FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Penispiller til penisforstørrelse

Brugen af piller til penisforstørrelse har længe været praktiseret blandt mænd. Uanset årsagerne er mange positive over for ideen om at øge længden og tykkelsen af deres penis. Hvis du er begejstret for idéen, men samtidig bange for at prøve det kan du få svar på nogle af de spørgsmål, du måske sidder med i forbindelse med penisforstørrelse.

Der findes mange forskellige metoder til penisforstørrelse. I denne artikel vil vi forklare og uddybe hvad de såkaldte penispiller er og hvordan de virker. Så hvis du overvejer at begynde på et kosstilskud til penisforstørrelse, eller bare generelt er nysgerrig efter at vide hvad det går ud på, så læs med her.

Brugen af piller til penisforstørrelse har længe været praktiseret blandt mænd. Næsten halvdelen af alle mænd er utilfredse med deres penisstørrelse og mange er villige til at gøre næsten hvad som helst, for at få et par ekstra cm for neden. Nogle tyr til kirurgi imens andre hellere vil starte med en lidt mildere metode til penisforstørrelse. Det kan være svært at forstå hvordan penispiller kan gøre en forskel, så lad os starte med at se på hvordan de egentlig virker.

6 ofte stillede spørgsmål om penisforstørrende penispiller

1. Hvordan virker piller til penisforstørrelse?

Corpora Cavernosa

For at forstå hvordan penispiller virker, er det vigtigt at kende til Corpora Cavernosa. Det er den lidt svampede del af penis, som hurtigt fyldes med blod og forstørres lidt ligesom en ballon der pustes op, og dermed giver en erektion. Ordet Corpora Cavernosa stammer fra latin og betyder ”grotte-lignende krop”, måske fordi vævet er sammensat af labyrintiske hulrum.

Corpora Cavernosa omfatter to cylindriske kamre, der løber parallelt med hinanden. Disse kamre tegner sig for det meste af selve penis – ca. 80%. Corpora Cavernosa findes på toppen og i midten af penis, lige over Corpora Spongiosum, som for det meste kun består af urinrøret. Hvis man ser på penis fra oven, så er Corpora Cavernosa to cylindre ved siden af hinanden, med en linje ned gennem midten, der skiller dem til venstre og højre.

Hvordan forstørres penis?

Corpora Cavernosa er direkte ansvarlig for at gøre penis hård. Ved seksuel stimulation sender hjernen signaler ned til Corpora Cavernosa, som derefter fyldes med blod. Derfor, starter alle former for penisforstørrelse med disse to kamre. Det er musklerne i Corpora Cavernosa, som skal styrkes og forlænges for at man kan opnå en penisforstørrelse. Her kommer penispiller og eventuelle penisøvelser ind i billedet.

Man kan sige, at mængden af blod i kamrene bestemmer størrelsen af penis, da de indeholder ca. 90 % af det blod der tilføres under ophidselse. Trykket i de blodfyldte kamre får penis til at udvide sig, hvilket fører til en erektion. En erektion kan kun opnåes når vævet i Corpora Cavernosa er afslappet og tillader blodet at løbe ind i kamrene. En membran der omgiver Corpora Cavernosa, hjælper med at holde blodet inde i cylinderne. Penisforstørrende penispiller indeholder ingredienser, som naturligt understøtter alle delene i denne process. Den grundlæggende teori bag piller til penisforstørrelse er en udvidelse af Corpora Cavernosa, ved hjælp af øget blodtilførsel til penis. Dette vil over tid resultere i at vævet udvider sig og du kan opnå en større penis i både slap og erigeret tilstand.

2. Er penispiller sikre?

Vælg din forhandler og produkt med omhu

Svaret på dette spørgsmål kommer helt an på hvilke piller til penisforstørrelse du har købt, og hvor du har købt dem. Udbuddet af penispiller kan være lidt af en jungle. Der findes hundredevis af især amerikanske hjemmesider, som sælger forskellige populære og billige produkter til penisforstørrelse. De lover guld og grønne skove til næsten ingen penge. Her skal du være utrolig forsigtig. Uanset hvilke piller du køber, vil du ikke være i stand til at se en forstørrelse natten over. At forstørre penis er noget der tager tid og kræver tålmodighed – uanset hvilken metode du vælger. Derudover skal du også være opmærksom på ingredienserne i produktet. Naturlige ingredienser er det sikreste valg. Der findes desværre også mange hjemmesider, som sælger kopier af de populære mærker af piller til penisforstørrelse. Det kan være svært at spotte et kopiprodukt, fordi etiketten ofte vil være den samme som originalen, men her skal du være opmærksom på prisen. Ser du et velkendt mærke af penispiller, som pludselig sælges til under det halve af hvad du ellers har set dem til, så skal du passe på. Det er netop fordi de er billigere at lave og ofte ikke indeholder de samme ingredienser, at firmaet kan sælge dem til langt under de almindelige priser.

Køb trygt hos os

Her hos ShytoBuy sælger vi naturlige penisforstørrende penispiller , som kun består af planteingredienser fra naturen. Dette gør dem helt sikre i forhold til din sundhed og du undgår ubehagelige bivirkninger. Det eneste du skal være opmærksom på, er at læse ingredienslisten igennem før du køber dem, for at sikre dig at de ikke indeholder noget du er allergisk overfor. Vi er eksperter i at omhandle alle vores kunders ordrer med diskretion, dvs. vi leverer alt i diskret neutral indpakning, så ingen behøver at vide at du har købt piller til penisforstørrelse.

3. Hvilke ingredienser er der i piller til penisforstørrelse?

Dette vil selvfølgelig afhænge af hvilken type penispiller du vælger. Hvis du vælger et naturligt produkt, skal du kigge efter følgende ingredienser: Cayenne peber, Panax Ginseng rod, Ginkgo biloba pulver, Epidemium sagittatum, Cuscuta frø, Havtornbær, Savpalmepulver og Avena sativa (havrehalm) ekstrakt. Nogle af ingredienserne som Dodder frø, Epidemium sagittatum, Ginseng, savpalme og havrehalm har vist sig ikke kun at kunne give en penisforstørrelse, men også sætte skub i sexlysten, samt behandle andre seksuelle problemer, som for tidlig sædafgang, impotens og infertilitet.

4. Virker penisforstørrende piller rent faktisk?

Nogle produkter virker, men som nævnt tidligere, så skal du være meget opmærksom på hvor du køber dem henne. Alle penispiller, som forhandles her hos ShytoBuy, er blevet klinisk testet for deres effektivitet. Det er vores krav til at vi vil forhandle dem. Det vil altid være forskelligt fra person til person hvor stor en penisforstørrelse man kan opnå, så det er svært at give en præcis forventet tidsramme og resultat. Fælles for alle mænd gælder dog, at du kan stoppe med at tage pillerne når du føler at du har opnået den ønskede længde og omkreds. Resultaterne vil ikke forsvinde når du stopper med at tage dem.

5. Hvor længe skal jeg tage pillerne før jeg kan se resultater?

Almindeligvis vil de første tegn på en penisforstørrelse vise sig i løbet af de første to måneder og de endelige resultater vil som regel vise sig efter ca. 6 måneders brug. Det er dog vigtigt at forstå at resultater altid vil variere fra person til person og at dette kun er vejledende. Den gradvise forbedring er beskrevet nedenfor:

Første måned

I de første fire uger vil mange brugere bemærke en øget udholdenhed og mere sexlyst.

Anden måned

I løbet af anden måned begynder din penis at udvide sig, hvad angår bredde og længde.

Tredje måned og fremefter

I løbet af den tredje måned af behandlingen vil de fleste begynde at kunne se en mærkbar forskel. Du kan stoppe med dine penispiller når du har opnået den ønskede størrelse.

6. Er der andre fordele ved at tage piller til penisforstørrelse?

En større og længere penis er kun én af fordelene ved at tage et penisforstørrelse supplement. Når du tager penispiller, kan du også opleve andre fordele såsom:

  • Øget sexlyst og udholdenhed
  • Større og hårdere erektioner på grund af stigningen af blodtilførslen
  • Stærkere og mere intense orgasmer
  • Bedre kontrol over din sædafgang

Udover at kunne hjælpe dig med penisforstørrelse og din generelle seksuelle præstation, er penispiller ofte også et godt vitaminsupplement. Pga. det daglige boost af naturlige ingredienser, får din krop også et boost af næringsrige vitaminer og mineraler, som hjælper med at holde dig sund og rask.

Andre interessante artikler