Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Bliv hurtigt brun med selvbruner piller

Selvbruner piller eller kostsupplement er en måde, hvorpå du kan let og hurtigt kan opnå den flotte solbrune hudfarve på. Vores udvalg af selvbruner piller er udelukkende naturligt producerende, bestående af gavnlige ingredienser, som vores krop har brug for, for at at blive mere modtagelig for solens stråler og kroppens produktion af melanin.

Bliv hurtigt brun med selvbruner piller

Vil du gerne blive hurtig brun, uden at udsætte din hud for solens skadelige stråler?

Selvbruner piller kan hjælpe dig med, at opnå den solbrune glød du drømmer om, uden at skulle tage hensyn til at din hud tager skade af de farlige UV stråler. Foruden at blive hurtig brun kan disse selvbruner piller også forebygge og beskytte dig fra tidlige aldringstegn, såsom rynker og pigmentskade som forårsages af direkte sol eller brug af solarium

En af de bedste fordele ved at gå ind i sommeren, er den lækre solbrune glød som vi får fra fra solens varme stråler. De fleste af os elsker den flotte farve og tanke om, at blive hurtig brun på en let og afslappende måde. Nogle rejser til udlandet i jagten efter den flotte glød, mens andre går til mere budgetvenlige løsninger og alternativer. I årevis har professionelle tanning saloner og solarier været de eneste alternativer til sydens rejse mod at få den eftertragtede brune hudfarve. Men nu findes der mindre farlige, billigere og effektive midler for at blive hurtigt brun. Du kan blive hurtig brun med selvbruner piller eller såkaldte kostsupplementer. Dette kan du gøre helt uden at forlade Danmark eller at udsatte dig selv for UV stråler. Så disse selvbruner piller er altså både billigere end at tage på solferie, billigere end de professionelle tanning saloner og du skal ikke tænke på de farlige bivirkninger og du kan blive hurtig brun.

Hos ShytoBuy.dk har vi både selvbruner piller og selvbruner lotion , du bør overveje så du kan få en brunere hud uden at udsætte din hud for de farlige UV stråler.

Det er ingen hemmelighed, at det at være brun hjælper dig med vise dig fra den bedste side (og ultimativt gør dig mere attraktiv for andre), og mange søger derfor efter en måde at blive hurtig brun på.

Det er et velkendt faktum, at de fleste mennesker ser bedre ud med en ”tan”. Se blot Hollywood, modeindustrien og tv og du vil bestemt bemærke at alle har en hvis form for ”tan”. Det er selvfølgelig ikke fordi, at alle disse personer er født med en naturlig smuk mørkere hud eller har en evne til at blive hurtig brun, end os andre. Størstedelen af disse folk har allerede taget selvbruner piller og lotion til sig. Derfor har selvbrunings-industrien oplevet et boom. Det anden meget vigtige årsag er sundhed og muligheden for at blive hurtig brun. Da du ved brug af selvbruner piller undgår de farlige UV stråler. Undersøgelse efter undersøgelse har vist, at UV-stråling (fra solen eller solarier) forårsager for tidlig rynker i huden, alderspletter og endda hudkræft. Ydermere kan du med selvbruner få en brunere hud på kortere tid!

shydk-protocol_bronze

*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor varierer

Selvbruner piller - hvad er det?

proto-col-bronze

Folk har kunnet få en brunere hud og bruge selvbruner helt tilbage til 1960, da Coppertone® kom ud med det første selvbrunings produkt. Hvis du er gammel nok kan du sikkert huske at de folk der ønskede at blive hurtig brun og brugte dette produkt, fik en besynderlig orange appelsin agtig farve, og der kan derfor være noget skepsis omkring brugen af selvbruner piller og lotion. Det er dog vigtigt at pointere at der sidenhen er sket adskillige fremskridt indenfor dette felt.

Selvbruner piller kan være et supplement mod naturlig sollys, så din hud bliver mere modtagelig for solens stråler, således at du kan blive hurtigt brun selvom det er overskyet. Proto-col Boost™ beskytter og forebygger dig desuden også mod tidlige aldringstegn, såsom rynker og pigmentskader fra solen. Disse selvbruner piller er med sine 100% naturlige ingredienser, fyldt med blandt andet gode antioxidanter, hvilket både beskytter og giver dig de vitaminer og mineraler som din krop har brug for, for at blive hurtig brun.

Selvbruner piller kan også være et supplement til kroppens produktion af melanin. Proto-col Bronze™ indeholder de ingredienser, som kroppen har brug for at blive hurtig brun indefra. Proto-col Bronze selvbruner piller er et kosttilskud, som skal tages hver dag over en længere periode. Produktet er et naturligt alternativ til selvbruningscremer og spray tan, som har historik for at give grimme farve streger eller den orange unaturlig hudfarve. Udover at være ufarlig er resultatet fra proto-col også ofte langvarigt, hvis det tages over en længere periode.

Hver dag bliver millioner af døde hudceller slukket eller slidt væk fra overfladen af din hud. Faktisk har du en helt ny hud efter hver 35 til 45 dage.

De aktive ingredienser i vores selvbruner piller og lotion reagerer med døde celler i hudens overflade og du kan derfor blive hurtig brun. Det er vigtigt at forstå at farvningen i vores produkter er midlertidige og aftager efter et par dage. Det er derfor vigtig at du bruger enten dine selvbruner piller eller selvbruner lotion i minimum 3 dage for at opretholde din ”tan” og blive hurtig brun.

Huden består af to lag: epidermisen(overhuden) på ydersiden og dermisen(læderhuden) på indersiden. Hvad enten du taler om sol badning eller selvbruner. Epidermisen er der, hvor solbruningen sker. Epidermisen består ydermere også af lag. Det dybeste lag af epidermisen, kaldet stratum basale (det basale lag), er påvirket under solen garvning. Stratum corneum (hornlag) er det yderste lag af overhuden - det er dette lag, der er berørt af vores selvbruner piller og derfor du hurtigere kan få en brun hud.

Hvorfor er selvbruner piller en god ide?

Hvorfor er selvbruner piller en god ide?

Du snyder ikke dit helbred med selvbruner, og du kan samtidig blive hurtig brun!

Med brug af selvbruner piller og lotion, slipper du får den uheldige ”sidegevinst” eksponering af UVA og UVB stråler fra solen giver.

Mens UVA strålerne giver dig størstedelen af din ”garvnings-effekt/tan”, som faktisk er kroppens naturlige måde at beskytte din hud mod solskader på, giver UVB strålerne den rødme og solskoldning i huden, som mange frygter.

Ved brug af vores selvbruner piller og lotion, slipper du for at udsætte din krop for de farlige UV stråler og du kan blive hurtig brun. D-vitaminerne som er det positive ved UV stråling kan du med fordel optage gennem kosten, så du behøver ikke være bange for ikke at optage nok D-vitaminer ved brug af selvbruning.

Kosttilskud og supplementer bliver mere og mere almindelig anvendt, netop fordi de indeholder nogle gavnlige og gode vitaminer som kroppen har brug for, for at holde sig i gang og på toppen og fordi du kan blive hurtig brun. Selvbruner piller er et kostsupplement, som giver din krop de stoffer, som den har brug for, for at blive mere modtagelig for sollys og produktion af melanin som giver den flotte brune farve som vi kender. Disse kostsupplementer giver dig således en øget chance for at blive hurtig brun, selvom du ikke befinder dig i sydens sol og varme.

Hos ShytoBuy har vi nøje udvalgt de selvbruner piller som har haft mest succes på det internationale marked. Vores succesrate måles på hvad kunder siger om produktet, hvad eksperterne samt produktets resultat - nemlig at blive hurtig brun, på en naturlig og effektiv måde. . Vores udgangspunkt er udelukkende at finde naturlige produkter, som kan gavne dig og din krop på bedste vis i den lange bane

Vores Proto-col Bronze™ er DHA-baserede selvbruner piller som udover at hjælpe dig med at blive hurtig brun, også er accepteret af FDA(Food and Drug Association) til brug af selvbruner. DHA indeholder ingredienser som E-vitamin, melon ekstrakt, jojoba olie, bivoks, karamel og dimethicon. Proto-col forhindrer arvæv fra formning, holder huden fugtet og sinker ældningsprocessen. Jojobaolien i vores selvbruner piller hjælper med maskering den stærke lugt af DHA. Melon ekstrakt forhindrer huden i at blive dehydreret ved genopfyldning af fugt i huden. Proto-col selvbruner piller er nem at bruge og giver dig mulighed for at blive hurtig brun og selvfølgelig give en brunere hud.

Andre interessante artikler