Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Intim forbedring

Din Penis - En muskel

Der ikke mange der ved det, men en penis er faktisk en "halv" muskel. Ligesom andre muskler i kroppen kan denne muskel trænes og igennem træning kan du forbedre din penis. Læs med i denne artikel og forstå hvordan penis træning kan forbedre fx Erektil dysfunktion og impotens.

Der ikke mange der ved det, men en penis er faktisk en "halv" muskel. Ligesom andre muskler i kroppen kan denne muskel trænes og igennem træning kan du forbedre din penis. Læs med i denne artikel og forstå hvordan penis træning kan forbedre fx Erektil dysfunktion og impotens.

Næsten hver mand spekulerer på, om han kan forstørre hans penis på et eller andet tidspunkt i sit liv. Nogle mænd vil selvfølgelig spekulerer over dette meget mere end andre.

Mange formoder at Penis udvidelse er helt umuligt og sådanne produkter er forbundet med svindel og fusk, men sandheden er at der findes en række forskellige øvelser, midler og præparater du kan anvende hvis du ønsker at vokse din penis. Fakta er at penis er en halv muskel der kan trænes og stimuleres ligesom andre muskler i din krop.

Virkeligheden

Faktum er: penis udvidelse er meget reel og penis øvelser kan virkelig forbedre din erektion og længde.

Men ingen ved, præcis hvordan penis udvidelsen fungerer. Virker det ved at strække vævet? Er det skabe flere celler i penis eller forstørre cellerne allerede er der? Virker det ved at skabe arvæv (hvilket klart er usandsynligt, men stadig et spørgsmål, som mange mænd spørge)? Desuden hvordan øvelserne virkelig arbejde?

Teoretisk virker det ved at du påføre stress til dit penis væv og derved gør det stærkere og større over tid. For at sammenligne så har mange mænd og kvinder gjort dette til deres øreflipper. Men penis er meget mere kompleks end øreflipper.

Penis er kompleks

Penis har en dybe og vigtig funktioner. Den skal gå fra slap til at erigeret, den skal urinenere, den skal give dig nydelse, og måske vigtigst af alt, den skal varetage sæd, så du kan videregive dine gener (selv om mange mænd vil hævde, at førstnævnte er mere vigtigt).

Uanset hvad, så er din penis meget mere kompleks end dine øreflipper. Øreflipper har ikke nogen biologisk funktion og er stort set bare lavet af fedtvæv. Penis, på den anden side er lavet af flere forskellige væv, der er afgørende for en velfungerende penis. Hvis du beskadiger disse væv så vil penis ikke virke eller fungerer.

Penis træning er sundt

Med det i tankerne, hvordan kan penis øvelser så forstørre penis uden at gøre nogen skade på den? Strækker du din øreflip tager de tydelige skader, så hvordan er penis anderledes? Vi ved, at penis øvelser ikke skader penis, fordi tusindvis af mænd rapporterer, at det gør deres erektioner stærkere og hårdere og det er en klar indikation af, at penis øvelser er sunde.

Faktisk, viste en undersøgelse om penisforlængelse af næsten 1000 mænd i sommeren 2005, som alle prøvede penis øvelser at, størstedelen af mændene rapporterede stærkere og hårdere erektioner grundet penis udvidelses øvelser. Mindre end 1 procent af mændene rapporterede svagere erektioner.

Penis er en halv muskel

Du bliver måske forbløffet når du hører at din penis, rent faktisk er en muskel – ikke en hel muskel og samtidig ikke en normal muskel, men din består består ca. af 50% muskulatur.

I februar i 2005, rapporterede Journal of Urology en artikel om mængden af penis muskulatur.Her er et segment af forfatternes konklusioner:

"Den vigtige rolle, som corpus cavernosums muskulatur har i styrke har været kendt siden Goldstein et al rapporterede den første undersøgelse af erektil væv. Normal muskulatur indhold og funktion er nødvendig for iværksættelse og vedligeholdelse af erektion. Offentliggjorte rapporter tyder på, at den gennemsnitlige penis muskulatur i procent er mellem 40% og 50%. Vores upublicerede data bekræfter denne kurs med konstateringen af forekomsten af muskulatur på omkring 49% i almindelige potente mænd i den almindelige befolkning. I modsætning til patienter med erektil dysfunktion viser et meget lavere procenttal på en mikroskopisk undersøgelse.

En tidligere undersøgelse antydede, at disse patienter har en muskel procent på 10% til 36%. Artiklen bekræfter, at penis i virkeligheden er en del-muskel.

Penis musklens rolle

Men hvad består denne muskulatur af? Og endnu vigtigere, hvad er dens rolle mht. penis?

Der er tre typer af muskler: skeletmuskulatur, som er de muskler, du træner, når du går til gymnastik; hjertemuskel, som er dit hjerte; og glat muskulatur, som findes i organer og blodkar. Alle muskler indeholder aktin og myosin, som er vigtige for muskel afslapning og vækst. Penis består hovedsagelig af glat muskulatur (som en side bemærkning, bunden af penis består også af skeletmuskulatur kendt som dine bækkenbundsmuskler). Den glatte muskulatur er ekstremt vigtigt for vitale erektioner. Som nævnt i Journal of Urology artiklen ovenfor, så udtaler den "Normal glatte muskulatur indhold og funktion er nødvendig for iværksættelse og vedligeholdelse af erektion.

Med henblik på at sundheden af din penis muskel bogstaveligtalt definerer sundheden for dine erektioner! Den glatte muskulatur forårsager en erektion (som stimuleres gennem kemiske reaktioner) ved fuldstændigt afslapning.

Hvordan hænger den glatte muskulatur sammen med penis øvelser og træning? I betragtning af den kendsgerning, at penis øvelser gør en erektion stærkere, hårdere og længerevarende, giver det mening, at penis øvelser enten skaber mere glatte muskelceller eller forårsager de glatte muskelceller til at vokse. Fordi penis er kompromitteret af 50 procent glat muskulatur og glat muskulatur har en masse af de grundlæggende egenskaber af skeletmuskel, kan vi antage, at den glatte muskulatur kan reagere på samme måde som en normal muskelfunktion gør.

hos ShytoBuy har vi VigRX Plus til penis forstørrelse der effektivt går ind og stimulerer din penis og får den til at vokse samt den kan booste din sexlyst. Disse penis piller kan tages effektivt i forbindelse med diverse penis øvelser for at opnå et endnu bedre resultat.

Andre interessante artikler