Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Det mandelige G-punkt

Gør op med det tabu der er det mandelige G-punt og Opnå nye højder i dit sexliv ved at stimulerer dit mandelige G-punkt. Læs med i denne artikel og find af hvor relativt let det er for mænd at finde deres G-punkt.

Gør op med tabu

Gør op med tabu

Du har sikkert brugt en betydelig mængde tid på at studere det kvindelige G-spot: Hvordan du finder det, hvordan man kan stimulere det. Hvad de fleste mænd er langt mindre fortrolige med, er deres egen mandlige G-spot. Det er rigtigt at nogle af jer måske vil blive overrasket over at erfare, at mandens prostata er det der svarer til en kvindes G-punkt - og mandens er langt lettere at finde. Vi indser, at for nogle, kan tanken om at udforske dette område være tabu, men hvis du har et åbent sind, mens du læser denne artikel, kan vores råd føre dig til en af de bedste orgasmer du nogensinde har turde håbe på.

Opdag dit G-punkt

Den mandlige G-punkt er ikke så svært at finde, men det kræver lidt tålmodighed. Generelt anses dét at ligge på ryggen, for den mest behagelige stilling til dette, så du vil sandsynligvis ønske at gøre brug af sengen eller måske en stor sofa. Processen vil være nemmest med dine ben forhøjede, som du kan gøre ved blot at læne dine ben mod væggen bag sengen eller ligge dem over bagsiden af sofaen. Hvis du stadig har svært ved at nå mellemkødet fra denne position, kan du løfte din bagdel yderligere ved at glide en pude eller to under numsen.

Når du har gjort dig så behageligt som muligt, skal du starte ved forsigtigt at massere området omkring dit anus. De fleste mænd nyder at have deres mellemkød stimuleret, og det kan helt sikkert blive indarbejdet i denne proces. Brug den bløde pude af din pegefinger, mens du udforsker og vær blid. Når du er afslappet, put noget glidecreme på din finger og begynd lige så stille at massere overfladen af dit anus. Gentag denne bevægelse flere gange, og hver gang øg trykket lidt. Når du har det godt nok til at begynde sondering, bør du holde forsigtig og blid, idet man har brug for at slappe i din lukkemuskel under processen. Når du er kommet i kontakt med den mandlige G-punkt, vil du genkende det som et lille, kastanje mellemstore klump, beliggende ca fem centimeter indad.

Stimulering dit G-punkt

Det første skridt i at stimulere det mandlige G-punkt er at, gøre sig godt tilpas og komfortabel. Badning på forhånd kan gøre en mand mere tryg med processen, så vi anbefaler at starte ud med et dejlig varmt brusebad. Hvis du gerne vil tage det et skridt videre, lavementer er slet ikke ualmindeligt, og du kan vælge at tilføje dette til din rutine. Når du er klar til stimulering, er der en række metoder, du kan bruge, selvom vi anbefaler at holde det enkelt, hvis du er nybegynder; en finger vil være tilstrækkeligt for begyndere. Uanset hvad, vil du ønske at have et godt udbud af smøring/glidecreme på hånden, og du skal bruge den type specielt skabt til anal ”leg”.

Det vil tage nogle eksperimenter for at opdage, hvad der virker bedst for dig i form af stimulering. Vend tilbage til en af de stillinger, vi nævnte tidligere (liggende på ryggen med dine ben og bagdel forhøjet) og gentag de trin, du brugte til at finde prostataen. Når du/i forbereder jer på at stimulere dit G-punkt, husk på, at teknikker varierer meget. Nogle mænd nyder blide bevægelser, og nogle foretrækker intens, konstant pres på prostata. Du foretrækker måske en blanding af de to eller noget helt tredje. Det centrale er at give din krop en chance for at reagere; tag din tid, da orgasmen bestemt er det værd. Det er også vigtigt at bemærke, at du måske ikke finder nogen af disse metoder behagelige i løbet af den første udforskning, og det er helt normalt; du kan altid prøve igen i fremtiden.

Andre interessante artikler