmedix! Pakket med gavnlige vitaminer og mineraler, herunder Biotin, B Vitaminer og Zink, kan du hjælpe med at støtte dit udseende indefra, med kun 2 lækre vingummi vitaminer hver dag. Desuden kan disse bekvemme hår, hud og negle vingummier være ideelle til dem med svagt, tyndt hår eller aldrende hud, såvel som dem der søger daglig vedligeholdelse.

 • Hår Vingummi til sundt hår, hud & negle
 • Rig på støttende vitaminer og mineraler
 • 5.000 µg / mcg Biotin pr. Portion
 • 2 vingummier om dagen der er lette at tygge
 • Naturlig hindbær & blåbær smag
 • Glutenfri
 • UDEN MEJERIPRODUKTER
 • Certificeret høj kvalitet
 • Vegetarisk
 • Køb 1 169 kr.
 • Køb 2 304 kr. 338 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 405 kr. 507 kr. Du sparer 20%

Hvad er vingummier til hår, hud og negle?

Disse bekvemme hud-, negle- og hår vingummier er et naturligt kosttilskud, der er skabt til at hjælpe dig med at passe på dit udseende. Formuleret med et udvalg af vitaminer og mineraler, der er kendt for at understøtte og vedligeholde hår, hud og negle, er dette lækre supplement den ideelle måde at understøtte din naturlige skønhed indefra. Plus, i form af legende og lækre gummi bjørne, gør de endelig et tilskud til noget sjovt, du kan se frem til hver dag!

Hvordan kan et kosttilskud være godt for mit udseende?

Skønhed kommer indefra, og derfor er en af de bedste måder at passe på udseende på ydersiden, at give din krop den rigtige ernæring på indersiden. Hud, hår og negle vitamin vingummier og mineraler er kendt for at understøtte styrke, sundhed og skønheden i dit udseende, og derfor bør de være en vigtig del af enhver skønhedsrutine. De kan også være gode hår vitaminer til tyndt hår, da de kan hjælpe med sund hårvækst, og mange er endda kendt for at være anti-aging! Køb det her hos ShyToBuy

Ingredienser

Vitaminer
Vitaminer

Disse lækre vingummier er rige på en række fremragende skønheds vitaminer, der kan passe på dit udseende og understøtte normal hud og hår. Dette omfatter Vitaminer A, B5, B6, B7, B9, B12, C, E og D3.

Mineraler
Mineraler

Hver strålende vingummi bjørn indeholder også fantastiske mineraler, herunder choline, jod og zink, der kan hjælpe med at beskytte mod cellulær skade, der kan føre til tyndere hår og tegn på aldring.

Biotin
Biotin

En af de vigtigste vitaminer, der findes i disse ernæringsmæssige Gummier til hår, hud & negle er Biotin. Med 5.000 mcg i hver servering er Biotin kendt for at hjælpe med vedligeholdelsen af sund hud og hår.

Full liste af ingredienser: Malt Sugar, Granulated Sugar, Glucose, Gelling Agent (Pectin), Colour (Titanium Dioxide), Acidity Regulator (Citric Acid), Vitamin E (DL-Alpha Tocopherol), Acidity Regulator (Sodium Citrate), Pyridoxine HCL, Vitamin C (Ascorbic Acid), Glazing Agent (Vegetable Oil [contains Carnauba Wax]), Natual Raspberry Flavour, Natural Blueberry Flavour, Zinc Citrate, Retinol Acetate, Calcium Pantothenate, D-Biotin, Vitamin D3 (Cholecalciferol), Vitamin B12 (Cyanocobalamin), Colour (Brilliant Blue), Folic Acid, Choline Bitartrate, Potassium Iodine, Inositol.

Anvisning

For at bruge disse hår, hud & negle gummier, skal du helt simpelt tygge 2 om dagen. Sørg for at tygge hver gummibjørn og ikke synke dem hele. Kontakt en læge, hvis du er gravid eller ammer, og se venligst ingredienslisten, hvis du har nogen kendte allergier. Dette tillæg er beregnet til personer over 18 år og indeholder et låg med sikkerhedslås, men opbevares utilgængeligt for børn.

Hår, Hud & Negle Vingummier 60 Gummies | Rig på støttende vitaminer & mineraler

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(9)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

88.33% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

lækker smag

Århus C
Bekræftet køb

meget godt produkt. effektiv. Jeg råder dig til at bruge det.

O Oleg D
Bekræftet køb

Er helt besat af dem her, anbefaler dem til alle!1 Virkelig et lækkert produkt

C Cecilie
Bekræftet køb

Skøn smag det gør det super nemt at tage vitaminer godt.

C Clara
Bekræftet køb

Det virker næsten for godt til at være sandt, men de smager bare super godt og det er hurtigt at tage.

H Heidi
Bekræftet køb

Virker godt

L Lotte
Bekræftet køb

Disse er søde og smager virklig godt !!! Mit hår ser skinnende ud og mine negle vokser hurtigere end før. Jeg elsker dem!!!!!

S Sami
Bekræftet køb

De smager godt, og mit hår er vokset 3 cm!!!! Super !!!

O Olivia
Bekræftet køb

Smager virkelig dejligt, og mine negle vokser meget hurtigere end normalt

L Lolita
Bekræftet køb

God smag, og mine negle gror hurtigere

H Harriet
Bekræftet køb

Jeg elsker det! vingummibamserne er søde og smager godt

L Lis

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide