FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Sådan måler du din penis krumning

Er du i tvivl om du lider af Peyronies sygdom eller i givet fald sværhedsgraden af din kruminng, så kan du effektivt læse med i denne artikel og forstå hvordan du måler din penis krumning og hvordan du skal forholde dig til din krumning.

Hvorfor er det vigtigt at dokumentere dine Peyronies sygdom?

Hvorfor er det vigtigt at dokumentere dine Peyronies sygdom?

For det første er det fordi, det du tænker eller føler ikke altid stemmer overens med hvordan det virkelig er. Undersøgelser har vist, at patienter har en tendens til at overvurdere deres penis krumning med 20 grader, dvs. i forhold til en objektiv måling.

Peyronies sygdom kan være stressende nok i sig selv, uden at tro at situationen er værre end den faktisk er. Læger foretrækker også fakta frem for følelser. Billeder og præcis måling af penis krumning vil fortælle doktoren, hvis din behandlingen virker eller ej, og hjælpe ham med at træffe den rigtige beslutning om de næste skridt i din behandling.

Sådan dokumentere dine Peyronies sygdom?

Det er mere vigtigt, at du prøver at dokumentere din tilstand, fremfor du præcist ved hvordan du gør det. Alligevel er det vigtigt at du gør det grundigt, så disse følgende tips kan være yderst nyttige. Det er bedst at registrere alt, hvad du gør. Du skal skrive alt ned eller mundtligt registrere det, hvis det er det du foretrækker. Det vigtigste er at have alt relateret til din Peyronies behandling på ét sted, og sørg for at gemme en kopi et sikkert sted.

Skriv ned, hvad og hvordan du føler, dine målinger da du startede din behandling, eventuelle ændringer i din behandling, dine lægebesøg etc.

Mål din Penis krumning

Mål din Penis krumning

Den bedste måde at måle Penis krumning på, er at bruge vinkelmåler eller goniometer. Gør dette regelmæssigt, og hold nøje styr på dine målinger.

De fleste mænd måler ikke den faktiske krumning ... de vurderer det. Som sagt har undersøgelser har vist, at mænd med Peyronies sygdom har en tendens til at overvurdere deres grad af penis krumning:

En signifikant større andel af patienter overvurderer deres faktiske grad af penis krumning (54% overvurdering, 26% undervurdere, og 20% er nøjagtig inden for 5 grader. Sammenlignet med objektive mål, afveg patienternes skøn over graden af penis krumning med et gennemsnit på 20 grader.

Personlig måling af Penis krumning

Personlig måling af Penis krumning

Du kan seæv måle penis krumning, hvis du ved hvordan man bruger et goniometer / vinkelmåler. Det gode ved at gøre det selv er, at du kan opnå den ønskede erektion i privatlivets fred i dit eget hjem. Der findes også forskellige app’s der kan hjælpe dig med at måle din krumning af penis. En hurtig søgning på Google, kan hurtigt hjælpe dig til at finde sådanne app’s.

Få målt penis krumning ved en læge

Få målt penis krumning ved en læge

Du kan også have en læge til at måle din penis krumning. De kan bruge fotografier (AHP) du tager hjemme af din erigeret penis eller fremkalde en erektion på sundhedsklinik, med enten vakuum erektion pumpe (VED) eller intrakavernøse injektion (ICI). Undersøgelser har vist, at ICI giver de mest nøjagtige penis krumning målinger. Resultater viser, at graden af krumning målt ved hjælp af vakuum-assisteret enhed og AHP er undervurderet i forhold til den høje standard ved ICI.

Du har brug for fast erektion til nøjagtigt at måle penis krumningen. Erektion opnået derhjemme med det ene formål at måle eller fotografere penis er måske ikke så fast som "kunstigt" induceret erektion, dvs ved injektion eller VED.

Mens vakuum induceret erektion kan få penis til at forekomme lige end normalt, hvilket gør dem mindre pålidelige end ICI induceret erektion.

Men betyder den nøjagtige grad af penis krumning virkelig noget?

Svaret er både ja og nej. Måske hvad der betyder mere end noget andet er at, måle penis krumning konsekvent, dvs. med henblik på at vurdere, om det bliver bedre eller værre.

Konsistente og nøjagtige målinger er derimod meget vigtigt, hvis du deltager i en Peyronies behandling, eller hvis du er under penis kirurgi.

Hertil kommer det at vi har en tendens til at overvurdere krumning. At kunne måle penis krumning mere nøjagtigt vil uden tvivl få dig til at føle en lille smule bedre om din tilstand.

Hos ShytoBuy DK har vi et naturligt kosttilskud der effektivt bekæmper Peyronies sygdom. Neprinol mod Peyronies sygdom indtages blot 1-4 gange dagligt, og du kan allerede forvente at se resultater efter indtagelse i en måned.

Andre interessante artikler