FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Jade Roller Beauty Fad er her for at blive og her er hvorfor

Ansigtsrulle med jadesten - hvorfor er den så populær?

Jade rullen er et luksuriøst og naturligt skønhedsprodukt, designet til at hjælpe med at pleje og forynge huden i ansigtet og på halsen. Den er lavet med jadesten, der er kendt for at virke plejende for huden, og samtidigt giver en ansigtsmassage, der kan hjælpe dig med at håndtere hævede øjne, rynker i panden og slappe mere af. Jaderullen har sin oprindelse i gamle kinesiske traditioner, og er grundet sin multifunktionelle effektivitet blevet introduceret i den moderne hudpleje - og den er helt klart kommet for at blive!

Ud over at pleje din hud og velvære, er jade ansigtsrullen let og hurtig at anvende. Da den giver dig en beroligende ansigtsmassage vil du elske at investere tid på hudpleje og dig selv. Nyd en beroligende og plejende spa oplevelse hjemmefra med dette populære og naturlige redskab til at opnå glødende hud og slip af med hævede øjne!

Fordelene ved denne naturlige ansigtsmassage

Dette er et naturligt skønhedsprodukt, der gennem brugen af rullen hjælper med at øge blodcirkulationen i ansigtet, hvilket kan være afgørende for at booste glødende og reducere hævelser. Den anvendes således til at stimulere huden, så din hud på helt naturlig vis kan forstærkes og forynges. Og ved at bruge ansigtsrullen til at påføre en serum eller creme, kan den hjælpe med at fugtgive huden.

Jade rullen er dog ikke blot et skønhedsprodukt, men et multifunktionelt redskab, der bidrager til dit velvære. Igennem den blide ansigtsmassage kan den virke beroligende og afstressende, og derved hjælpe dine muskler og dig med at slappe af. Og der er næppe noget smukkere end et stort autentisk og afslappet smil!

Med ansigtsrullen kan du således:

  • Øge blodcirkulationen i huden og stimulere cellerne
  • Reducere hævelser, blandt andet hævede øjne
  • Forynge huden på naturlig vis og håndtere rynker og fine linjer
  • Hjælpe ansigtsmusklerne med at slappe af
  • Igennem den blide massage opnå bedre fokus og afstressning

Slip af med hævede øjne og få glødende hud

For at opnå de bedste resultater med jade rullen anbefales det at du bruger den minimum tre gange om ugen i ca 5-10 minutter ad gangen. Ønsker du en særlig fugtgivende og beroligende ansigtsmassage, anbefaler vi, at du vasker ansigtet før brug, og påfører 5-10 dråber serum på huden. Ansigtsrullen vil således hjælpe med at massere din valgte serum ind i din rene hud, så du får mest ud af både rullens stimulering og af den fugtgivende serum.

Efter din daglige hudpleje rutine med rens og toning, anbefales det, at du påfører 5-10 dråber af en fugtgivende serum i ansigtet og blidt masserer den ind i huden med cirkulære bevægelser.

Brug herefter den store ende af jade rullen, til at give din hud en blid massage. Start med at rulle fra midten af ansigtet og rul den langsomt udad og opad på huden, som angivet.

Brug ligeledes den store ende af jade rullen til at pleje hage og hals. Start under hagen og rul derefter blidt og langsomt udad og ned af halsen mod kravebenet.

Brug den lille ende til at pleje den sensitive hud omkring øjnene. Start fra det indre hjørne af øjet, rul forsigtigt udad på begge øjenlåg og på området under øjnene.

Denne ansigtsrulle virker gennem naturlig stimulering af huden, og derfor tager det tid før resultaterne vil være tydelige. Men det er bare en undskyldning for at prioritere denne spa oplevelse flere gange om ugen - tålmodighed og konsistens er nøglen!

Få mest ud af jade rullen

Det anbefales, at du bruger jaderullen på ren hud, for at opleve den største effekt. Derfor er det også vigtigt at rullen er ren og klar til brug. Vi anbefaler derfor, at du rengør den efter hver brug. Hvis det er et par dage siden du sidst har anvendt det, kan du med fordel tørre den af før brug for at undgå at rulle støv ind i huden.

Consejos

Tør blidt rullen med en fugtig klud og lad den lufttørre, før du lægger den væk. Du kan også rengøre den med en antibakteriel gel, hvis du har lyst.

Opbevarelse: For at få mest muligt ud af Jaderullen, bør du opbevare den i køleskabet eller fryseren for en forfriskende effekt. Denne kølende effekt kan ligeledes bidrage til stimulering af blodcirkulationen og virke beroligende, og netop være effektiv til at håndtere hævede øjne og rynker.
Gå ikke glip af selvforkælelse i hverdagen - plej din hud og dit velvære med den anerkendte og populære ansigtsrulle, og opdag selv, hvilken forskel den kan gøre for både din hudpleje og dit humør!

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med