Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Længere penis med en penispumpe

Penisstørrelse - er du tilfreds eller kunne du godt ønske dig en større og længere penis? Her kan du læse om hvordan du får en større diller naturligt og sikkert. Ens penisstørrelse er for nogle mennesker et ømt emne, men det kan der laves om på.

Er du tilfreds med din penisstørrelse eller kunne du godt tænke dig en længere penis? Selv hvis du er tilfreds, har du måske spurgt dig selv et par gange ”hvordan får man en større diller?”. Ca. halvdelen af alle mænd er ikke fuldt ud tilfredse med deres penisstørrelse. Selv hvis de er godt udrustet vil mange gerne prøve om de kan opnå lidt flere centimeter , så de kan imponere deres sexpartner. De fleste har hørt om kirurgisk penisforstørrelse, som kan være både risikabelt og utrolig dyrt, så derfor er denne mulighed ofte hurtigt ude af billedet. Der findes heldigvis mange andre og mere naturlige måder at øge sin penisstørrelse. I denne artikel kan du læse om penispumper, hvor vi vil gå i dybden omkring hvordan de virker og hvor hurtigt man kan opnå en længere penis.

Øg din penisstørrelse med en penispumpe

Du har måske hørt om penispumper, enten som et seksuelt stykke legetøj eller som et apparat til at få en længere penis og øge din penisstørrelse. Den kan faktisk bruges til begge dele. Så hvordan får man en større diller med en pumpe? Det er ganske enkelt. Du indfører din penis i en cylinder, hvorefter du skaber et vakuum tryk ved hjælp af enten luft eller vand. Det er forskelligt hvilken slags folk foretrækker, men princippet er det samme. Når der dannes et vakuum omkring penis, øges blodtilførslen og du øger dermed også din penisstørrelse.

Luftbaserede penispumper

En luftbaseret penispumpe kan bruges hvor som helst og når som helst. Du indfører din penis i cylinderen og pumper derefter med en håndholdt pumpe for at lukke overskydende luft ud og skabe et vakuumtryk. Nogle luftbaserede penispumper har en indbygget vibrationsfunktion så du tilmed kan føle ekstra nydelse imens du øger din penisstørrelse.

Vandbaserede pumper

En vandbaseret penispumpe bruges når man går i bad. Den kan både bruges i badekar og brusebad, så her er du ikke begrænset hvis du gerne vil øge din penisstørrelse på en nem og bekvem måde. Penispumpen fyldes med vand og man indfører herefter penis i cylinderen. Så trykker man på en ventil eller en håndholdt pumpe, alt efter modellen, for at lukke det overskydende vand ud og skabe vakuumtrykket. For at få en længere penis, bør man bruge pumpen i ca. 15 minutter om dagen.

Resultaterne

De fleste vil kunne se en ændring i deres penisstørrelse allerede efter første brug med en pumpe. Resultaterne vil dog ikke være permanente, så de vil aftage efter et stykke tid. Har du en sexpartner, kan det derfor være en god overraskelse at bruge pumpen samme dag som i skal have sex, så du kan overraske med en lidt længere penis end normalt.

Det ér dog muligt at få permanente resultater med en penispumpe. Bruger du pumpen de 15 minutter om dagen over en længere periode, vil øgningen af din penisstørrelse begynde at blive permanent efter noget tid. Dette sker ved at penisvævet udvides i takt med den øgede blodtilførsel. Det kræver vedholdenhed og tålmodighed, men er man ked af sin penisstørrelse er der nok ikke mangel på dette.

Resultaterne

Flere fordele

Udover at få en tykkere og længere penis, er penispumper også et populært middel til at behandle impotens og rejsningsproblemer. Ved regelmæssigt at pumpe ekstra blod til penis, øger du din penis funktion og sundhed, således at du med tiden ikke kun vil opnå en længere penis, men også hårdere erektioner. Så søger du et allround produkt, som kan hjælpe dig både med din penisstørrelse og din seksuelle præstation, så må penispumpen siges at være et godt bud. Du kan også altid supplere med andre produkter til penisforstørrelse, så du kan opnå hurtigere og mere effektive resultater. Dette kan f.eks. være penisforstørrende piller som tages i form af et dagligt kosttilskud, penisøvelser eller potensplastre og cremer til at få en længere penis.

Spørg os til råds

Uanset hvilken vej du vælger, så har vi det hele her hos ShytoBuy. Vi har mere end 10 års erfaring med produkter til at øge mænds penisstørrelse, så vi må om nogen siges at være eksperter indenfor denne kategori. Skulle du have nogle spørgsmål omkring specifikke produkter, vores service eller levering er du altid velkommen til at kontakte vores profesionelle kundeservice. De er vandt til at vejlede mænd med at træffe det rigtige valg indenfor penisforstørrelse, rejsningsproblemer osv., så du kan trygt kontakte dem på enten tlf, live chat eller e-mail. Tag skridtet – gør noget ved din penisstørrelse i dag.

Andre interessante artikler