FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Intim forbedring

Sådan bruger du din penis pumpe

Da brugen af penis pumper er stigende populær, kan du med fordel læse med her om det optimale brug af penis pumpe, så du sikrer det bedste resultat. Hvilken pumpe skal du vælge og hvordan bruger du den mest optimalt kan du lære her.

En effektiv og sikker løsning

Penis pumper er stigende populær for både yngre som ældre. For at sikre at du ikke skader din penis bør du læse med her.? Penisforlængelses pumper anvendes af de fleste enkeltpersoner til at tilføje længde og omfang af deres penis. ?Sådanne pumper er designet til at skabe et vakuum i en plast eller glas cylindrisk beholder, i hvilken penis er placeret. Når lufttrykket er faldet i beholderen, svulmer penis således op. Med forbehold af denne ydre kraft, vil cellerne i penis formere sig i reaktion på dette, og med succes vokse i størrelse. I forbindelse med dette, kan du tilskynde penis til at forblive i denne tilstand i længere intervaller, og derved kan penis opnå permanent gevinst i størrelse.

Valg af pumpe

Ved udvælgelsen af en penis pumpe, skal du sørge for, at du vælger den slags, der er pakket med en cylinder, der er moderat i størrelse, ikke for lille eller for stor. Hvis flasken er for stor, kan pungen blive mast mens du pumper, og hvis den er underdimensioneret, vil det ikke give nogen udvidelse af penis, og dermed forhindrer forstørrelse i omkreds. Ingen af disse er ideelle.

Hertil kommer det, at vælge et produkt, der er pakket med en trykmåler sammen med en tryk lindrende ventil, for at have en større kontrol af den kraft du udsætter din penis for. Med tilstedeværelsen af en trykmåler kan du måle den kraft, så du ikke vil overstige det "sikre" tryk-niveau, ventilen sikrer at du nemt kan mindske trykket på pumpen og blot holde øje med det tryk du udsætter din penis for. Denne type af penis pumper er nødvendige for at begrænse de potentielle problemer, der er forbundet med brug af penis pumpe. Bathmate™ Hercules penispumpe er et utrolig populært valg inden for hydro penispumper med sin høje komfort og brugervenlighed. Efter at have taget din nye pumpe med hjem bør du skylle hele flasken med varmt vand og noget opvaskemiddel eller flydende håndsæbe.

infographics-bathmate

shydk-saadan-bruger-du-din-penis-pumpe-content-banner-new

Før og under hver session

Før og under hver session

Før pumpning, skal du klippe håret ved den bestemte region af din hud, som vil komme i kontakt med pumpe cylinderen, således for at skabe en god tætning.

Medmindre du har udført nogle andre penis øvelser (fx Jelqing) lige inden penis pumpning, rådes du til at lave en opvarmnings rutine for at stimulere blodgennemstrømningen i penis for at reducere risikoen. En ukompliceret opvarmnings aktivitet kan udføres ved at dyppe et håndklæde i noget varmt, men ikke skoldevand, og ligge den omkring penis i op til to minutter, og derefter gentage trinnene cirka tre gange. Når du foretager den varme håndklæde proces, bør du også give cylinderen et hurtig skyl med varmt vand.

Når du er færdig med at varme den op, bør du kærtegne penis for at opnå semi-erektion eller fuld erektion. Gnid lidt vaseline på det punkt der kontaktes med pumpens cylinder. Efter at passe cylinderen over din penis og skal du gradvist øge presset til ønskelige niveau, men ikke nok til at være smertefuld. Du må ikke øge trykket på penis pumpen til et smertefuld niveau, fordi det vil udsætte dig for risikoen for irreversibel penis skader.

Hold trykket og pumpen over penis i 10 minutter, mens du gør dette er du fri til at gøre hvad du vil, som ikke kræver tunge bevægelser, fx kan du se tv eller surfe på nettet. Efter de 10 minutter, mindsk trykket i cylinderen, adskil den fra penis, og derefter kærtegne penis i mindst 3 minutter for at få blodcirkulationen tilbage til normal. Senere kan du bruge pumpen en ekstra 10 minutter, derefter fjerne den og forsigtigt gnide penis i 3 minutter, og gentag indtil penis vender slap (dvs. blød).

Efter en Pumpnings session

Efter hver pumpe øvelse, skal du gøre varmgøre et håndklæde og igen ligge det om penis som du lærte tidligere for at stimulere penis omløb igen.

Efter hver penis pumpe brug, bør du sikre dig, at du skylle flasken med varmt vand plus en lille mængde flydende opvaskemiddel eller håndsæbe.

Du kan med fordel læse mere omkring hvordan du kan få en længere penis med brug af penis pumper her.

Andre interessante artikler